- 27 Eylül 2012
- 2.660
- 2.529
- 133
Gunaydin canim. Sanki gozukuo ya. Bence kalktigin gibi bi tane daha yap. Ben az once yaptim. Yok cikmadi bisey tek cizgi. Malesef umudum yok su dakikadan itibaren
Atesimi de olctum 36.7 yine. Atesimde 36.8 36.9u gormustum 4-5 gun once dun ve bugun 36.7. Hayaller yine olmadi. Bari 1 subat gelsede adet olsam.
Yok yazilir aslinda. Herkes birbirine cevap verir. Ama kusura bakmayin gormedim ben sorunuzuÜç beş kişi arasında konuşuyor burda birbirlerinin haricinde kimseye yazmıyor anlaşıldı
Canım başka testim yok şuan.umudunu yitirme aynı belirtileri yaşıyoruz.o çizgi çok içime sinmedi açıkcası biraz yamuk gibi.resimde tam çıkmıyo ama elimde o çizgi baya baya pembe ve düz değil.bugün dışarı çıkarsam alıcam.çıkamazsam eşimden isterim.Gunaydin canim. Sanki gozukuo ya. Bence kalktigin gibi bi tane daha yap. Ben az once yaptim. Yok cikmadi bisey tek cizgi. Malesef umudum yok su dakikadan itibaren
Insallah daha da net cizgisini gorursun :) bende umitler tukendi. 10 gun once fln ates olcmeyr basladigim da hep 36.7 ydi atesim. Sonra bi bu hafta 2gun 36.8 ve 36.9 oldu. Dun ve bugun yine 36.7. 10 gun once basladigim atese geri döndümAcaba boyasımı aktı diye testi yıkadımama gitmedi
Ben takip etmiyorum ateşi.Atesimi de olctum 36.7 yine. Atesimde 36.8 36.9u gormustum 4-5 gun once dun ve bugun 36.7. Hayaller yine olmadi. Bari 1 subat gelsede adet olsam.
Ateşi çok da umursama yaInsallah daha da net cizgisini gorursun :) bende umitler tukendi. 10 gun once fln ates olcmeyr basladigim da hep 36.7 ydi atesim. Sonra bi bu hafta 2gun 36.8 ve 36.9 oldu. Dun ve bugun yine 36.7. 10 gun once basladigim atese geri döndüm
Aynen o zaman yarin yaparsin. Ya da idrarini cok sık cıkmadan biraz bekletip de yaparsin. Bende dagilan yamuk bi cizgi bile yoktuCanım başka testim yok şuan.umudunu yitirme aynı belirtileri yaşıyoruz.o çizgi çok içime sinmedi açıkcası biraz yamuk gibi.resimde tam çıkmıyo ama elimde o çizgi baya baya pembe ve düz değil.bugün dışarı çıkarsam alıcam.çıkamazsam eşimden isterim.
Bende hala test yapıyorum ama benimki sadece 12. Gün çok koyu çıktı. Artık hep silik seninkini açıkçası anlayamadımŞimdilik sadece sol tarafımda bazen hafif batmalar oluyor. Birde ovulasyon testi yapmaya devam ediyorum ben ve 15.günden beri genelde koyu çıkıyor resimdeki gibi ama bu neden kaynaklanıyor bir fikrim yok. Sende belirti varmı
evet canım normal ilişkiden sonra bende de oluyor ogünaydın kızlar. ilişkinin sabahında şeffaf yumurta akı gibi sünen uzadıkça uzayan akıntı normal mi sizce?
teşekkür ederim canım :)evet canım normal ilişkiden sonra bende de oluyor o
rica ederim canım :)teşekkür ederim canım :)
valla yahu insan ne kadar rahatlıyor dimikuruluk vardı vala ilk defa bu sabah biraz akıntım oldu ama adet belirtisiymiş :) bu aya bomba gibi gircem ovuasyonumu felan adet bitiminden itibaren her gün yapıcam üstümden yuk kalktı sanki yaa rahatladım biO o bi gucuk hanfendu dediğin gibi :)
Hep dedim doktorum bi gün isteyecek diye çok korkuyorum bunu beynime son bir aydır işledimCanim benim sen cok yanlis anlamissin. Yapisiklik varsa olan belirtiler bunlar. Yani yapisikligi olanlar cekiyor agriyi. Hsg sonrasi olan bi sey degil :) aksine hsg de acilan tupler saglik kazandiriyor insana... Rahatlatiyor inan. En iyisini yaparsin hsg cektirmekle. Haa bu arada yanina ped almayi unutma. Ben unutmustum sıkıntı oldu
Ay en azindan birimiz hamile kalmis cok sevindim canim beniimm Allah'im saglikli sekilde kucagina almayi nasip etsin :))Eki Görüntüle 1758531
Hemen çıktı.çizgi yamuk mu ya gözlerim bozuk. Heyecandan iyice.kör oldum..çizgiye bakcam diye şaşıda oldum kesin
Bak ben pazar gunki randevumu muayeneye kullanicam :) sen doktora gitmedin daha dimi bak hadii bat larimiz ayni yine bak yumurtani gor de ona odaklanalim hadi birbirimize destek olalim :)valla yahu insan ne kadar rahatlıyor dimiönümüzde aylar inşşallah olur canım hayırlısı
Ay benimde hem idari köyü hemde koku var kendimden tiksindim bide kremsi bi akıntı varSende mi adet oldun.hayırdır.akıntın nasıl.idrarının rengi koyumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?