Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Gunaydin canim. Sanki gozukuo ya. Bence kalktigin gibi bi tane daha yap. Ben az once yaptim. Yok cikmadi bisey tek cizgi. Malesef umudum yok su dakikadan itibaren
Canım başka testim yok şuan.umudunu yitirme aynı belirtileri yaşıyoruz.o çizgi çok içime sinmedi açıkcası biraz yamuk gibi.resimde tam çıkmıyo ama elimde o çizgi baya baya pembe ve düz değil.bugün dışarı çıkarsam alıcam.çıkamazsam eşimden isterim.

Acaba boyasımı aktı diye testi yıkadım ama gitmedi
Insallah daha da net cizgisini gorursun :) bende umitler tukendi. 10 gun once fln ates olcmeyr basladigim da hep 36.7 ydi atesim. Sonra bi bu hafta 2gun 36.8 ve 36.9 oldu. Dun ve bugun yine 36.7. 10 gun once basladigim atese geri döndüm

Insallah daha da net cizgisini gorursun :) bende umitler tukendi. 10 gun once fln ates olcmeyr basladigim da hep 36.7 ydi atesim. Sonra bi bu hafta 2gun 36.8 ve 36.9 oldu. Dun ve bugun yine 36.7. 10 gun once basladigim atese geri döndüm
Ateşi çok da umursama ya 2 gün var daha canım

Aynen o zaman yarin yaparsin. Ya da idrarini cok sık cıkmadan biraz bekletip de yaparsin. Bende dagilan yamuk bi cizgi bile yoktu
Bu belirtiler demek ki kendi yarattigim belirtiler
Sag gogsumu elliyorum aciyo. Kasiklarim ve rahmim 10 gundur sis gaz var mide sorunu var. Bi ates basio bi usuorum. Ama malesef iste gorunen bisey yok. Ben bidaha test yapmicam adet gelene kadar ya vazgectim. Her yaptigimda daha da uzuluyorum

Şimdilik sadece sol tarafımda bazen hafif batmalar oluyor. Birde ovulasyon testi yapmaya devam ediyorum ben ve 15.günden beri genelde koyu çıkıyor resimdeki gibi ama bu neden kaynaklanıyor bir fikrim yok. Sende belirti varmı
Bende hala test yapıyorum ama benimki sadece 12. Gün çok koyu çıktı. Artık hep silik seninkini açıkçası anlayamadım herhalde yumurtlaman bi kaç gün devam etmiş. Benim de iki gündür karnımın hemen altında bi baskı sancı var arada , çok sık idrara çıkıyorum başka hiç bi belirti yok ama ben ayaklarımı üşütmüş de olabilirm yani kesin bişey söyleyemiyorum

valla yahu insan ne kadar rahatlıyor dimi önümüzde aylar inşşallah olur canım hayırlısı

Hep dedim doktorum bi gün isteyecek diye çok korkuyorum bunu beynime son bir aydır işledim daha öncede de bi yakınım demişti ama zman aklıma bile gelmedi çok acı çektim diye artk beynim öyle yerlestirmisim

valla yahu insan ne kadar rahatlıyor dimi önümüzde aylar inşşallah olur canım hayırlısı
Bak ben pazar gunki randevumu muayeneye kullanicam :) sen doktora gitmedin daha dimi bak hadii bat larimiz ayni yine bak yumurtani gor de ona odaklanalim hadi birbirimize destek olalim :)

kızlar ben gecen ki regl de doktora gittim ınofolic verdi bu hamile kalmayı kolaylaştırıyor mu doktor öyle dedi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…