- 22 Ocak 2016
- 574
- 715
- 23
- 30
varsacikabilir ama gec dollenme olduysa belki cikmaz simdiyekadar sabretik bence 2 gun daha bekleyip yap ozaman varsa cikarBen 1 subatta adet olcam
O zaman yarin sabah yapsam cikmaz mi olsa bile
Canım adetin kaçıncı günü gittin bende hsg öncesi muayene olmak istiyorum adetli git diyince herkes 3.günü gideyim en azından diyorumkızlar ben gecen ki regl de doktora gittim ınofolic verdi bu hamile kalmayı kolaylaştırıyor mu doktor öyle dedi ama
evet ben de 3 gunu gittim birde yumurtlamaya bekmak için 12. gunu cagırmıştıCanım adetin kaçıncı günü gittin bende hsg öncesi muayene olmak istiyorum adetli git diyince herkes 3.günü gideyim en azından diyorum
Kocişi de kandırdi bu kız maşallah 3 e doğru yola çıktı
sen kacıncıyı istiyorsun canım :)Kocişi de kandırdi bu kız maşallah 3 e doğru yola çıktı
Resmi yüklemiyo yaaaa çok çok silik çizgi çıktı.sabah aynı markada çizgiden eser yoktu..ayy ben şimdi nasıl uyucamm
Anladım canım Sağol, bazen aklıma hiç ummadığım düşünmediğim anda gelcek miniğim gibi geliyor , dersimi almadım 1.5 yıldır düşündüm de gelmedi şu hsg ye çok güveniyorum rüyamda bile gördüm biran önce çektirip kurtulmak istiyorum ben ya..evet ben de 3 gunu gittim birde yumurtlamaya bekmak için 12. gunu cagırmıştı
Benm ilk olucak inşallah canım sennnsen kacıncıyı istiyorsun canım :)
inşallah olur canım cektir bakalım bu bebişler bizi cok bekletiyor ama olur Allahın izniyle canımAnladım canım Sağol, bazen aklıma hiç ummadığım düşünmediğim anda gelcek miniğim gibi geliyor , dersimi almadım 1.5 yıldır düşündüm de gelmedi şu hsg ye çok güveniyorum rüyamda bile gördüm biran önce çektirip kurtulmak istiyorum ben ya..
aynen benimde ilk canım cok istiyouz bi gelseydi bebeşlerimiz:)Benm ilk olucak inşallah canım sennn
Ayy inşallah canım bizde çok istiyoruz rekalma bebek görüyoruz He, en duygulaniyoruz eşimle allahım nasip etsin bi an onceaynen benimde ilk canım cok istiyouz bi gelseydi bebeşlerimiz:)
Inşallah canıminşallah olur canım cektir bakalım bu bebişler bizi cok bekletiyor ama olur Allahın izniyle canım
aynen bir an önce Rabbim isteyn herkese nasip etsi ya dun test yaptım bende eşim üzüldü bayagı bat 1 subat cıkmaması normal mi ki yaAyy inşallah canım bizde çok istiyoruz rekalma bebek görüyoruz He, en duygulaniyoruz eşimle allahım nasip etsin bi an once
bence 1 gün daha bekle dayanabilrsen daha iyi sonuc verir ben daha gunum gecmeden yaptım sonuç negatiffffKızlar adetim 1 gün gecikti test yapmalı miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?