- 18 Aralık 2015
- 1.346
- 1.643
- 133
Canim bat ne zman di senin kesin sonuç icn kan yaptırmayı oneririmKızlar,implatasyon kanamasının kaçıncı gününde idrar testi yapsam sonuç alırım...2 gün geldi bugün hiç kanamam yok..nezman test yapmalıyım ??
Geç döllenme olmuş olabilir canım yada çıkmaya bilir herkes de frkli bnde test yaptığım zaman eşimle çok üzülüyoruz o yüzden bati bekliyom bu sefer sende bat günü sabah yap istersen canimaynen bir an önce Rabbim isteyn herkese nasip etsi ya dun test yaptım bende eşim üzüldü bayagı bat 1 subat cıkmaması normal mi ki ya
Canim burda bi arkadas da hemen yap dedi idrar ne kadar çabuk yaparsan o kadar kesin sonuç verir dedibence 1 gün daha bekle dayanabilrsen daha iyi sonuc verir ben daha gunum gecmeden yaptım sonuç negatiffff
hmm anladım canım bütün belirtilerde var ama bilmiyorum gunum en az 1 hafta gecsin artık ne cıkarsa bahtımaGeç döllenme olmuş olabilir canım yada çıkmaya bilir herkes de frkli bnde test yaptığım zaman eşimle çok üzülüyoruz o yüzden bati bekliyom bu sefer sende bat günü sabah yap istersen canim
31 ocak yani bugün regl olmam gerekiordu,28 inde çok hafif kanamam geldi 2 gün boyunca ama toplasan 1 pedi doldurmaz,ama bugün oda yok ve göğüs uçlarım felaket bi şekilde acıor,hafif hafifte bulantım varCanim bat ne zman di senin kesin sonuç icn kan yaptırmayı oneririm
bilmiyorum ki canım ben ne kadar cok gecerse o zaman tam kesin sonuc verir diye biliyorum amaCanim burda bi arkadas da hemen yap dedi idrar ne kadar çabuk yaparsan o kadar kesin sonuç verir dedi
Ben de öyle biliyorum ama ..ayyy çok heyecanlıyım bugün yapıcam benbilmiyorum ki canım ben ne kadar cok gecerse o zaman tam kesin sonuc verir diye biliyorum ama
Ay inşallah hamilesindir resmen belirtiler test yaptın mi hic 2 3 gün önce falan eğer yapmadiysan ve cok etkelenmem dersen bi test yap çünkü kesilmiş bide inşallah çıkar ya çıkmazsa da üzülme kan ver herkese belli olmuyor31 ocak yani bugün regl olmam gerekiordu,28 inde çok hafif kanamam geldi 2 gün boyunca ama toplasan 1 pedi doldurmaz,ama bugün oda yok ve göğüs uçlarım felaket bi şekilde acıor,hafif hafifte bulantım var
ay yap yap inşallah vardır bebişBen de öyle biliyorum ama ..ayyy çok heyecanlıyım bugün yapıcam ben
Pozitif olmak herzaman iyidir gül canım gül ki hersey güzel olsunhmm anladım canım bütün belirtilerde var ama bilmiyorum gunum en az 1 hafta gecsin artık ne cıkarsa bahtıma
bakma sen dun test sonucuna bakınca aglamamak için kendimi zor tutum 6 aydır hey regli gunude yine geldi diye aglıyordum bi bu ay birazcık rahatımPozitif olmak herzaman iyidir gül canım gül ki hersey güzel olsunben bu zman kadar hep taktım ama sonuç yok bundan son raHatim
Canim burda bi arkadas da hemen yap dedi idrar ne kadar çabuk yaparsan o kadar kesin sonuç verir dedi
Vallahi ben denedim canım 9 gün sabahları yedim ve yumurtam iki gün erken çatlad. Tabi tuttu mu bebiş bilmiyorumbu ay gelirse kırmızlar ki inşallah gelmez bu bal cörek oyu karısımını deniycem faydası olur mu ki
Yaaa inşallah tutmuştur bat hangi gunVallahi ben denedim canım 9 gün sabahları yedim ve yumurtam iki gün erken çatlad. Tabi tuttu mu bebiş bilmiyorum
Bende bende aynı sorma 5 aydır ya ben doktora gittim bide hormon test de bazıları yüksek çıktı bu ay hasta olursam ki inşallah olmam tkrar hormon testi yaptiracagim inşallah gerek kalmaz bal çörek otu karismi ise yarayabilir doktor baktığında 3 tane yumurtan var demisti ben 3 4 gün sabah akşam yedi bi yogun du bu ay akintilarim sorma bide uzayan akıntı demekki devam etsem olay olcakmisbakma sen dun test sonucuna bakınca aglamamak için kendimi zor tutum 6 aydır hey regli gunude yine geldi diye aglıyordum bi bu ay birazcık rahatım
insallahpozitiftir canim:)30 dk içinde çıkmış.bence var.önceki günden daha belirgin zaten..o kadar çok test yaptımkii...
İkinci için 1 yıl boyunca ayda en az 3 test...
2 aydır yaptığımın hatti hesabı yok.pozitif test gördüğümde oldu..ama bu test pozitif diyorum.başkada demiylrumTabi kesin 20. Dk çıktıysa
8 Şubat daha çoook varYaaa inşallah tutmuştur bat hangi gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?