Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

aynen bir an önce Rabbim isteyn herkese nasip etsi ya dun test yaptım bende eşim üzüldü bayagı bat 1 subat cıkmaması normal mi ki ya
Geç döllenme olmuş olabilir canım yada çıkmaya bilir herkes de frkli bnde test yaptığım zaman eşimle çok üzülüyoruz o yüzden bati bekliyom bu sefer sende bat günü sabah yap istersen canim

Geç döllenme olmuş olabilir canım yada çıkmaya bilir herkes de frkli bnde test yaptığım zaman eşimle çok üzülüyoruz o yüzden bati bekliyom bu sefer sende bat günü sabah yap istersen canim
hmm anladım canım bütün belirtilerde var ama bilmiyorum gunum en az 1 hafta gecsin artık ne cıkarsa bahtıma

31 ocak yani bugün regl olmam gerekiordu,28 inde çok hafif kanamam geldi 2 gün boyunca ama toplasan 1 pedi doldurmaz,ama bugün oda yok ve göğüs uçlarım felaket bi şekilde acıor,hafif hafifte bulantım var
Ay inşallah hamilesindir resmen belirtiler test yaptın mi hic 2 3 gün önce falan eğer yapmadiysan ve cok etkelenmem dersen bi test yap çünkü kesilmiş bide inşallah çıkar ya çıkmazsa da üzülme kan ver herkese belli olmuyor

Kızlarr bu sabah ki idrarımı bir kaba koyayım dedim rengi ve kokusu için rengi bildiğin turuncuya yakın bi renkti. Kokusunda bi gariplik yoktu ama renk çok koyu geldi bana. Ama ben az su içen bi insanım acaba onun için mi koyu renkti yoksa bebiş için mi

bakma sen dun test sonucuna bakınca aglamamak için kendimi zor tutum 6 aydır hey regli gunude yine geldi diye aglıyordum bi bu ay birazcık rahatım
Bende bende aynı sorma 5 aydır ya ben doktora gittim bide hormon test de bazıları yüksek çıktı bu ay hasta olursam ki inşallah olmam tkrar hormon testi yaptiracagim inşallah gerek kalmaz bal çörek otu karismi ise yarayabilir doktor baktığında 3 tane yumurtan var demisti ben 3 4 gün sabah akşam yedi bi yogun du bu ay akintilarim sorma bide uzayan akıntı demekki devam etsem olay olcakmis

insallahpozitiftir canim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…