Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Hayatım da gördügüm çift çizgi ovulasyon testi silik bile olsa güzeldi bide bi ara yazın dondurmalarda vardı çift çizgiye bedava dondurma allahım bana da yaşat Yarabbim ve isteyen tüm arkadaşlarıma ay biz ne güzel arkadaş olduk burda ya kimseyle konusamdikladimizi konusuyoruz çok iyi geliyorsunuz bana

1 subatcilar su kan testlerinizi yapin artik merak ediyoruumm :)
ben 2 subata yapicam canim ben ya 1 subata yada 2 subata adet olmam lazim ilac yuzunden hic sasmaz 1 subat olmasam 2 subat sabah oluyorum hemde uyandigim gibi bir kabuz gibi ilk kirmizilari goruyorum yani 2 subata olmasa demektir hamileyim ama aksam ruyamda adet oldumu goruyorum 31 ocakta adet olmusum piskolojim bozuldu bu iki ucgun gecse artik adet olacakmiyiz olmayacakmiyiz gorsek artik ama icimdenn bir hiss adet olmayacagim diyor hayirlisi artik

3 subatta smear sonucumu almak icin doktoruma gitmem gerek. Karar verdim o sabah test yapicam. Eger incecik bir cizgi bile gorursem kan testi yaptiricam. 3 subata kadar da evde idrar testi yapmayacagim. Su an verdim bu karari. Not: yarin fikrim degisebilir

guzel fikir en azindan kendimizi yemeyiz ya test mi bozuk yoksa gec dollememi onusu bunusu en iyisi gecikme oldugunda test yapmak isallah bu sabrin sonu aci degil de tatlidir hepimiz icin

Dondurma ornegini okuyunca tutamadim kendimi sesli guldum yaa ben de hamileligimde cift cizgi heyecani yasamadim. Ben de istiyorum soyle net iki cizgi ciksin ben avaz avaz sarkilar soyliim sevincten... Ne guzel olur

İnsan kafaya koyduğu zaman yapıyor valla resmen Dürtüyor biseyler eşimeden gizli kaç kere yaptım burda dedim ki yapıcam üzülüyorum sabah ilk testleri yapmam dedim ama gece yaptım

Ay en azindan birimiz hamile kalmis cok sevindim canim beniimm Allah'im saglikli sekilde kucagina almayi nasip etsin :))

Ay benimde hem idari köyü hemde koku var kendimden tiksindim bide kremsi bi akıntı var

silip cizgi mii kizzz uyan yaz çabuk bişeyler catlicam merAktan
Uyandım canım kahvaltı yapıp eczaneye gidicem.çizgi pek içime sinmedi.
Yaptım hemen çizgi belirdi silik ama sanki yamuk gibi gece uyuyamadım.

Dondurma ornegini okuyunca tutamadim kendimi sesli guldum yaa ben de hamileligimde cift cizgi heyecani yasamadim. Ben de istiyorum soyle net iki cizgi ciksin ben avaz avaz sarkilar soyliim sevincten... Ne guzel olur
ya işte insan isteyince kafa gidiyor ama hamile olsam da yapıcam o testi gorucem o çift çizgiyi resmini batırıp duvara asicam heyt beeee

Uyandım canım kahvaltı yapıp eczaneye gidicem.çizgi pek içime sinmedi.
Yaptım hemen çizgi belirdi silik ama sanki yamuk gibi gece uyuyamadım.
Yooo ikinci attığın resimde yamuk değil ayrıca yikamana da çok güldüm sabah sabah uykumu açtın senden başkası yapmazdi zaten bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…