- 22 Ocak 2016
- 574
- 715
- 23
- 30
Ooo daha varmış geç olsun da güç olmasın vardır inşallah8 Şubat daha çoook var
ben 2 subata yapicam canim ben ya 1 subata yada 2 subata adet olmam lazim ilac yuzunden hic sasmaz 1 subat olmasam 2 subat sabah oluyorum hemde uyandigim gibi bir kabuz gibi ilk kirmizilari goruyorum1 subatcilar su kan testlerinizi yapin artik merak ediyoruumm :)
guzel fikir en azindan kendimizi yemeyiz ya test mi bozuk yoksa gec dollememi onusu bunusu en iyisi gecikme oldugunda test yapmak isallah bu sabrin sonu aci degil de tatlidir hepimiz icin3 subatta smear sonucumu almak icin doktoruma gitmem gerek. Karar verdim o sabah test yapicam. Eger incecik bir cizgi bile gorursem kan testi yaptiricam. 3 subata kadar da evde idrar testi yapmayacagim. Su an verdim bu karari. Not: yarin fikrim degisebilir
Hayatım da gördügüm çift çizgi ovulasyon testi silik bile olsa güzeldi bide bi ara yazın dondurmalarda vardı çift çizgiye bedava dondurma allahım bana da yaşat Yarabbim ve isteyen tüm arkadaşlarıma ay biz ne güzel arkadaş olduk burda ya kimseyle konusamdikladimizi konusuyoruz çok iyi geliyorsunuz bana
guzel fikir en azindan kendimizi yemeyiz ya test mi bozuk yoksa gec dollememi onusu bunusu en iyisi gecikme oldugunda test yapmak isallah bu sabrin sonu aci degil de tatlidir hepimiz icin
ikimizin belirtileri nnerdeyse ayniydi sen adet oldun ben gunumu bekliyorum ama galba bende hamile degilimSizi hamile olasicalar!!!
napiyosunuz
İnsan kafaya koyduğu zaman yapıyor valla resmen Dürtüyor biseyler eşimeden gizli kaç kere yaptım burda dedim ki yapıcam üzülüyorum sabah ilk testleri yapmam dedim ama gece yaptım3 subatta smear sonucumu almak icin doktoruma gitmem gerek. Karar verdim o sabah test yapicam. Eger incecik bir cizgi bile gorursem kan testi yaptiricam. 3 subata kadar da evde idrar testi yapmayacagim. Su an verdim bu karari. Not: yarin fikrim degisebilir
ozama canim 5 subata kadar tst yap senKuzum gecikme olmayacak kibenim bat 5 subat ben kurtluyum duramiyorum ve durduramiyorum kendimi
Ay en azindan birimiz hamile kalmis cok sevindim canim beniimm Allah'im saglikli sekilde kucagina almayi nasip etsin :))
Ay benimde hem idari köyü hemde koku var kendimden tiksindim bide kremsi bi akıntı var
Uyandım canımsilip cizgi mii kizzz uyan yaz çabuk bişeyler catlicam merAktan
Dondurma ornegini okuyunca tutamadim kendimi sesli guldumyaa ben de hamileligimde cift cizgi heyecani yasamadim. Ben de istiyorum soyle net iki cizgi ciksin ben avaz avaz sarkilar soyliim sevincten... Ne guzel olur
Yooo ikinci attığın resimde yamuk değil ayrıca yikamana da çok güldüm sabah sabah uykumu açtın senden başkası yapmazdi zaten bunuUyandım canımkahvaltı yapıp eczaneye gidicem.çizgi pek içime sinmedi.
Yaptım hemen çizgi belirdi silik ama sanki yamuk gibigece uyuyamadım.
ozama canim 5 subata kadar tst yap sen
orada testler daha pahali bizim burada normal testler 60 kurus pahalisi 2 liraBana kalsa gunde 2 kez bir sabah bir de yatmadan once yaparim :) ama gebelik testlerine verecegim parayla oglana şunu alirim bunu alirim diyorum2 testle 2 bazen 3 gun idare ediyorum
gitmeye çalışcam canım haftaiçi bakalım :)Bak ben pazar gunki randevumu muayeneye kullanicam :) sen doktora gitmedin daha dimi bak hadii bat larimiz ayni yine bak yumurtani gor de ona odaklanalim hadi birbirimize destek olalim :)
Aaaa niye öyle ya iyimiş stok yaporada testler daha pahali bizim burada normal testler 60 kurus pahalisi 2 lira
Ayy inşallah canım bende dua ediyorumOoo daha varmış geç olsun da güç olmasın vardır inşallah
Hasta olma sakinnnn üstümemeye dikkat et ya inşallah ağrıların usutmeden değildir canımAyy inşallah canım bende dua ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?