- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.836
- 723
Vallahi bende çok korkuyorum canım üşütmeden olabilir diye ama bugün şikayetlerim biraz azaldı galiba üşütmeden oldu OFF yaaa artık kırmızıları görmek istemiyorumHasta olma sakinnnn üstümemeye dikkat et ya inşallah ağrıların usutmeden değildir canım
Sağlık olsun da önemli olan o bende istemiyorm artk eşim her ay bu au olmayacaksin seni kurtardı diyo ama fayda yok....Vallahi bende çok korkuyorum canım üşütmeden olabilir diye ama bugün şikayetlerim biraz azaldı galiba üşütmeden oldu OFF yaaa artık kırmızıları görmek istemiyorum
orada testler daha pahali bizim burada normal testler 60 kurus pahalisi 2 lira
Canım ya seni çok iyi anlıyorum her ay umut edip sonra hayal kırıklığına uğramak insanı yıpratıyor en iyisi rahat olmak ama onu da biz yapamıyoruzSağlık olsun da önemli olan o bende istemiyorm artk eşim her ay bu au olmayacaksin seni kurtardı diyo ama fayda yok....
Bu ay ilişkiyi fazla takmadim belki 5 dk bile yatmadan kalktım duş aldim sana ne dedim rahatım bu ay diye ama bak yine şafak sayıyorum olsun be bünye alıştıCanım ya seni çok iyi anlıyorum her ay umut edip sonra hayal kırıklığına uğramak insanı yıpratıyor en iyisi rahat olmak ama onu da biz yapamıyoruz
Kız daha var belli mi olur inşallah hamilesinidir her zman bi umut vardır ama eğer hatsa olursan da git çekti bizlere haber vermeyi unutma ama özellikle çekim sonrasikızlar adetime 7 gün kaldı ve az önce ovulasyon testi yaptım silikte olsa 2.çizgi çıkmadı :)
yani hamile değilim bu ayda..adet olur olmaz ilk işim 3.gününe kadın doğumdan randevu almak kist olmuş mu diye kontrol ettirmek veee adetin 8.günü hemen hsg çektirmek kuş gibi hafiflicem 6 aydır erteleyip duruyorum ,çektirince yazarım sizede şimdilik hoşçakalın ben spora devammm
saka degil canim 50 55 60 kurus bir gun gecikmeyle gosteriyor erken gebelik testleri ise 2 lira:)Gercekten mi saka mi
Benimde umudum kalmadi. Sifirlandi resmen. Sabah testi yaptim negatif ne umitlenmistim halbuki yaparken cikcak die. Atesim 36.7 dunde 36.7 cikti. Ondan onceki gunler 36.8 ve 36.9 cikti. Ilk yapmaya basladigimda yani 10 gun once fln da 36.7 cikiodu. Sadece 2 gun cikti 36.8. Simdiyine 36.7. Testte negatif cikinca hayaller suya dustukızlar adetime 7 gün kaldı ve az önce ovulasyon testi yaptım silikte olsa 2.çizgi çıkmadı :)
yani hamile değilim bu ayda..adet olur olmaz ilk işim 3.gününe kadın doğumdan randevu almak kist olmuş mu diye kontrol ettirmek veee adetin 8.günü hemen hsg çektirmek kuş gibi hafiflicem 6 aydır erteleyip duruyorum ,çektirince yazarım sizede şimdilik hoşçakalın ben spora devammm
shure chek diye marka var 3 lira 60 kurus en pahalisisaka degil canim 50 55 60 kurus bir gun gecikmeyle gosteriyor erken gebelik testleri ise 2 lira:)
Canım bişey sorcam benim bat seninle aynı bende ovulasyon testine devam edecem eğer teste silik t çıkarsa bu hamile olma ihtimalimi mi gösteriyo?? Ama kanda lh hormonunun daima olduğunu ve t nin silik çıkabileceğini söylemişlerdi??kızlar adetime 7 gün kaldı ve az önce ovulasyon testi yaptım silikte olsa 2.çizgi çıkmadı :)
Selam kızlar bu sabahki testim de dün yaptığımın aynısı. Tek fark 1 dk içinde çook silikte olsa çıktı ikinci çizgi. Yarın regl günüm ve ben regl olacakmış gibi hissediyorum bugün başka bi marka test alıp yarın sabah tekrar yapıcam hayırlısı olsun artık
He vallahi bu gidişle bi gün hamile kalsam bile doktor bile dese inanmayacağımBu ay ilişkiyi fazla takmadim belki 5 dk bile yatmadan kalktım duş aldim sana ne dedim rahatım bu ay diye ama bak yine şafak sayıyorum olsun be bünye alıştı
atesini nereden olctun canim ben iki yerdende denedim koltuk altida 35:8 cikti dil altidan 37:2 cikti sastim hangisine inanayim dil alti bana daha sicak geliyor kolduk alti daha mi ne guvenilir acaba kafam karisti yine seytan melek var sanki yaimda biri hamilen diyor diyeri yok oyle bir sey diyor melek hangisini soyluyor anayabilsem ona inanicam ama anayamiyorum tam ortada kaldimBenimde umudum kalmadi. Sifirlandi resmen. Sabah testi yaptim negatif ne umitlenmistim halbuki yaparken cikcak die. Atesim 36.7 dunde 36.7 cikti. Ondan onceki gunler 36.8 ve 36.9 cikti. Ilk yapmaya basladigimda yani 10 gun once fln da 36.7 cikiodu. Sadece 2 gun cikti 36.8. Simdiyine 36.7. Testte negatif cikinca hayaller suya dustu
Hahaha çok iyi ya artık tekmë atsam atarsa aa bebis varmış dersinHe vallahi bu gidişle bi gün hamile kalsam bile doktor bile dese inanmayacağım
Mars mi orası neresi ya neymiş böyleshure chek diye marka var 3 lira 60 kurus en pahalisionu unutmusum mesela haberleri izliyoruz turkiyede hamsinin kilosu 20 lira olmus bizim burada 2 lira koyu eti 8 lira dana eti 10 lira tauk eti 3 lira oyle canim burada ucuz gidiyor :)
Hayırlisi olsun silik bile olsa şans var inşallah olmazsın yaa birimiden güzel haberler alalım ihtiyacimiz varSelam kızlar bu sabahki testim de dün yaptığımın aynısı. Tek fark 1 dk içinde çook silikte olsa çıktı ikinci çizgi. Yarın regl günüm ve ben regl olacakmış gibi hissediyorum bugün başka bi marka test alıp yarın sabah tekrar yapıcam hayırlısı olsun artık
Saun baktım bulgarstanmissMars mi orası neresi ya neymiş böyle
Cogunluk dil alti daha dogru dio die ben dil altindan yapiyorumatesini nereden olctun canim ben iki yerdende denedim koltuk altida 35:8 cikti dil altidan 37:2 cikti sastim hangisine inanayim dil alti bana daha sicak geliyor kolduk alti daha mi ne guvenilir acaba kafam karisti yine seytan melek var sanki yaimda biri hamilen diyor diyeri yok oyle bir sey diyor melek hangisini soyluyor anayabilsem ona inanicam ama anayamiyorum tam ortada kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?