saka degil canim 50 55 60 kurus bir gun gecikmeyle gosteriyor erken gebelik testleri ise 2 lira:)
Bu çok güzel bi haber tebrik ederimmm hayırlı olsunnKizlarr ben test yaptim kanda 22.65 ciktii galiba hamileyimm
cok iyiyiz canim biz burada ne savas e cinayet televinda goruyoruz hergun cinayet vakasi burada olsada cok az cok huzurluyuz burada cok bulgaristada oldugum icin cok mutluyumMars mi orası neresi ya neymiş böyle
demek beimkiside dogu 37:2 :)Cogunluk dil alti daha dogru dio die ben dil altindan yapiyorum
Kizlarr ben test yaptim kanda 22.65 ciktii galiba hamileyimm
Cokk güzel canım ya ne mutlu hep oyle olsun inşallah hep huzurlu oluncok iyiyiz canim biz burada ne savas e cinayet televinda goruyoruz hergun cinayet vakasi burada olsada cok az cok huzurluyuz burada cok bulgaristada oldugum icin cok mutluyum
Hayirlisi olsun canim benim ama insallah hamilesindir :)))ikimizin belirtileri nnerdeyse ayniydi sen adet oldun ben gunumu bekliyorum ama galba bende hamile degilim
Adetliyken gitmen lazim amaa :)gitmeye çalışcam canım haftaiçi bakalım :)
Ovulasyon testiyle hamilelik belli olmaz tatlim lh hormonu sadece yumurtlarken yukselir hep yuksekse hormon bozuklugu vardir.. umudunu yitirme bat i bekle sen bi dur :)kızlar adetime 7 gün kaldı ve az önce ovulasyon testi yaptım silikte olsa 2.çizgi çıkmadı :)
yani hamile değilim bu ayda..adet olur olmaz ilk işim 3.gününe kadın doğumdan randevu almak kist olmuş mu diye kontrol ettirmek veee adetin 8.günü hemen hsg çektirmek kuş gibi hafiflicem 6 aydır erteleyip duruyorum ,çektirince yazarım sizede şimdilik hoşçakalın ben spora devammm
Ben araya kaynak yaptım ama benim adeti gelene kadar gebelik belirtisi yaşadım ve ovu testi kullandım hep çizgi vardı ama silikdibhchrk sen bir saglikcisin o yuzden bi sey sorucam. benim bildigim kadariyla kanda hep lh var fakat yumurtlama donemlerinde pik yapiyo. Yani bu testlerde yumurtlama gununde t cizgisinin c cizgisinden daha koyu olmasi gerekiyor. Yumurtlama donemi disinda 2. Cizgi silik olarak hep gorulebilir degil mi? Yanlis mi biliyorum
Hayirli olsun canim cok sevimdim. Allah tamamina erdirsin kucagina almayi nasip etsin. Adetine kac gun varken ogrendin. Bi de evde test yaptin mi hic kanda cikmadan once.Kizlarr ben test yaptim kanda 22.65 ciktii galiba hamileyimm
gel gel canim komsuyuz bulgaristan la turkiye yakinOrasi neresi hemen yola cikiyorum :))) 1000 tane alip geri donucem
sagol canim insallah sizi ulkede de huzur olur artik gercekten cok uzuluyoruz haber seyredince teror cinayet gasp cok uzucu oylegzelbirlke boyle kotuseyler dolu insallah huzur dolar kotuluklerbiter :)Çok gzeu
Cokk güzel canım ya ne mutlu hep oyle olsun inşallah hep huzurlu olun
Canım tebrikler öncelikle ve hemen ilk sorum belirtilerin neydi ne zaman başladı??Kizlarr ben test yaptim kanda 22.65 ciktii galiba hamileyimm
Sağol canım dimiYooo ikinci attığın resimde yamuk değil ayrıca yikamana da çok güldüm sabah sabah uykumu açtın senden başkası yapmazdi zaten bunu
Evet canim benim o zaman neyin var neyin yok gozukuyor :) hadi hadi randevu al :)))
Evet bazal bir degeri vardir lh hormonunun.. dedigin gibi yumurtlamadan 24-36 saat once pik yapar lh hormonu.. ikinci cizgiyi koyu renk gorunce calismalar baslasinbhchrk sen bir saglikcisin o yuzden bi sey sorucam. benim bildigim kadariyla kanda hep lh var fakat yumurtlama donemlerinde pik yapiyo. Yani bu testlerde yumurtlama gununde t cizgisinin c cizgisinden daha koyu olmasi gerekiyor. Yumurtlama donemi disinda 2. Cizgi silik olarak hep gorulebilir degil mi? Yanlis mi biliyorum
gel gel canim komsuyuz bulgaristan la turkiye yakinsen hangi sehirdesin
Sabredebilirsen tabi sabah yap canımKızlar test aldım ama sabah yapayım.varsa şayet daha belirgin çıkar diyorum
Ben araya kaynak yaptım ama benim adeti gelene kadar gebelik belirtisi yaşadım ve ovu testi kullandım hep çizgi vardı ama silikdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?