Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ikimizin belirtileri nnerdeyse ayniydi sen adet oldun ben gunumu bekliyorum ama galba bende hamile degilim
Hayirlisi olsun canim benim ama insallah hamilesindir :)))

gitmeye çalışcam canım haftaiçi bakalım :)
Adetliyken gitmen lazim amaa :)

Ovulasyon testiyle hamilelik belli olmaz tatlim lh hormonu sadece yumurtlarken yukselir hep yuksekse hormon bozuklugu vardir.. umudunu yitirme bat i bekle sen bi dur :)

bhchrk sen bir saglikcisin o yuzden bi sey sorucam. benim bildigim kadariyla kanda hep lh var fakat yumurtlama donemlerinde pik yapiyo. Yani bu testlerde yumurtlama gununde t cizgisinin c cizgisinden daha koyu olmasi gerekiyor. Yumurtlama donemi disinda 2. Cizgi silik olarak hep gorulebilir degil mi? Yanlis mi biliyorum

Ben araya kaynak yaptım ama benim adeti gelene kadar gebelik belirtisi yaşadım ve ovu testi kullandım hep çizgi vardı ama silikdi

Çok gzeu

Cokk güzel canım ya ne mutlu hep oyle olsun inşallah hep huzurlu olun
sagol canim insallah sizi ulkede de huzur olur artik gercekten cok uzuluyoruz haber seyredince teror cinayet gasp cok uzucu oylegzelbirlke boyle kotuseyler dolu insallah huzur dolar kotuluklerbiter :)

bhchrk hııııı , allah allah öyle mi oluyormuş
Evet canim benim o zaman neyin var neyin yok gozukuyor :) hadi hadi randevu al :)))

Evet bazal bir degeri vardir lh hormonunun.. dedigin gibi yumurtlamadan 24-36 saat once pik yapar lh hormonu.. ikinci cizgiyi koyu renk gorunce calismalar baslasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…