Kızlar test aldım ama sabah yapayım.varsa şayet daha belirgin çıkar diyorum
Bence de sabah ya daha iyi olur. Insallah tam olarak gorulur ikinci cizgi de en azindan bir iki kisinin mutlulugunu yasarizKızlar test aldım ama sabah yapayım.varsa şayet daha belirgin çıkar diyorum
Sabır hiç bana göre değilSabredebilirsen tabi sabah yap canım
Benim de gece öyle çıktı yarın bidaha test yap.Kızlar benim daha 5 günüm var böyle bişey çıktı gören var mı yada böyle olup ta hamile olan var mı Eki Görüntüle 1758757 Eki Görüntüle 1758756
İnşallah sabredebilirimDun 2 test yapmis bir kisisin sonuctadayanabilecegini pek sanmiyorum ama bana sorarsan sabret.
Ben senden de umutluyum ama öyle bir his var içimde.çünkü brlirtiletimiz aynıBence de sabah ya daha iyi olur. Insallah tam olarak gorulur ikinci cizgi de en azindan bir iki kisinin mutlulugunu yasariz
Kızlar benim daha 5 günüm var böyle bişey çıktı gören var mı yada böyle olup ta hamile olan var mı Eki Görüntüle 1758757 Eki Görüntüle 1758756
Valla bende kendi adima oyle bi umut kalmadi icimde. Kasik agrim devam edio adet olcakmisim gibi. 2 gun var adete dha ama erken gelir belki benimki de. Bende kendimden umutlu degilim ama senden umutluyum cok :)Sabır hiç bana göre değil
Benim de gece öyle çıktı yarın bidaha test yap.
İnşallah sabredebilirim
Ben senden de umutluyum ama öyle bir his var içimde.çünkü brlirtiletimiz aynı
Ben gördüm canım oğullarım daBen hic 5 gun kala pozitif gormedim. Benim iki gun kala boyle bi 2. Cizgi vardi. Mikroskopla bakilinca gorulebilecek bi seydi :) 2 gun sonra kan da bhcg 30 cikti
3 gün daha bekleyip tekrar yapayım belki net çıkar bide ben gunluk 2 litre su içiyorum gecede zaten 2 defa kalkıyorum belki ondan da net çıkmıyor olabilir
Ben gördüm canım oğullarım dahem de kop koyu ve sıkışmadan gün içersin de
ben turkiyedesin sanmistim :)Alanya canim. Kibris falan desen yakindi ama bulgaristan birazcik uzak :)
Alanya demiş canım Türkiye hani alanya daha yakın ya kıbrıs bende heryerde kaynak oldum bu günben turkiyedesin sanmistim :)
ben turkiyedesin sanmistim :)
Bende sana yakınım Fethiye deyimTurkiyedeyim antalya ya bagli bi ilce burasi
19 ocak yumurtlama oluyor galiba hesaplamadım ama 4 şubat olmam gerekiyor
Aynı benGaliba erken yumurtlamissin o zamanlar. Ben gecen hafta persembe gecesi yumurtladim. Yumurtlama agrim oluyo 2 aydir ordan biliyorum. Sali gecesi iliskim oldu bu de cuma gunu yumurtam olmeden :) ama cuma sabahi uyandigimda hamileyiimm diyerek nese icinde uyanmistim zaten. Dun negatif cikti test
Benimki de varla yok arasında bişey bende anlamadım zatenBen de 5 subat i bekliyorum. Hatta bekleyemiyorum test yapiyorum negatif cikiyo
be almaya okumusumTurkiyedeyim antalya ya bagli bi ilce burasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?