Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar benim daha 5 günüm var böyle bişey çıktı gören var mı yada böyle olup ta hamile olan var mı

Sabredebilirsen tabi sabah yap canım
Sabır hiç bana göre değil
Kızlar benim daha 5 günüm var böyle bişey çıktı gören var mı yada böyle olup ta hamile olan var mı Eki Görüntüle 1758757 Eki Görüntüle 1758756
Benim de gece öyle çıktı yarın bidaha test yap.
Dun 2 test yapmis bir kisisin sonucta dayanabilecegini pek sanmiyorum ama bana sorarsan sabret.
İnşallah sabredebilirim
Bence de sabah ya daha iyi olur. Insallah tam olarak gorulur ikinci cizgi de en azindan bir iki kisinin mutlulugunu yasariz
Ben senden de umutluyum ama öyle bir his var içimde.çünkü brlirtiletimiz aynı

3 gün daha bekleyip tekrar yapayım belki net çıkar bide ben gunluk 2 litre su içiyorum gecede zaten 2 defa kalkıyorum belki ondan da net çıkmıyor olabilir

Sabır hiç bana göre değil

Benim de gece öyle çıktı yarın bidaha test yap.

İnşallah sabredebilirim

Ben senden de umutluyum ama öyle bir his var içimde.çünkü brlirtiletimiz aynı
Valla bende kendi adima oyle bi umut kalmadi icimde. Kasik agrim devam edio adet olcakmisim gibi. 2 gun var adete dha ama erken gelir belki benimki de. Bende kendimden umutlu degilim ama senden umutluyum cok :)

Ben hic 5 gun kala pozitif gormedim. Benim iki gun kala boyle bi 2. Cizgi vardi. Mikroskopla bakilinca gorulebilecek bi seydi :) 2 gun sonra kan da bhcg 30 cikti
Ben gördüm canım oğullarım da hem de kop koyu ve sıkışmadan gün içersin de

Ben gördüm canım oğullarım da hem de kop koyu ve sıkışmadan gün içersin de

Galiba erken yumurtlamissin o zamanlar. Ben gecen hafta persembe gecesi yumurtladim. Yumurtlama agrim oluyo 2 aydir ordan biliyorum. Sali gecesi iliskim oldu bu de cuma gunu yumurtam olmeden :) ama cuma sabahi uyandigimda hamileyiimm diyerek nese icinde uyanmistim zaten. Dun negatif cikti test

Aynı ben .. Bende cuma öğlen çift çizgiyi gördüm ve cumartesi ilişki oldu. Bi tarafım bebiş var diyo bi tarafım umutlanma şaşkın daha çoook var bata diyo bende ikisi arasında gelip gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…