Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

4 ocak da adet oldum.ama 1 gün sürdü.ertesi gün hiç gelmedi.sonra 4 gün pembe leke geldi.üstüne gördüm diye kan verdim.negatif çıktı.18 in de yumurtlamam oldu.2 günüm kaldı bekliyorum.dün gece ki testi biliyorsun zaten ilkini hiç hatırlamıyorum çünkü yumurtlama diye bir şeyin olduğunu dahi bilmiyordum.ikinci dw normal zaman da yumurtladığımı biliyorum..yerleşme süreci hızlı olmuş olabilir diye düşünüyorum oğlanlar daha mı hızlı acaba öyleyse bu kızdır gibi gibi düşüncelerim var.tabi hamileysem

Hayirli olsun canim cok sevimdim. Allah tamamina erdirsin kucagina almayi nasip etsin. Adetine kac gun varken ogrendin. Bi de evde test yaptin mi hic kanda cikmadan once.
Sagol canim rabbim isteyen herkese nasip etsin.. adete 3gun kala kan testinde ogrendim idarar yaptim cikmadi kanda cikti

Hayirli olsun canim cok sevimdim. Allah tamamina erdirsin kucagina almayi nasip etsin. Adetine kac gun varken ogrendin. Bi de evde test yaptin mi hic kanda cikmadan once.
Canim 3 gun once yaptim evde cikmadi kanda cikti.. sali gunh adet gunum. Aslinda baska bisey icin gittim gitmisken yaptirdim

kızlar sol kasık agrım var 3 gundur bugunde beyaz krem gbi akıntı gelmiş bata 6 gun var sizce var mı bişeyler ?

kızlar sol kasık agrım var 3 gundur bugunde beyaz krem gbi akıntı gelmiş bata 6 gun var sizce var mı bişeyler ?
Bende yeni öğrendim hamileyim. Bende belirti olarak adet beklerken akıntı normalde nadir olurdu Adete çok varken daha bel Ağrı'sı felaket şekilde. Bulantı sabah falan. Normal de adet beklerken de bulantı olurdu yani işin Aslı farketmedim hamile olduğumu. Bi hafta geçtikten sonra test te gördüm

aynı seyler bende de vardı canım test yaptım veee tabiki negtif cıktı cünkü gunum daha gelmedi 2 gun var kendimi böyle avutuyorum caktırmayınama insallah sende vardır

Sagol canim rabbim isteyen herkese nasip etsin.. adete 3gun kala kan testinde ogrendim idarar yaptim cikmadi kanda cikti
Belirtilerin nelerdi peki tam olarak. Benimde 2 gun kaldi. Sabah idrar negatif cikti. Ama adet olcakmisim gibi bi his girdi icime. Sinieim bozuldu

Tarih 3 gun oncesinde kanda yaptim.. gogus agrisi ve kadik agrisi vardu veee cok fena karin agrisi..
Benimde gogus ucunda sizlama sag gogus cevresinin alt kisminda da dokununca aci var. Kasik agrisi zaten vsr. Ksrin agrisi bugun yok hep vardi ama. Ne biliyim testi negatif gorunce heyecanim bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…