4 ocak da adet oldum.ama 1 gün sürdü.ertesi gün hiç gelmedi.sonra 4 gün pembe leke geldi.üstüne gördüm diye kan verdim.negatif çıktı.18 in de yumurtlamam oldu.2 günüm kaldı bekliyorum.dün gece ki testi biliyorsun zatenGaliba erken yumurtlamissin o zamanlar. Ben gecen hafta persembe gecesi yumurtladim. Yumurtlama agrim oluyo 2 aydir ordan biliyorum. Sali gecesi iliskim oldu bu de cuma gunu yumurtam olmeden :) ama cuma sabahi uyandigimda hamileyiimm diyerek nese icinde uyanmistim zaten. Dun negatif cikti test
Kızlar bat bugün test yaptım negatif hcg de
Yok idrar da baktım canimKızlar bat bugün test yaptım negatif hcg de
Sagol canim rabbim isteyen herkese nasip etsin.. adete 3gun kala kan testinde ogrendim idarar yaptim cikmadi kanda ciktiHayirli olsun canim cok sevimdim. Allah tamamina erdirsin kucagina almayi nasip etsin. Adetine kac gun varken ogrendin. Bi de evde test yaptin mi hic kanda cikmadan once.
Tarih 3 gun oncesinde kanda yaptim.. gogus agrisi ve kadik agrisi vardu veee cok fena karin agrisi..Ayyy cokk guzel bir haber bu. Allah saglikla kucagina aldigin gunleri de gostersin.
Soru 1
Beklenen adet tarihin neydi
Soru 2
Belirtilerin nelerdi
Canim 3 gun once yaptim evde cikmadi kanda cikti.. sali gunh adet gunum. Aslinda baska bisey icin gittim gitmisken yaptirdimHayirli olsun canim cok sevimdim. Allah tamamina erdirsin kucagina almayi nasip etsin. Adetine kac gun varken ogrendin. Bi de evde test yaptin mi hic kanda cikmadan once.
Benim de beyaz krem gibiydi sonra yavaş yavaş sarıya dönmeye başladı.bugün koyu sarı..sabah test yapıcam bakalımkızlar sol kasık agrım var 3 gundur bugunde beyaz krem gbi akıntı gelmiş bata 6 gun var sizce var mı bişeyler ?
Bende yeni öğrendim hamileyim. Bende belirti olarak adet beklerken akıntı normalde nadir olurdu Adete çok varken daha bel Ağrı'sı felaket şekilde. Bulantı sabah falan. Normal de adet beklerken de bulantı olurdu yani işin Aslı farketmedim hamile olduğumu. Bi hafta geçtikten sonra test te gördümkızlar sol kasık agrım var 3 gundur bugunde beyaz krem gbi akıntı gelmiş bata 6 gun var sizce var mı bişeyler ?
aynı seyler bende de vardı canım test yaptım veee tabiki negtif cıktıkızlar sol kasık agrım var 3 gundur bugunde beyaz krem gbi akıntı gelmiş bata 6 gun var sizce var mı bişeyler ?
Belirtilerin nelerdi peki tam olarak. Benimde 2 gun kaldi. Sabah idrar negatif cikti. Ama adet olcakmisim gibi bi his girdi icime. Sinieim bozulduSagol canim rabbim isteyen herkese nasip etsin.. adete 3gun kala kan testinde ogrendim idarar yaptim cikmadi kanda cikti
öffff pozitif cıktı deseydn senle birlikte bnada bi umut dogcaktıaynı seyler bende de vardı canım test yaptım veee tabiki negtif cıktıcünkü gunum daha gelmedi 2 gun var kendimi böyle avutuyorum caktırmayın ama insallah sende vardır
Benimde gogus ucunda sizlama sag gogus cevresinin alt kisminda da dokununca aci var. Kasik agrisi zaten vsr. Ksrin agrisi bugun yok hep vardi ama. Ne biliyim testi negatif gorunce heyecanim bittiTarih 3 gun oncesinde kanda yaptim.. gogus agrisi ve kadik agrisi vardu veee cok fena karin agrisi..
ay canımbenim umudu kırmak istemedim ama inşallah sende vardıröffff pozitif cıktı deseydn senle birlikte bnada bi umut dogcaktıinşl vardr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?