- 27 Eylül 2012
- 2.660
- 2.529
- 133
Benimde suanda dedigin gibi rengi sari akintimin. Ve tuhaf bi koku varBenim de beyaz krem gibiydi sonra yavaş yavaş sarıya dönmeye başladı.bugün koyu sarı..sabah test yapıcam bakalım
Kınaya benziyo sanki kokusuBenimde suanda dedigin gibi rengi sari akintimin. Ve tuhaf bi koku var
kokusuz beyaz 6 gun var suan ama bilmiyorum kan da çıkarmkiKınaya benziyo sanki kokususenin..birde şunu dene göğüslerinin üstüne yat.batıyomu canım
Aynen onun gibi bi koku. Ustune yatinca da sag gogsumde bi batma oluo ama cok fazla degilKınaya benziyo sanki kokususenin..birde şunu dene göğüslerinin üstüne yat.batıyomu canım
Yarın sabah öbür testini de yap canımAynen onun gibi bi koku. Ustune yatinca da sag gogsumde bi batma oluo ama cok fazla degil
Ay yok yapmicam yarin :) pes ettim. Vi gunde ne degiscek artik pazartesi gelmezse sali yaparim belki. Senin aci oluo mu gogsunde yatinca. Hem sen yarin sabah yapta gorelim bi pembisleri bana da o zama moral olur belki benzerliklerden dolayi :)Yarın sabah öbür testini de yap canım
Adetine kac gun var pekiKizlar bisey sorcam bende gogus uclarimda aci var dokunuca aciyo kasiklarimda agri midem bulaniyo ve bole altimda islaklik hissediyorum iki uc gundur birden geliyo aha hasta oldm diyorum ama akintm var bide catlatma olmustum 12 gun oldu sizce hamile kalmis miyimdir
Islaklikta artti. O yuzden sanki hastalacakmisim gibime gelioYarın sabah öbür testini de yap canım
Canim benm 4gun var dahaAdetine kac gun var peki
Benimde 2 gunum kaldi belirtiler hemen hemen ayni zaten. Benim test negatif cikti sabah. Islaklikta artti. Sanirim adet olcam ben yaCanim benm 4gun var daha
İyice sıkışsam da öyle mi yapsam acaba diyorum..sabtedemicem heralde..olmadı eşimden test ister sabah bidaha yaparımAy yok yapmicam yarin :) pes ettim. Vi gunde ne degiscek artik pazartesi gelmezse sali yaparim belki. Senin aci oluo mu gogsunde yatinca. Hem sen yarin sabah yapta gorelim bi pembisleri bana da o zama moral olur belki benzerliklerden dolayi :)
Kana bakitr canm hakkimizda hayirlisiBenimde 2 gunum kaldi belirtiler hemen hemen ayni zaten. Benim test negatif cikti sabah. Islaklikta artti. Sanirim adet olcam ben ya
Benim de arttı.öle.çok akıntı ama sanki hep ıslaklık var gibiIslaklikta artti. O yuzden sanki hastalacakmisim gibime gelio
Aynen oyle hep islaklil var bugun. Arada ates basio. Ki hep üsurum ben normalde. Yarin sabah yine olccem bakalim atesimi nasil cikcak. Daha da mi duscek yoksa bi ihtimal artcak miBenim de arttı.öle.çok akıntı ama sanki hep ıslaklık var gibi
Hafta sonu oldugu icin baktiramiyorum canim. Ozel yok bulundugum yerde. Erken gebelik testi bile yok eczanelerde düsün yani :) mecbur pazartesiKana bakitr canm hakkimizda hayirlisi
Tamam olmazsa bi iyice biriktir idrari dene. Sonucta aabah saatlerinde yapip ogrenenlerde var.İyice sıkışsam da öyle mi yapsam acaba diyorum..sabtedemicem heralde..olmadı eşimden test ister sabah bidaha yaparım
Ben de aynıyım canım dün çok sancı bardı bugün az.sol kasıktaTamam olmazsa bi iyice biriktir idrari dene. Sonucta aabah saatlerinde yapip ogrenenlerde var.
Ya bi de benim bu karnimin hemen alt kisminda sancilar oluo demistim ya. Bugun o sancilar yok ya. Sadece sol kasik agrim var. Bi de cok az bi bel agrisi
Şimdi bi ölçsene ateşini benim 37,1 çıktıAynen oyle hep islaklil var bugun. Arada ates basio. Ki hep üsurum ben normalde. Yarin sabah yine olccem bakalim atesimi nasil cikcak. Daha da mi duscek yoksa bi ihtimal artcak mi
Ayaklarimi elliyorum soguk ama bana yaniomus gibi gelio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?