Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kizlar bisey sorcam bende gogus uclarimda aci var dokunuca aciyo kasiklarimda agri midem bulaniyo ve bole altimda islaklik hissediyorum iki uc gundur birden geliyo aha hasta oldm diyorum ama akintm var bide catlatma olmustum 12 gun oldu sizce hamile kalmis miyimdir

Merhaba arkadaşlar bu gün dahil 3. gün oluyor günümü geçiyor, normalde gününde olur çok bel ağrım var adet olunca ilk belim ağırır sonra kasıklar ağırınca gelir kaç gündür sadece bel ağrım var, test yaptım negatif çıktı gebelik olsa çıkar mıydı acaba ?

Yarın sabah öbür testini de yap canım
Ay yok yapmicam yarin :) pes ettim. Vi gunde ne degiscek artik pazartesi gelmezse sali yaparim belki. Senin aci oluo mu gogsunde yatinca. Hem sen yarin sabah yapta gorelim bi pembisleri bana da o zama moral olur belki benzerliklerden dolayi :)

Adetine kac gun var peki

Ay yok yapmicam yarin :) pes ettim. Vi gunde ne degiscek artik pazartesi gelmezse sali yaparim belki. Senin aci oluo mu gogsunde yatinca. Hem sen yarin sabah yapta gorelim bi pembisleri bana da o zama moral olur belki benzerliklerden dolayi :)
İyice sıkışsam da öyle mi yapsam acaba diyorum..sabtedemicem heralde..olmadı eşimden test ister sabah bidaha yaparım

Benim de arttı.öle.çok akıntı ama sanki hep ıslaklık var gibi
Aynen oyle hep islaklil var bugun. Arada ates basio. Ki hep üsurum ben normalde. Yarin sabah yine olccem bakalim atesimi nasil cikcak. Daha da mi duscek yoksa bi ihtimal artcak mi
Ayaklarimi elliyorum soguk ama bana yaniomus gibi gelio

Kana bakitr canm hakkimizda hayirlisi
Hafta sonu oldugu icin baktiramiyorum canim. Ozel yok bulundugum yerde. Erken gebelik testi bile yok eczanelerde düsün yani :) mecbur pazartesi
Pazartesi zaten adet günüm. Gecen ayda adet gunumde 1 gun sonra adet gordum. Bakal bu sefer nolcak

İyice sıkışsam da öyle mi yapsam acaba diyorum..sabtedemicem heralde..olmadı eşimden test ister sabah bidaha yaparım
Tamam olmazsa bi iyice biriktir idrari dene. Sonucta aabah saatlerinde yapip ogrenenlerde var.
Ya bi de benim bu karnimin hemen alt kisminda sancilar oluo demistim ya. Bugun o sancilar yok ya. Sadece sol kasik agrim var. Bi de cok az bi bel agrisi

Tamam olmazsa bi iyice biriktir idrari dene. Sonucta aabah saatlerinde yapip ogrenenlerde var.
Ya bi de benim bu karnimin hemen alt kisminda sancilar oluo demistim ya. Bugun o sancilar yok ya. Sadece sol kasik agrim var. Bi de cok az bi bel agrisi
Ben de aynıyım canım dün çok sancı bardı bugün az.sol kasıkta ya ikimizde hamileyiz...yada....ikimizde adet olcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…