Bence gitme bizim bile daha belli değil canım.ben şimdi sıvı almicam..iyice sıkışıcam.kaç saat sürer bilmiyorumSimdiiii... Malum 5 subat bat. Bu aksam gidip kanda baktirsam sonuc husran olur mu? Yumurtlamanin uzerinden 8 gun gecti ayyyy catlayacagim... Hatta catliyorum... 1 subat ve 3 subati bekleyenler ozellikle size soruyorum. Ne dersiniz aksama hastaneye gideyim mi
Canım medifemayı bir araştır derim.çok met ediyolar.doktorlar iyimiş.fiyatı da iyi dediler.Kızlar sağolun desteğiniz için ama olsa adetime 7 gün var ovulasyon da silik çıkmazdı koyu olurdu , çok silik çıkmış hem, halbuki güzel habere çok ihtiyacımız vardı , bu arada izmirde Karataş hastanesine gidicem 8 Şubat a randevumu aldım bakalım(adetin 3.gününe denk gelicek diye) doktora durumumu anlatcam belki bu hastane doktor uğurlu gelir inşallah, egepol çok paracı ya muayene 65 tl olmuş aç gözlü hastane iyiki boşlukları yokmuş 1.5 yıldır gidiyorum yerimde sayıyorum
Orası çok uzak bana canım Karataş 50 tl miş ama önemli olan anlaması egepolden bi cacık olmazCanım medifemayı bir araştır derim.çok met ediyolar.doktorlar iyimiş.fiyatı da iyi dediler.
Ufağım şimdi uyudu.büyük kendi halinde zatenOglanlar firsat verirse uzan benceAnaPatron sanirim beta hcg en cok uykuda salınıyor
Testten sonra haber ver mutlakaUfağım şimdi uyudu.büyük kendi halinde zatenbende 1 saat uyuyayım ozaman.zaten dün gece 4 de yattım sabah 7 de kalktım acayip uykum var.
Ölçtüm canim simdi 37.5 cikti. Hatta biraz durdum. Bidaha olctum yine 37.5 ciktiŞimdi bi ölçsene ateşini benim 37,1 çıktı
Evet uzak ama çok kişi övünce sanada önereyim dedim.yine de aklın da olsun.kapalı bir bayan doktor varmış.arkadaşlar akrabalar fln çok memnun..Orası çok uzak bana canım Karataş 50 tl miş ama önemli olan anlaması egepolden bi cacık olmaz
Gitme bence biraz daha bekle.Simdiiii... Malum 5 subat bat. Bu aksam gidip kanda baktirsam sonuc husran olur mu? Yumurtlamanin uzerinden 8 gun gecti ayyyy catlayacagim... Hatta catliyorum... 1 subat ve 3 subati bekleyenler ozellikle size soruyorum. Ne dersiniz aksama hastaneye gideyim mi
Anladım çok sağol canım aklımda olsun , zaten benim bu kist yapmışmı ilaç Hsg öncesi bi kontrol gibiEvet uzak ama çok kişi övünce sanada önereyim dedim.yine de aklın da olsun.kapalı bir bayan doktor varmış.arkadaşlar akrabalar fln çok memnun..
Mutlaka haber veririm canım zaten hiç kimseye söylemicem çıkarsa.bi siz bilceksinizTestten sonra haber ver mutlaka
Bu iyi haber tatlımÖlçtüm canim simdi 37.5 cikti. Hatta biraz durdum. Bidaha olctum yine 37.5 cikti
Boyle gün icinde hic olcmemistim o yuzden yorum yapadim sikan dereceye yaaMutlaka haber veririm canım zaten hiç kimseye söylemicem çıkarsa.bi siz bilceksiniz10.yıl dönümümüz geliyo.eşime hediye olarak veririm diyorum
Bu iyi haber tatlımneyse yine de ümitlenmiuelim.az daha bekleyelim
Canım çok erken benimde yumurtlamanın üstünden de 8 gün geçti tam ama yinede çıkmaz bence olsa ben koşa koşa gidecemSimdiiii... Malum 5 subat bat. Bu aksam gidip kanda baktirsam sonuc husran olur mu? Yumurtlamanin uzerinden 8 gun gecti ayyyy catlayacagim... Hatta catliyorum... 1 subat ve 3 subati bekleyenler ozellikle size soruyorum. Ne dersiniz aksama hastaneye gideyim mi
Valla ben de hiç takip etmem ateşimi ama gün içersinde yüksek olduğunu hiç görmemiştim.Boyle gün icinde hic olcmemistim o yuzden yorum yapadim sikan dereceye yaa
Biledim ya. Ben hep sabahlari 7 bucuk 8 arasi olctum. Hep dedigim 13-14 gundur. Bu saatlerde hic denemedim. Acaba guzel bisey midir bu 37.5 senin ki 37.1 ikimiz icinde guzel bi sonuc anlaminda mi ki. Ya bak olcturdun atesimi yine bi umit geldi icime :)Valla ben de hiç takip etmem ateşimi ama gün içersinde yüksek olduğunu hiç görmemiştim.
ay evet cok güzel di hava bugün camasrilarim hemen kurudu günes deBiz sansliyiz yaa su an her yer donarken ben balkonda gunesin altinda kemiklerimi isitiyorum :)masalolsunnn
sabahi beklersen gece yaparsın yineBenim de beyaz krem gibiydi sonra yavaş yavaş sarıya dönmeye başladı.bugün koyu sarı..sabah test yapıcam bakalım
Şu ateş basmasida sirtimdan ve boynumdan oluo ara araMutlaka haber veririm canım zaten hiç kimseye söylemicem çıkarsa.bi siz bilceksiniz10.yıl dönümümüz geliyo.eşime hediye olarak veririm diyorum
Bu iyi haber tatlımneyse yine de ümitlenmiuelim.az daha bekleyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?