Canım belirtilerin tamamen benimkilerle aynı, inşallah hamilesindir sen de, güzel haberlerini bekliyorumLosyon kıvamı dediğin.krem rengi ve krem kıvamı mı canım.2 gün yoğun geldi sonra azaldı.şimdi az az geliyo 2 günüm kaldı.bugünde hareket ettikce bile rahmim ağrıyo...pazartesi günü de aşırı batmalar ve sol kasıkta ağrı vardı.
İdrarda cikmiyor zaten ilk kana gectigi icin p.tesi günü yap bence kan testiniBenimde gogus ucunda sizlama sag gogus cevresinin alt kisminda da dokununca aci var. Kasik agrisi zaten vsr. Ksrin agrisi bugun yok hep vardi ama. Ne biliyim testi negatif gorunce heyecanim bitti
Pazartesi adet gunum bari o gun gelmezse sali yaptiririm :)İdrarda cikmiyor zaten ilk kana gectigi icin p.tesi günü yap bence kan testini
cokmerak ettim yap yap bakalım ne cıkacak senin bat 1 subatı değilmi hadi cifti gör inşallahUyandım kızlar.1 saat uyudum acayip sıkışığım ama az daha mı beklesem
Yap bence artik hemen paylas bekliyoruz bak :)Uyandım kızlar.1 saat uyudum acayip sıkışığım ama az daha mı beklesem
Bende o belirti yok o zaman:)kızlar hapşırmakta bir hamilelik belirtisiymis
Yapma yaaa sen yine o zaman tut idrarini da esin getirdiginde yap yine.Kızlar şaka gibi test bozuk çıktıeşimden istedim inşallah getirir
Bakalım gece yaparım artık.evdekileri uyutuncaYapma yaaa sen yine o zaman tut idrarini da esin getirdiginde yap yine.
Test olduğu gibi bembişYapma yaaa sen yine o zaman tut idrarini da esin getirdiginde yap yine.
Tüh yaaa. Du bakalim belki duzelir bak arada :)Test olduğu gibi bembişama test çizgisi var.silik çizgiyi bunda hayatta göremem.10 dk oldu yapalı.beklesin belki beyazlar
Valla herseyden medet bekler oldum ben çok hapşıriyorum bu aralar ya nezleyım ya hamileBende o belirti yok o zaman:)
ben cok apsiriyorum canimkızlar hapşırmakta bir hamilelik belirtisiymis
test bozuk bence canim birdaha deneŞuan bu halde canım test çizgisi yanımda koyu çizgi sanki onun yanında da hayalet çizgi gibi..bunu çözmek için falcı olmak lazım
Eki Görüntüle 1758915
Hayalet cizgi var gibi ama dagilmasindan mi kaynakli anlamadim.Şuan bu halde canım test çizgisi yanımda koyu çizgi sanki onun yanında da hayalet çizgi gibi..bunu çözmek için falcı olmak lazım
Eki Görüntüle 1758915
Ah bu kafamizdaki deli sorular. Ayrinti aramaktan kafayi yicez :)Valla herseyden medet bekler oldum ben çok hapşıriyorum bu aralar ya nezleyım ya hamileacaba hangisi kafamda deli sorularrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?