Yok canim ya goremedim ben ama testin bastaki bozuklugundan gozukmuo olabilir mi
Aynen kendimi dinleyip duruyorum hepAh bu kafamizdaki deli sorular. Ayrinti aramaktan kafayi yicez :)
Aynen ya insallahhhhhAynen kendimi dinleyip duruyorum hepinşallah hamile kalırız da kurtuluruz
Inşallah hamilesindir canım bende çok hapşıriyorum inşallah hamileyizdir☺ben cok apsiriyorum canim
benim oyleydi canim hamile oldugumu ogremistim yaklasik 5 haftaliktim ozamalar her sabaha karsi agri bei kivrantiriyorduDaha önce gebelik geçiren arkadaşlar veya hamile olanlar bişey sorcam göbeğimin etrafı karnımın ağrısından duramıyorum hatta mideme vuruyor ağrısı o kadar kıvrandırıyo duramıyorum böyle bi belirti var mı yoksa benim başka bi sıkıntım mı var?
insallahhhhInşallah hamilesindir canım bende çok hapşıriyorum inşallah hamileyizdir☺
be hic birsey goremiyorum canim
Bende simdi yine olctum atesimi 37.0 cikti. Bakalim sabah kac olcak
Benimde adetim 1 subat ayni agrilar oldu ama adet belirtisi mi hamilelik mi bilemior canimMerhaba arkadaşlar size bir sorum olacak en son adetim 12 ocakta başladı üç gündür sol kasığımda ve sol yumurtalığımda ağrı var yumurtlama dönemim geçti die düşünüyorum geçmese bile daha önce hiç böyle olmuyordu. Sizce neden olabilir bu kadar erken ve böyle bir hamilelik belirtisi olabilir mi ?
Eger dollenme olmussa yerlesmeye calisiyodur ben de en son 12 ocakta adetim basladiMerhaba arkadaşlar size bir sorum olacak en son adetim 12 ocakta başladı üç gündür sol kasığımda ve sol yumurtalığımda ağrı var yumurtlama dönemim geçti die düşünüyorum geçmese bile daha önce hiç böyle olmuyordu. Sizce neden olabilir bu kadar erken ve böyle bir hamilelik belirtisi olabilir mi ?
Sen sabah baska dene bence
İnşallah hamileliktir hayırlıysa tabi bide eğer döllenme olduysa çalışmaya devam edersek tutunmasına engel olur mu acaba diye korkuyorumBenimde adetim 1 subat ayni agrilar oldu ama adet belirtisi mi hamilelik mi bilemior canim
evet beimde aklıma o geldi o yüzden çalışmaya devam edince tutunmaya engel olur mu acaba diye düşünüyorumEger dollenme olmussa yerlesmeye calisiyodur ben de en son 12 ocakta adetim basladi
Emin olmamakla birlikte bi engel olmaz diye dusnuyorumİnşallah hamileliktir hayırlıysa tabi bide eğer döllenme olduysa çalışmaya devam edersek tutunmasına engel olur mu acaba diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?