Öyle yapıcam.eşim test almış.ateşim şuan 37.5 sabah da ölçerimSen sabah baska dene bence
Bi de atesi olc bakalim kac cikcak. Benim 37.0
Teşekkür ederim inşallah sıkıntı olmaz bi çok kişi gibi paranoyak oldum zaten takıntılıyım :)Emin olmamakla birlikte bi engel olmaz diye dusnuyorum
Bata mı 7 gün var canımoyyyy şiştim valla bir an önce zaman geçse de görsek ya ,göğüslerimin şişkinliği ve ayaklarımın üşümesi dışında bi belirtim yok henüz ,ovulasyon 7 gün kala yaptığım için çıkmamış olabilir mi ki yaa uffff
evet canım 6 şubat beklenmeyen adetBata mı 7 gün var canım
öyle denicem 3 gün kala yapcam bakalım benimde kolay tam silik olmamıştı belirgin ikinci çizgi vardı hep 4-5 günde hayırlısı bakalım beklemekten başka çare yok işte,olmadık belirti aramak zor gerçektenOvulasyon testinde koyu çıkma meselesini genelde bata 3 gün kala falan yapıyolar okuduğum kadarıyla. Benimde 28 ocak yumurtlama o günden beri silikleşmedi daha ovulasyon testim
Gerçekten zor ben 3 aydır kendimi dinleyip duruyorum kasığımmı ağrıyo göğsümmü acıyo diye. Bu ayda senin gibi ovulasyon testinin üzerine düştüm. Benim batta 8 şubat. 4 şubat gibi laboquick ultra erken gebelik testi yapmayı düşünüyorumöyle denicem 3 gün kala yapcam bakalım benimde kolay tam silik olmamıştı belirgin ikinci çizgi vardı hep 4-5 günde hayırlısı bakalım beklemekten başka çare yok işte,olmadık belirti aramak zor gerçekten
Var canım pcoyum o yüzden yumurtlama olmadığı için serophene verdi doktor 2.ayım bitecek işte adetle, ne takip var ne çatlatma iğnesi 3 ay kullan gel dedi sardı başından niye sordun?Bu arada sende pko falan yok değilmi. Ovulasyon testimde lh birkaç gündür silikleşmeyince birde ondan şüphelenir oldum. 3. Ayımız bu bizim artık iyice paranoyak oldum
Aynen sabah olcelim bakalim kac cikcakÖyle yapıcam.eşim test almış.ateşim şuan 37.5 sabah da ölçerim
Inşallah canım bende bu ay olmazsa hsg çektircem izmirde ağrısız bi yer araştırıyorum , Rabbim zamanını tez versin inşallah çok zor iyi bilirim
Tüplerin açık mı kapalı olduğunu gösteren film çekimi canımCanım hsg ne
İnşallah öyle bir sorunun yoktur canım bu ay bebişe kavuşursun. Ovulasyonun koyu çıkması konusunda içimi rahatlattın çok sağolTüplerin açık mı kapalı olduğunu gösteren film çekimi canım
Tüplerin açık mı kapalı olduğunu gösteren film çekimi canım
Rica ederim :)İnşallah öyle bir sorunun yoktur canım bu ay bebişe kavuşursun. Ovulasyonun koyu çıkması konusunda içimi rahatlattın çok sağol
Bende adetin 3.günü gitcem randevu aldım ama bu biraz değişik muayene iyi kalır bence yanında, korkutmayım seni ama işte ibni sinayı aradım izmirde hsg çeken bir yer damardan uyuşturucu iğne yapıp ameliyat masasına alıp rahme spekulum mu işte adı onu rahme yerleştirip içine boruyla sıvı salıyolarmış sağolsun hemşire açık anlattı herşeyi 5 dk sürüyormuş sonra normal yaşantına devamO filmi bende çektircem canim 10 gün sonra acıyor mu ki ağrılımidün doktor adetimin 3. Günüydü alttan yumurtaliklarima baktı canım yandı artık korkuyorum muayenelerden
Sen ne zamandır bekliyorsun bebiş?O filmi bende çektircem canim 10 gün sonra acıyor mu ki ağrılımidün doktor adetimin 3. Günüydü alttan yumurtaliklarima baktı canım yandı artık korkuyorum muayenelerden
Bende adetin 3.günü gitcem randevu aldım ama bu biraz değişik muayene iyi kalır bence yanında, korkutmayım seni ama işte ibni sinayı aradım izmirde hsg çeken bir yer damardan uyuşturucu iğne yapıp ameliyat masasına alıp rahme spekulum mu işte adı onu rahme yerleştirip içine boruyla sıvı salıyolarmış sağolsun hemşire açık anlattı herşeyi 5 dk sürüyormuş sonra normal yaşantına devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?