Sen ne zamandır bekliyorsun bebiş?
Hadi bakal insallah guzel haberlerini aliriz :)İyi akşamlar güzeller. Yine test aldım sabah yapıcam :) yarın adet günü belkide yapmama gerek kalmadan sabah adet olurum bilemiyorum. Adet olacakmış ağrısı yok şu an için,kasıklarım ve belim çok ağrıyor. Su gibi akıntım var bakalım yarın neler olacak
Hsg canım ya 6 aydır erteliyorum korkudan bende ama en iyisi çektirip şu üstümdeki yükü atmak 5 dk sürüyormuş dişimizi sıkarız bebklerimiz için canım ya, öyle valla kadın olmak zor gerçekten , eşden bi Sperm örneği tamam bizim öylemi ekimde 8 tüp kan verdim adetli muayeneler desen şimdi hsg...Bu anlattığın hsg mi canım yoksa başka birşey mi ay korkunç vallaha kadın olmak çoook zor
Bi örnek daha hsg sonrası hamilelikarkadaslar bende 4 bucuk yıllık evlıyım son 1 bcuk yıldır korunmuyoruz 4 aydırda ipleri tam anlamıyla ele aldım kürler doktorlar vs ıkı ay klomen tedavısı gördum olmadı doktorumu degıstrdım gecen ay hsg cekıldım ve bu ay hamıle oldugumu ögrendım cok şükür allah herekese nasıpp etsın benm hiç belirtim yoktu hatta regl bekliodum
canım öncelıklee ılk doktorumdan memnun degıldım sonra supersonık donanımlı bır doktor buldum bana dırek hsg dedı hsg cekıldıkten sonra ilk 3 ay gebelık şansı çok yüksek dedı ve hemen 7 aralık guunu hsg cekıldım acı eşiğim çok düşüktür çok korkuodum anestezı almadan cektırdımm hatta ama korkulacak bısey yok kaş aldırırken bıle gözlerim dolar odereceyım amaa iyi bir merkeze gidersen sıkıntı yaşamazsın cok şükür hsgnın ıkkıncı ayı hamıle kaldımBi örnek daha hsg sonrası hamilelik
Rabbim kucağına almayı nasip etsin canım hsg nasıl geçti? Ayrıntılı anlatırmısın rica etsem biraz korku var da.
Benim 1 yıldır canım sen daha önce niçin hsg çektirmedin ?3 senedir hayatım artık tak etti vallaha. Sen ?
Hsg canım ya 6 aydır erteliyorum korkudan bende ama en iyisi çektirip şu üstümdeki yükü atmak 5 dk sürüyormuş dişimizi sıkarız bebklerimiz için canım ya, öyle valla kadın olmak zor gerçekten , eşden bi Sperm örneği tamam bizim öylemi ekimde 8 tüp kan verdim adetli muayeneler desen şimdi hsg...
Ne güzel darısı başımıza o zaman canımcanım öncelıklee ılk doktorumdan memnun degıldım sonra supersonık donanımlı bır doktor buldum bana dırek hsg dedı hsg cekıldıkten sonra ilk 3 ay gebelık şansı çok yüksek dedı ve hemen 7 aralık guunu hsg cekıldım acı eşiğim çok düşüktür çok korkuodum anestezı almadan cektırdımm hatta ama korkulacak bısey yok kaş aldırırken bıle gözlerim dolar odereceyım amaa iyi bir merkeze gidersen sıkıntı yaşamazsın cok şükür hsgnın ıkkıncı ayı hamıle kaldım
aynenn cnm ınsallah kesınlıkle hsg cok faydalıı istanbuldaysann gttgm merkezı tavsıye edebılırım sana fulya emaar merkezı beşiktaş taNe güzel darısı başımıza o zaman canım
Benim 1 yıldır canım sen daha önce niçin hsg çektirmedin ?
Yok tatlım ya 3 ay serophene iç hamile kalmazsan gel dedi yolladı hormon herşey normal progesteron 5 çıktı pco olduğu için yumurtlamıyormuşum ilaç kullanıyorum işte ama adeti bekliyorum başka doktordan randevu aldım bakalım gideyim baksın sonra hsgye gideyim diyorumOff off Allah yardımcın olsun canım benim seninde benimde hepimizin kısaca. .. git çektirde kurtul bari inşallah sapasaglamsindir peki hormon değerlerin nasıl çıkıyor yumurtaliklarini saydimi doktor
Yok tatlım ya 3 ay serophene iç hamile kalmazsan gel dedi yolladı hormon herşey normal progesteron 5 çıktı pco olduğu için yumurtlamıyormuşum ilaç kullanıyorum işte ama adeti bekliyorum başka doktordan randevu aldım bakalım gideyim baksın sonra hsgye gideyim diyorum
Maşallah canim ya Rabbim kucağına almayı da nasip etsin. Bende 6 aydır evliyim bebek istiyorum .. İyi bi doktor bulmak lazım zman kaybetmek istemiyorum çünkü. Bana hsg Çekerler mi acaba genelde bir yıl dolunca cekiyorlarmis geneldecanım öncelıklee ılk doktorumdan memnun degıldım sonra supersonık donanımlı bır doktor buldum bana dırek hsg dedı hsg cekıldıkten sonra ilk 3 ay gebelık şansı çok yüksek dedı ve hemen 7 aralık guunu hsg cekıldım acı eşiğim çok düşüktür çok korkuodum anestezı almadan cektırdımm hatta ama korkulacak bısey yok kaş aldırırken bıle gözlerim dolar odereceyım amaa iyi bir merkeze gidersen sıkıntı yaşamazsın cok şükür hsgnın ıkkıncı ayı hamıle kaldım
Bende umraniyedeyim canim .. Söylediğin yer özel miaynenn cnm ınsallah kesınlıkle hsg cok faydalıı istanbuldaysann gttgm merkezı tavsıye edebılırım sana fulya emaar merkezı beşiktaş ta
İzmirdeyim ibni Sina tıp merkezine gitcem bi arkadaş çok memnun kalmış fiyatı da uygun Sağol canımaynenn cnm ınsallah kesınlıkle hsg cok faydalıı istanbuldaysann gttgm merkezı tavsıye edebılırım sana fulya emaar merkezı beşiktaş ta
evet cnm cekıldıgım yer özel 400 tl verdım nakit anestesısızz cekıldım ama daha uygun yerler varrMaşallah canim ya Rabbim kucağına almayı da nasip etsin. Bende 6 aydır evliyim bebek istiyorum .. İyi bi doktor bulmak lazım zman kaybetmek istemiyorum çünkü. Bana hsg Çekerler mi acaba genelde bir yıl dolunca cekiyorlarmis genelde
İnşallahhh canım hepimiz bu ay hamileyizdir inşallahhhAy inşallah hsg gerek bile kalmadan hamile kalırsın canım ilaçlar ise yarar insallah
Öncelikle bi devlete gideyim sonra özel arastirim o zman canim bi sonuç alamazsamevet cnm cekıldıgım yer özel 400 tl verdım nakit anestesısızz cekıldım ama daha uygun yerler varr
ıyı bır doktorsa gıttgın dırek hsg ıstıcektır emın ol cunku tüplerin acık kapalı oldugunu hsg cekılmeden bılemezler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?