Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bu yasima kadar hic basim agrimazdi 3-4 gundur ara ara agriyor sanirim gebelik belirtisi hapsurmada var ama hasta degilimm.ha bide tursusuyu istiyor ole canim

Ayn

Canım aynen yarım saat önce geldik bu akşam birden oldu midem de bulantı oldu kustum sonra sancı kasıklara indi serum yedim daha yeni kendime geldim
aaa canim geçmiş olsun haberim yoktu neden gaz ay sen üsüttün ya allahim sifani versin de kan varsa cikarmi acaba ya onu bilemdim

Ayn

Canım aynen yarım saat önce geldik bu akşam birden oldu midem de bulantı oldu kustum sonra sancı kasıklara indi serum yedim daha yeni kendime geldim

Umudunu yitirme. Benim bat ta 30 du dusun yani... Daha 1 hafta var. Heveslen diyemem tabii olmazsa uzulme sakin. Ama daha koca bi hafta var

Balkona cikinca gogus uclarimdaki sizlama ve kasiklarimdaki batma daha da artiyo. Acaba soguk aldim da kendimi hamile mi saniyorum ki... Ay bilemedim... :'(

Kızlar sağ tarafta 8 yumurta sol tarafta 10 yumurtam varmış bu konuda bilginiz varmi nasıl bu sayı iyi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…