aynenn cnm öyle yapÖncelikle bi devlete gideyim sonra özel arastirim o zman canim bi sonuç alamazsam
Canım ben hastalandım sancılabdım eşim doktora götürdü gaz sancıymış ama kanda beta ya baktılar 0.1 çıktı. Adetime 1 hafta var kanda beta çıkarmı sence?benim oyleydi canim hamile oldugumu ogremistim yaklasik 5 haftaliktim ozamalar her sabaha karsi agri bei kivrantiriyordu
Yarin sabah bi daha dene testi belki cikar bu seferBugün bat ama hala olmadım kızlar öğlen idrar testi negatif çıktı. Goguslerim sizliyor gaz var midemde 1 haftadır
Sabaha kadar olmam lazım adet gecikmes benim normalde Ayy çok heyecanlıyım ama umutlanmak ta istemiyorumYarin sabah bi daha dene testi belki cikar bu sefer
Canım ben hastalandım sancılabdım eşim doktora götürdü gaz sancıymış ama kanda beta ya baktılar 0.1 çıktı. Adetime 1 hafta var kanda beta çıkarmı sence?
Bana da ara ara üşüme geliyorGoz seyirmesi ve usumede var kizlar gebeysem tabii donuyoruummmm
Canım aynen yarım saat önce geldik bu akşam birden oldu midem de bulantı oldu kustum sonra sancı kasıklara indi serum yedim daha yeni kendime geldimSimdi mi yani bu aksam mi oldu bu
Hamileleiginiz kesin mi peki benim netligi yok henuzBana da ara ara üşüme geliyor
Benim de yokHamileleiginiz kesin mi peki benim netligi yok henuz
aaa canim geçmiş olsun haberim yoktu neden gaz ay sen üsüttün ya allahim sifani versin de kan varsa cikarmi acaba ya onu bilemdimAyn
Canım aynen yarım saat önce geldik bu akşam birden oldu midem de bulantı oldu kustum sonra sancı kasıklara indi serum yedim daha yeni kendime geldim
Gecmis olsun cnm yaaAyn
Canım aynen yarım saat önce geldik bu akşam birden oldu midem de bulantı oldu kustum sonra sancı kasıklara indi serum yedim daha yeni kendime geldim
Adete bir hafta varsa belkide cikardi diye dusunuyom ama emin de degilim tecrubeli birileri cevaplasa iyi oluraaa canim geçmiş olsun haberim yoktu neden gaz ay sen üsüttün ya allahim sifani versin de kan varsa cikarmi acaba ya onu bilemdim
İnşallahhh canım hepimiz bu ay hamileyizdir inşallahhh
Ayn
Bende umraniyedeyim canim .. Söylediğin yer özel mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?