Kızlar sağ tarafta 8 yumurta sol tarafta 10 yumurtam varmış bu konuda bilginiz varmi nasıl bu sayı iyi mi
Rakamsal olarak bilgim yok ama 1 tane yumurta ve 1 tanecik sperm gerekiyor gebelik icin
doktor sayarken bende diyorum ki oh maşallah maşallah daha daha
Kızlar nolur yardımcı olun bu ne dmek oluyor???en solldaki pembe çizgiyi dikkate almayın soluk beyaz çizgi var bu ne demek erken gebelik testi bu adetim 3 şubat
Canim biliyorum orayı fakat çok kalabalık ve pis diyorlar . bide randevuları çok ileri tarihe veriyorlar diyorlarCanım bende ümraniye de oturuyorum üsküdar zeynep Kamil hastanesine gidiyorum ben devlet
Erken gebelik miydi canım markası predictör early 99 doğruluk diyo yani 100 de 99 diyor tabi bunlar olasılık ya bilmiyorum spora gidiyorum yapayım dedim daha önceden yaptığımda böyle çıkmamıştıCanım bendede soluk çıkmıştı ama hamile kalmamıştım inşallah sen hamilesindir
Canim biliyorum orayı fakat çok kalabalık ve pis diyorlar . bide randevuları çok ileri tarihe veriyorlar diyorlar
Yok canım o hep çıkar malesefErken gebelik miydi canım markası predictör early 99 doğruluk diyo yani 100 de 99 diyor tabi bunlar olasılık ya bilmiyorum spora gidiyorum yapayım dedim daha önceden yaptığımda böyle çıkmamıştı
Anladım canim. Yeniyim istanbulda bi iki kişiye sordum öyle dedi. İlgileri nasıldı pekiHayır canım kim demişse abartmış.
Tabi devlet özel gibi olmasını bekleyemeyiz ama o kadarda değil ben daha bugün randevu için aradm 2 gün sonraya randevu vardı.
Ve dünde doktora gittim fazla beklemeden sıram geldi. Kullandiklari aletleride jelatininden çıkartıp kullaniyorlardi
Anladım canim. Yeniyim istanbulda bi iki kişiye sordum öyle dedi. İlgileri nasıldı peki
Eşim bir tane test almış sabah yapıcam canım ama hiç umudum yokAnaPatron canim naaptin test isini bozuk testten sonra
Canım bu kadar et mi çıkıyor ne bilim daha öncekinde günlerce baktım bişi çıkmamıştı bu ilk pembe oldu silikleşti sora böyle kaldı ne bilim yahu hayatımda ilk defa adet dışı lekelenmemdeolddu bilemiyorumYok canım o hep çıkar malesef
O test markası öyle çizgi oluşturuyor canım.denemediğim marka kalmadıCanım bu kadar et mi çıkıyor ne bilim daha öncekinde günlerce baktım bişi çıkmamıştı bu ilk pembe oldu silikleşti sora böyle kaldı ne bilim yahu hayatımda ilk defa adet dışı lekelenmemdeolddu bilemiyorum
En son ne zaman adet oldun.lekelenme ne zaman oldu canımCanım bu kadar et mi çıkıyor ne bilim daha öncekinde günlerce baktım bişi çıkmamıştı bu ilk pembe oldu silikleşti sora böyle kaldı ne bilim yahu hayatımda ilk defa adet dışı lekelenmemdeolddu bilemiyorum
Canım 3 ocak da oldum 18 in de iki yumurtam var dı biri sağ da diğeri sol da 18-20 mm boyutlarındaydı ve ben iki gün sonra dr a gittim kistin olmuş üç tane yumurtan çatlamışta olabilir çatlamamışta olabilir dedi ayın 24 ünde lekelenmem oldu ve bir de 28 in de oldu üç dört minicik damlaEn son ne zaman adet oldun.lekelenme ne zaman oldu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?