Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Burada hamile olup olmadığınızı mı öğrenmeye çalışıyorsunuz yoksa nasıl hamile kalacağını mi anlayamadım

Burada hamile olup olmadığınızı mı öğrenmeye çalışıyorsunuz yoksa nasıl hamile kalacağını mi anlayamadım
İnsanlar çaresiz kalınca herşey olabîliyor ebeysen eğer bunu anlarsın :) kimisi hamile mi bunu öğrenmeye çalışıyor kimisi nasıl kalabilir hamilelerden tüyo almaya çalışıyo doğal ve normal olarak

Müsaitseniz yada konuşmak isterseniz WhatsApp dan görüşelim no yazın ben size dönerim şimdi nobetteyim

Tekrar doktora gitsen iyi olur bence..kist oluştuysa o leke yapıyor olabilir..yada bebiş tutunmaya çalışıyor olabilir..her iki ihtimal için de doktor şart bence.bebek tutunmaya çalışıyorsa yardımcı ilsç fln verir..adetine 2 gün kalmış galiba.kendini yorma yat dinlen bol bol.hafta içi dr bi git derim

Canım 3 ünde olmayabilirim 32 gün de felan oluyorum regl 5 i de olur 4 ü de dr u aradım sıkıntı yok belki kisttendir dedi ben de bi güzel fitness yaptım haftanin 5 günü gidiyorum o günde gittim dr öyle dedi diye bişey olmadı ama alt karnımda doluluk hissi vardı baya kistten olduğunu düşündüm emin olmak için test yaptım ama sıfıra sıfır elde var sıfır canım:)

Hayırlısı canım ozaman batı bekliceksin

Ya bu esra midir nedir cidden buna inanan olmus mudur ya bende ilk okudugumda sasirdim niye whatsapptan ulasmak istiyo aptal mi burda da mesaj bolumu var sonra erkektir dedim ki sonra ceyagemin mesajini gordum..caresizlikten inanan cikabilir kizlar uyaralim

Aynen canım ya..erkek değilse bile başka bir durum olduğu kesin.amaç farklı belli ediyor kendini

Bencede erkek bu canim yani burada gercekten caresizliginden belki de inanan olabilir insanlik hali inseallah olmamistir..ayy dusunmesi bile urkutuyo insani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…