- 30 Kasım 2015
- 22
- 6
- 6
- 43
İnsanlar çaresiz kalınca herşey olabîliyor ebeysen eğer bunu anlarsın :) kimisi hamile mi bunu öğrenmeye çalışıyor kimisi nasıl kalabilir hamilelerden tüyo almaya çalışıyo doğal ve normal olarakBurada hamile olup olmadığınızı mı öğrenmeye çalışıyorsunuz yoksa nasıl hamile kalacağını mi anlayamadım
Hamile miyim bunu anlamaya çalışıyorumPeki siz
İlk 21Kaçıncı çocuk yaş kac
Tekrar doktora gitsen iyi olur bence..kist oluştuysa o leke yapıyor olabilir..yada bebiş tutunmaya çalışıyor olabilir..her iki ihtimal için de doktor şart bence.bebek tutunmaya çalışıyorsa yardımcı ilsç fln verir..adetine 2 gün kalmış galiba.kendini yorma yat dinlen bol bol.hafta içi dr bi git derimCanım 3 ocak da oldum 18 in de iki yumurtam var dı biri sağ da diğeri sol da 18-20 mm boyutlarındaydı ve ben iki gün sonra dr a gittim kistin olmuş üç tane yumurtan çatlamışta olabilir çatlamamışta olabilir dedi ayın 24 ünde lekelenmem oldu ve bir de 28 in de oldu üç dört minicik damla
Cevap verme canım.erkek galiba.Hamile miyim bunu anlamaya çalışıyorum
Canım 3 ünde olmayabilirim 32 gün de felan oluyorum regl 5 i de olur 4 ü de dr u aradım sıkıntı yok belki kisttendir dedi ben de bi güzel fitness yaptım haftanin 5 günü gidiyorum o günde gittim dr öyle dedi diye bişey olmadı ama alt karnımda doluluk hissi vardı baya kistten olduğunu düşündüm emin olmak için test yaptım ama sıfıra sıfır elde var sıfır canım:)Tekrar doktora gitsen iyi olur bence..kist oluştuysa o leke yapıyor olabilir..yada bebiş tutunmaya çalışıyor olabilir..her iki ihtimal için de doktor şart bence.bebek tutunmaya çalışıyorsa yardımcı ilsç fln verir..adetine 2 gün kalmış galiba.kendini yorma yat dinlen bol bol.hafta içi dr bi git derim
Sanırım canım whatsapp felan diyo salak sanıyo sanırım bizleriCevap verme canım.erkek galiba.
Hayırlısı canım ozaman batı bekliceksinCanım 3 ünde olmayabilirim 32 gün de felan oluyorum regl 5 i de olur 4 ü de dr u aradım sıkıntı yok belki kisttendir dedi ben de bi güzel fitness yaptım haftanin 5 günü gidiyorum o günde gittim dr öyle dedi diye bişey olmadı ama alt karnımda doluluk hissi vardı baya kistten olduğunu düşündüm emin olmak için test yaptım ama sıfıra sıfır elde var sıfır canım:)
İnşallah bekleyebilirim canımHayırlısı canım ozaman batı bekliceksin
Aynen canım ya..erkek değilse bile başka bir durum olduğu kesin.amaç farklı belli ediyor kendiniYa bu esra midir nedir cidden buna inanan olmus mudur yabende ilk okudugumda sasirdim niye whatsapptan ulasmak istiyo aptal mi burda da mesaj bolumu var sonra erkektir dedim ki sonra ceyagemin mesajini gordum..caresizlikten inanan cikabilir kizlar uyaralim
??? Ne olabilir acabaAz önce kahverengimsi akinti gibi parçalar geldi regl oldum sandım ama değil below de agrio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?