- 14 Aralık 2014
- 1.560
- 706
- 333
- 36
Ve hastalandımAz önce kahverengimsi akinti gibi parçalar geldi regl oldum sandım ama değil below de agrio
Kesinlikle haklısın ama hala içimde şüphe varCanim uzulme gercekten adet olmakta nimet en azindan sagliklisin inseallah bir daha ki aya guzel haberler verirsin..bende adet oldum ama bu defa cok fazla uzulmedim oluruna biraktim Mevla gorelim neyler neylerse guzel eyler..
Teşekkür ederim canımsweetdreams1985 geçmiş olsun canım
aynen canim bana da yazdi sanki bizim burda ebe doktor yok ordan böyle insanlar olmaz olsunAman bu esrahemsireye kanmayın..kızlar geçen özelden de msj attı engelledim...hemşire kılıklı erkek bacımız galiba kendileri..utanmaz terbiyesizzzz
Günaydın canım bazen testler göstermeyebiliyor yakın arkadaşımın 1 hafta gecikmeli gösterdi adet gelmeden umut var hem sen çok yeniydin galiba canım inşallah olucak...Günaydıntest yaptım negatif
bilmiyorum canimCanım ben hastalandım sancılabdım eşim doktora götürdü gaz sancıymış ama kanda beta ya baktılar 0.1 çıktı. Adetime 1 hafta var kanda beta çıkarmı sence?
Adet günü 17 idi arkadaşımın canım düşünbilmiyorum canim
ozamanmi cikti kanda canimAdet günü 17 idi arkadaşımın canım düşün
Evet canım adet günü değer 17.0 dı yaniozamanmi cikti kanda canim
adete 4 gu mu var bir gun gecikince yine yap varsa cikar :)
adete 4 gu mu var bir gun gecikince yine yap varsa cikar :)
Dün sanki çizgi bar gibiydi artık testlerede güven olmuyoGünaydıntest yaptım negatif
Kızlar henüz gelen giden bisey yok kaşık agrim var şişlikler indi biraz ayakların çok agrimisti.bakalım hayirlisi
01 subatcilardanim ama ben 12 günde yumuryladigimi düşünüyorum o yüzden bugün gelir diye umuyorum belirtilen anlamiyorumBat ne zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?