Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

bu ıslaklık dediğiiz bende de var gebeliğe mi işaret regilemi

Canim benim 2 sinde işaret bu belirtiler inşallah hamilesindir bende çok istiyorum ama dur bakalım bu ay denedik yumurtlama donemimde hiç bir belirti yok ama arada kasigim agriyodu suan oda yok reglime 14 gün var sizce bend e bu ay hamile olabilirmiyim yardım edin lütfen

benim bata 5 gun var sol kasık 1 haftadr agrıyor beyz kremsi akıntm oldu ve ıslaklık bu kadar ama bilmiyorm varmı yokmu dun test yaptm negatif inşl senn de vardr hepimzn vardr

benim bata 5 gun var sol kasık 1 haftadr agrıyor beyz kremsi akıntm oldu ve ıslaklık bu kadar ama bilmiyorm varmı yokmu dun test yaptm negatif inşl senn de vardr hepimzn vardr
Ben 2 gun kala yapmistim testi yani dün cikmasi. Bence gunu gelmeden 1-2 gun kalmadan yapma canim test. Insanin morali bozuluo. Hatta keske durabilsekte hic test yapmadan adetin gecmesini bekleyebilsek

Ben 2 gun kala yapmistim testi yani dün cikmasi. Bence gunu gelmeden 1-2 gun kalmadan yapma canim test. Insanin morali bozuluo. Hatta keske durabilsekte hic test yapmadan adetin gecmesini bekleyebilsek
ya nm adet 2 aydır 10 gun gecikiyo zatn yasadklarımı thmn bile edemezsin ovulasyon testi kullandım bu ay yine hüsransa ugrasmıcam...

ateşimi de hiç ölçmedm ..
Ben 14 gun once fln basladim sanirim. Adet ile baslamadim malesef. Ilk olcmeye basladigimda 36.7 cikti devamli. Bi gecen hafta iki gun birinde 36.8 birinde 36.9 cikti
Ondan sonra yine 36.7. Yine 36.7. Adet oldugum gun baslicam bu sefer

Ben 14 gun once fln basladim sanirim. Adet ile baslamadim malesef. Ilk olcmeye basladigimda 36.7 cikti devamli. Bi gecen hafta iki gun birinde 36.8 birinde 36.9 cikti
Ondan sonra yine 36.7. Yine 36.7. Adet oldugum gun baslicam bu sefer
inşallah olmazsn :) yuksek olunca mı geelik oluyomuş ve ne zamanlar ölçüyorsun

Kızlar bana dün akşam kan testi yapıldı beta 0,1 çıktı. Yumurtlamanın üstünden 1 hafta geçmişti dün. Sizce gebelik varsa belli olur muydu yoksa daha geç mi belli olur. Bat 8 şubat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…