- 22 Ocak 2016
- 574
- 715
- 23
- 30
bilemedim ki sen en iyi ka testi yaptitr :)Bugün bat canım. 4 gündür test yapıyorum testler böyle silik çizgi
bende dua ediyorum kasik agrilarim olmsin diye olursa edet olurum artikKızlar henüz gelen giden bisey yok kaşık agrim var şişlikler indi biraz ayakların çok agrimisti.bakalım hayirlisi
bu ıslaklık dediğiiz bende de var gebeliğe mi işaret regilemiIslaklikta artti. O yuzden sanki hastalacakmisim gibime gelio
bu ıslaklık dediğiiz bende de var gebeliğe mi işaret regilemi
benim bata 5 gun var sol kasık 1 haftadr agrıyor beyz kremsi akıntm oldu ve ıslaklık bu kadar ama bilmiyorm varmı yokmu dun test yaptm negatif inşl senn de vardr hepimzn vardrCanim benim 2 sinde işaret bu belirtiler inşallah hamilesindir bende çok istiyorum ama dur bakalım bu ay denedik yumurtlama donemimde hiç bir belirti yok ama arada kasigim agriyodu suan oda yok reglime 14 gün var sizce bend e bu ay hamile olabilirmiyim yardım edin lütfen
Valla bende bi bilsem de rahatlasam neye isaret oldugunu. Yarin ogrencem artik neye isaret oldugun. Yarin adet günü.bu ıslaklık dediğiiz bende de var gebeliğe mi işaret regilemi
hadiya çok heycanlı kanda cıkar ama en iyisi bklemk her ay hüsran oluyo ümitszmValla bende bi bilsem de rahatlasam neye isaret oldugunu. Yarin ogrencem artik neye isaret oldugun. Yarin adet günü.
Ben 2 gun kala yapmistim testi yani dün cikmasi. Bence gunu gelmeden 1-2 gun kalmadan yapma canim test. Insanin morali bozuluo. Hatta keske durabilsekte hic test yapmadan adetin gecmesini bekleyebilsekbenim bata 5 gun var sol kasık 1 haftadr agrıyor beyz kremsi akıntm oldu ve ıslaklık bu kadar ama bilmiyorm varmı yokmu dun test yaptm negatif inşl senn de vardr hepimzn vardr
Evet kanda cikabilir belki ama baskasinin hamile degilsin demesi tedirgin edio o yuzden kan testi de yaptiramiorumhadiya çok heycanlı kanda cıkar ama en iyisi bklemk her ay hüsran oluyo ümitszm
ya nm adet 2 aydır 10 gun gecikiyo zatn yasadklarımı thmn bile edemezsinBen 2 gun kala yapmistim testi yani dün cikmasi. Bence gunu gelmeden 1-2 gun kalmadan yapma canim test. Insanin morali bozuluo. Hatta keske durabilsekte hic test yapmadan adetin gecmesini bekleyebilsek
aynen bende eşim zaten umrsamaz bide doktor öyle deyince aglamamak için onun yannda zor tutuyorm kendimi cok zor bi durum.Evet kanda cikabilir belki ama baskasinin hamile degilsin demesi tedirgin edio o yuzden kan testi de yaptiramiorum
Aynen bana da yazdi ozelden. Ebeyim bu telefon numaram ekle whatsapptan konusuruz dedi. Sildim hemen cevap vermedimaynen canim bana da yazdi sanki bizim burda ebe doktor yok ordan böyle insanlar olmaz olsun
Du bakalim bi yarin olsunda adet olcaz mi olmicaz mi belli olcak. Ben sabah yine olct atesi 36.7 cikti sen olctun muGünaydıntest yaptım negatif
Aynen bende diorum ki hadi ilk defa gittim cikmadi. Bi dahaki aya yine ayni belirtiler yine git fln. En iyisi gecince gitmekaynen bende eşim zaten umrsamaz bide doktor öyle deyince aglamamak için onun yannda zor tutuyorm kendimi cok zor bi durum.
ateşimi de hiç ölçmedm ..Aynen bende diorum ki hadi ilk defa gittim cikmadi. Bi dahaki aya yine ayni belirtiler yine git fln. En iyisi gecince gitmek
Ben 14 gun once fln basladim sanirim. Adet ile baslamadim malesef. Ilk olcmeye basladigimda 36.7 cikti devamli. Bi gecen hafta iki gun birinde 36.8 birinde 36.9 ciktiateşimi de hiç ölçmedm ..
inşallah olmazsn :) yuksek olunca mı geelik oluyomuş ve ne zamanlar ölçüyorsunBen 14 gun once fln basladim sanirim. Adet ile baslamadim malesef. Ilk olcmeye basladigimda 36.7 cikti devamli. Bi gecen hafta iki gun birinde 36.8 birinde 36.9 cikti
Ondan sonra yine 36.7. Yine 36.7. Adet oldugum gun baslicam bu sefer
Sabah uyandigim gibi dil altindan olcuyoruminşallah olmazsn :) yuksek olunca mı geelik oluyomuş ve ne zamanlar ölçüyorsun
Bana gore cok erken oldugu icin henuz belli olmayabilirKızlar bana dün akşam kan testi yapıldı beta 0,1 çıktı. Yumurtlamanın üstünden 1 hafta geçmişti dün. Sizce gebelik varsa belli olur muydu yoksa daha geç mi belli olur. Bat 8 şubat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?