benim bata 5 gun var sol kasık 1 haftadr agrıyor beyz kremsi akıntm oldu ve ıslaklık bu kadar ama bilmiyorm varmı yokmu dun test yaptm negatif inşl senn de vardr hepimzn vardr
Canım arkadaşımın adet günü kanda 17.0 çıkmıştı , erken gibi geldi sanki bana 8 Şubat a çok varKızlar bana dün akşam kan testi yapıldı beta 0,1 çıktı. Yumurtlamanın üstünden 1 hafta geçmişti dün. Sizce gebelik varsa belli olur muydu yoksa daha geç mi belli olur. Bat 8 şubat
Doktor çok net gebelik yok deyince moralim bozuldu biraz film çekilecekti mide bağırsak sistemi için yinede ne olur ne olmaz diye çektirmedim bana göre de erken..Bana gore cok erken oldugu icin henuz belli olmayabilir
Doktor çok net gebelik yok deyince moralim bozuldu biraz film çekilecekti mide bağırsak sistemi için yinede ne olur ne olmaz diye çektirmedim bana göre de erken gibi geldiCanım arkadaşımın adet günü kanda 17.0 çıkmıştı , erken gibi geldi sanki bana 8 Şubat a çok var
Malesef canım yataktan kalkmadan ölçmek lazım ama ben yataktan uçarak kalkıyorumDu bakalim bi yarin olsunda adet olcaz mi olmicaz mi belli olcak. Ben sabah yine olct atesi 36.7 cikti sen olctun mu
Aynen canim iyi yapmissin biraz daha bekle bence 1-2 gun kala yeniden kan testi yaptir istersenDoktor çok net gebelik yok deyince moralim bozuldu biraz film çekilecekti mide bağırsak sistemi için yinede ne olur ne olmaz diye çektirmedim bana göre de erken..
Ya bende hic kalkmadan yapmiorum. Alarm calio hafta ici kalkiorum alarmi kapatmaya lavaboya gidiorum dislerimi fircaliyorum. Hazirlanip uzaniorum. Bi 5 dakika sonra olcuorum hepMalesef canım yataktan kalkmadan ölçmek lazım ama ben yataktan uçarak kalkıyorumiki oğlan var malum ufağım hala süt fln içiyo..bi ağlayışı var ki resmen uçarak kalkıyorum yataktan...gece 4 de uyudum sabaha kadar 4-5 kere kalktım yataktan
Kesin adet olcam çok sinir var bugün..
Eşim de sen hamilesin heralde duygusallaştın diyo
Sinirimi duygusallık sandı garibim yazık
evet ya biranonce gecse su iki gun ben ya 1 subata yada uyandimda 2 subata adet olucam ama hic kasik bel agrilarim yok yarinda agri olmasza demek ki ben adet olmayacagim ve hamiss cikacagimmValla bende bi bilsem de rahatlasam neye isaret oldugunu. Yarin ogrencem artik neye isaret oldugun. Yarin adet günü.
inşallah gebelik vardır canım yaaaa... benim 9 gün kaldı bata bel ağrısı başladı tamam yani hasta olcak 3 gün kala da kasık başlar tamam yani bu ay da olmazsa anlaşılan gerçekten doğal yolla olmayacak benimevet ya biranonce gecse su iki gun ben ya 1 subata yada uyandimda 2 subata adet olucam ama hic kasik bel agrilarim yok yarinda agri olmasza demek ki ben adet olmayacagim ve hamiss cikacagimmayy isallah tam da boyle olur
Canim zaten yumurtlama dönemi yeni bitti sayılir ki insan bi anda gebelik yok diye duyunca üzülüyor ama daha yeni bence 1 hafta anca oldu daha..Doktor çok net gebelik yok deyince moralim bozuldu biraz film çekilecekti mide bağırsak sistemi için yinede ne olur ne olmaz diye çektirmedim bana göre de erken..
adete 3 gün kala sende ovulasyon yap elinde varsa canım bende öyle yapcamDoktor çok net gebelik yok deyince moralim bozuldu biraz film çekilecekti mide bağırsak sistemi için yinede ne olur ne olmaz diye çektirmedim bana göre de erken gibi geldi
Insallah canim. Benimde cok olmasa da kasikta agrim var. Bakalim yarini bekliyoruz :)evet ya biranonce gecse su iki gun ben ya 1 subata yada uyandimda 2 subata adet olucam ama hic kasik bel agrilarim yok yarinda agri olmasza demek ki ben adet olmayacagim ve hamiss cikacagimmayy isallah tam da boyle olur
Evet canım aynen gebelik olduysa bile daha rahime bi kaç gün önce yerleşti hemen kestirip atmasının çok da bi önemi yok. Bende bekliyorum seninle beraber hadi hayırlısı :)Canim zaten yumurtlama dönemi yeni bitti sayılir ki insan bi anda gebelik yok diye duyunca üzülüyor ama daha yeni bence 1 hafta anca oldu daha..
Var canım bi sürü ovulasyon testi. Ama lh kanda daima bulunmuyor mu zaten az bile olsa??adete 3 gün kala sende ovulasyon yap elinde varsa canım bende öyle yapcam
İnşallah canımEvet canım aynen gebelik olduysa bile daha rahime bi kaç gün önce yerleşti hemen kestirip atmasının çok da bi önemi yok. Bende bekliyorum seninle beraber hadi hayırlısı :)
Agrin yoksa hamis miboluniyor benimde 01 subatvsuan agrim bugunvitibarivile yokevet ya biranonce gecse su iki gun ben ya 1 subata yada uyandimda 2 subata adet olucam ama hic kasik bel agrilarim yok yarinda agri olmasza demek ki ben adet olmayacagim ve hamiss cikacagimmayy isallah tam da boyle olur
Valla benimde yok denicek kadar az agrim bugun. Adet olcaz anlamina mi gelio hamile oldugunuz anlamina mi. Yarin adet tarihim olmasina ragmen oldum mu die tuvalete gidip duruorum :)Agrin yoksa hamis miboluniyor benimde 01 subatvsuan agrim bugunvitibarivile yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?