- 22 Ocak 2016
- 574
- 715
- 23
- 30
Ne kadar güzel canım hayırlı olsun yarın hmen kan ver mutlakaKızlar 5 gün geçti bugün test yaptım 1.5 yıllık evliyim ilk defa idrar testinde ilki net ikinci çizgi görünür şekilde hafif silik ama net gorunuo
bu herkezde farkli olabilir benim mesela bir gun kala adet sacim tutuyor ondan once olmuyor tam 1 gun kala tutuyor o yuzde ben anlayabiliyorum guzel birsey aslinda dua ediyorum yarin da agrim olmaz
Doğru diyosun herkes de farklı inşallah olmaz canım yada olsun da adet olmabu herkezde farkli olabilir benim mesela bir gun kala adet sacim tutuyor ondan once olmuyor tam 1 gun kala tutuyor o yuzde ben anlayabiliyorum guzel birsey aslinda dua ediyorum yarin da agrim olmaz
Hayirli olsun diyelim o zaman :)Kızlar 5 gün geçti bugün test yaptım 1.5 yıllık evliyim ilk defa idrar testinde ilki net ikinci çizgi görünür şekilde hafif silik ama net gorunuo
Kızlar 5 gün geçti bugün test yaptım 1.5 yıllık evliyim ilk defa idrar testinde ilki net ikinci çizgi görünür şekilde hafif silik ama net gorunuo
Regl 4 gün gectiysr idrar testi yaparsan cikabilir olup olmadigiSelamlar... tam yumurtlama gunumde esim icime bosaldi. Ella kullandim sanirim 24saati gecmisti. Simdi goguslerim baya hassas halsizlik vs var. Akintimda oldu baya reglimde 4 gün gecikti. Birsey olabilir mi????
Ellaya guveniyorum ilginc bir sekilde ama bugun yapayim en iyisi...Regl 4 gün gectiysr idrar testi yaparsan cikabilir olup olmadigi
Allah nasip etmisse olamam olsamda cok uzulmem evlat hasretini bana yasatmmadi bir oglum var Rabbimi binlerce sukurler olsun verirsede sukur vermesede sukur :) o enn iyisini bilendirDoğru diyosun herkes de farklı inşallah olmaz canım yada olsun da adet olma
Olabilir test yapmani oneririmSelamlar... tam yumurtlama gunumde esim icime bosaldi. Ella kullandim sanirim 24saati gecmisti. Simdi goguslerim baya hassas halsizlik vs var. Akintimda oldu baya reglimde 4 gün gecikti. Birsey olabilir mi????
Idrarini biraz biriktir sivi fln tuketme oyle yap idrar testiniEllaya guveniyorum ilginc bir sekilde ama bugun yapayim en iyisi...
Saol canim.Sabah daha mi duzgun cikiyor sonuclar ? : )Idrarini biraz biriktir sivi fln tuketme oyle yap idrar testini
Hadi bakalim insallah yarin hayirli haberlerini bekliyoruz o zaman :)Kızlar benim bugün olmam gerekiyordu regl,ama hala olmadım ve en ufak bi karın ağrısı yok. Ben bu sefer neredeyse eminim miniğim benimle. Yarın sabah tekrar idrar testi yapıp akşamıda kana gideceğim Allah nasip ederse.
Yani oyle soyluolar. Normal zamanlarda da sonuc alanlar var tabi ama sen bilirsin :)Saol canim.Sabah daha mi duzgun cikiyor sonuclar ? : )
Tamam canim saol ( :Yani oyle soyluolar. Normal zamanlarda da sonuc alanlar var tabi ama sen bilirsin :)
Gerci senin 4 gun gecmis sen istedigin zaman yap bence :)Saol canim.Sabah daha mi duzgun cikiyor sonuclar ? : )
Allah bağışlasin canım acısı göstermesin Rabbim bizlere de en yakın zamanda tattirsin inşallahAllah nasip etmisse olamam olsamda cok uzulmem evlat hasretini bana yasatmmadi bir oglum var Rabbimi binlerce sukurler olsun verirsede sukur vermesede sukur :) o enn iyisini bilendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?