Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

bu herkezde farkli olabilir benim mesela bir gun kala adet sacim tutuyor ondan once olmuyor tam 1 gun kala tutuyor o yuzde ben anlayabiliyorum guzel birsey aslinda dua ediyorum yarin da agrim olmaz

bu herkezde farkli olabilir benim mesela bir gun kala adet sacim tutuyor ondan once olmuyor tam 1 gun kala tutuyor o yuzde ben anlayabiliyorum guzel birsey aslinda dua ediyorum yarin da agrim olmaz
Doğru diyosun herkes de farklı inşallah olmaz canım yada olsun da adet olma

Selamlar... tam yumurtlama gunumde esim icime bosaldi. Ella kullandim sanirim 24saati gecmisti. Simdi goguslerim baya hassas halsizlik vs var. Akintimda oldu baya reglimde 4 gün gecikti. Birsey olabilir mi????

Selamlar... tam yumurtlama gunumde esim icime bosaldi. Ella kullandim sanirim 24saati gecmisti. Simdi goguslerim baya hassas halsizlik vs var. Akintimda oldu baya reglimde 4 gün gecikti. Birsey olabilir mi????
Regl 4 gün gectiysr idrar testi yaparsan cikabilir olup olmadigi

Olabilir test yapmani oneririm

Hadi bakalim insallah yarin hayirli haberlerini bekliyoruz o zaman :)

Allah nasip etmisse olamam olsamda cok uzulmem evlat hasretini bana yasatmmadi bir oglum var Rabbimi binlerce sukurler olsun verirsede sukur vermesede sukur :) o enn iyisini bilendir
Allah bağışlasin canım acısı göstermesin Rabbim bizlere de en yakın zamanda tattirsin inşallah

Allah bağışlasin canım acısı göstermesin Rabbim bizlere de en yakın zamanda tattirsin inşallah
amin amin amin
A ask4190 hsyırlı olsun peki belirti var mıydı?
belirtisiz hamile kalan yok galiba ya uff bende belirti yok gibi hamile kalırsam ilk olacağım galiba:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…