Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

emin olman ne güzel ya ben emin değilim ,peki vücudunda anormallik mi hissediyosun nasıl eminsin,mağlum mu oldu yoksa içine..

amin amin amin
A ask4190 hsyırlı olsun peki belirti var mıydı?
belirtisiz hamile kalan yok galiba ya uff bende belirti yok gibi hamile kalırsam ilk olacağım galiba:)
Canim ya hiç adet belirtisi de mi yok ne güzel belki de sesizce gelicek hep umut olsun içinde inşallah hiç bir şeye gerek kalmaz

Canim ya hiç adet belirtisi de mi yok ne güzel belki de sesizce gelicek hep umut olsun içinde inşallah hiç bir şeye gerek kalmaz
yok canım hiiiç belirti yok bilmiyorum valla umut etsem çok üzülcem Rabbim neylerse güzel eyler o zamanını biliyor elbet yüzümüz gülecek ama bu ay ama sonra,3 şubatta bi ovulasyon yapcam bakalım merktayım

Selamlar... tam yumurtlama gunumde esim icime bosaldi. Ella kullandim sanirim 24saati gecmisti. Simdi goguslerim baya hassas halsizlik vs var. Akintimda oldu baya reglimde 4 gün gecikti. Birsey olabilir mi????

Bir arkadasim norlevo yu 12 saat icinde icmesine ragmen hamile kalmisti. Bir diger arkadasim da yazz la korunurken hamile kaldi. Temmuzda dogum yapacak allahin izniyle. Yani ilaclar asla %100 korumaz. Test yap ogren durumu

Bir arkadasim norlevo yu 12 saat icinde icmesine ragmen hamile kalmisti. Bir diger arkadasim da yazz la korunurken hamile kaldi. Temmuzda dogum yapacak allahin izniyle. Yani ilaclar asla %100 korumaz. Test yap ogren durumu
Bilgiler icin tesekkur ediyorum.. prodictor aldim bakalim uygulayacagim.hayirlisi

Kızlar benim bugün kahverengi leke geldi sabah adetime daha 3 4 gün var bu sefer adet olursam hormon testi yapılacaktı nasıl oluyor kızlar tek kan mı alıyorlar yoksa kontrolde oluyormu?

Kızlar şimdi okudum da sabah bişey içmeden test yapılıyormuş ben 1 bardak su içip yarım saat sonra test yaptım dün ondan silik çıkmış olabilr mi.daha 4 gün var ama

Kizlar bugun doktora gittim guzelce muayenemi oldum kistlerim temizlenmis nasil oldu bilmiyorum :)) ve birkac birsey sordum size de anlatayim artik kendinize pay bicin :))
Ovulasyonda cift cizgiyi gordukten 24-36 saat sonra yumurta catlarmis ve 24saat canli kalirmis.. catlamis yumurtayi kacirmamak icin cift cizgiyi gorunce o aksam ve ertesi aksam iliski olmaliymis.. eger yumurta dollenirse 5 gun sonra rahme dusermis tutunabilirse tutunurmus.. tutununca beta hcg salgilamaya basliyor tabi.. yani gec dollenme gibi bir durum soz konusu degilmis..
Sonuc olarak yumurtamiz catladiktan yaklasik 10 gun sonra kan testi yaptirinca eger hamileysek betahcg cikar yoksa cikmaz.. artik kendinizi degerlendirebilirsiniz :)) derdinize tercuman olduysam ne mutlu :)))

peki rahme yerleşirken belirti olurmuş mu nasıl anlıycaz canım adeti beklicez mecbur galiba ,zaman geçmiyor ya deli gibi merak ediyorum,bilgi için teşekkürler

peki rahme yerleşirken belirti olurmuş mu nasıl anlıycaz canım adeti beklicez mecbur galiba ,zaman geçmiyor ya deli gibi merak ediyorum,bilgi için teşekkürler
Bazi kisiler bunu hissedermis..
Ha bir de tutunurken iliske olursa tutunmaya herhangi bir engel olusturmazmis :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…