Yok gecikmeli oldum 6 ocakta birgün oldum kesildim sonra 23 ocakta tekrar oldum suan tekrar tedaviye başladım bugün klomenın son günüydü salı doktora gidicem ışte bakalimidrarda pozitif çıkmış,kanda negatif 9 ocak hastalanmışsın kısa sürmüş sonrasını bilmiyorum yoksa yerleşmemiş mi hamişmisin?
Hmm yanlış hatırlıyorum demekki nys ya memnun oldumben 5 gündür burdayım canım geçen konuna göz attım sadece
insallahhhhAllah bağışlasin canım acısı göstermesin Rabbim bizlere de en yakın zamanda tattirsin inşallah
Bende canımHmm yanlış hatırlıyorum demekki nys ya memnun oldum
Aaa o bende var bak bi o var zaten:))benim hic yoktu canim sadece ayaklarim usuyordu
Inşallah canım ne mutlu daha önce anne olmuşsun hem yine olursun inşallahkizlar benim kasik agrilarim olmaya basladi yavas yavas sanirim bu ay da olmadiyarin aksam kirmizilari gorurum hep oyle oluyor bir gun kala kasik agrisi ve bacaklarima vurdumu tamam adet oluyorum ehh neyapalim bizde bu ay olmadi onumuzdeki ay tutururuz
Ayy o bende de var ayaklarım 3 gündür ısınmıyor hatta onun yüzünden hastanelik oldumbenim hic yoktu canim sadece ayaklarim usuyordu
Biliyorum hatırladm canım burda bayağı üzülüp isyan etmiştin artık kimse bana bebek lafı falan etmesin diye çünkü çok umutluydunKizlarrrrr beni hatirlayan varmı
Evet unutmamissin teşekkür ederim canım napim ya hak ver sizler bile soka girmistiniz esimin ısrarıyla tekrar başladım bakalım yeni bir hüsran daha yasamam umarım klomeni günde iki taneye çıkardı doktor salı yumurtaların durumuna bakilicakBiliyorum hatırladm canım burda bayağı üzülüp isyan etmiştin artık kimse bana bebek lafı falan etmesin diye çünkü çok umutluydun
Ayy hadi bakalım inşallah canım bu sefer Rabbim sabrının karşılığını versin. Eğer kendini güçsüz hissedersen şunu düşün bu hayatta herkesin bi imtihanı var benimki dw bu demekki de. Rabbim altından kalkıylmayacak şey vermesinEvet unutmamissin teşekkür ederim canım napim ya hak ver sizler bile soka girmistiniz esimin ısrarıyla tekrar başladım bakalım yeni bir hüsran daha yasamam umarım klomeni günde iki taneye çıkardı doktor salı yumurtaların durumuna bakilicak
Son durum ne canim. Agrilar sizilar ne alemde. Benimin agrilar fln azaldi. Cok az agri var.Malesef canım yataktan kalkmadan ölçmek lazım ama ben yataktan uçarak kalkıyorumiki oğlan var malum ufağım hala süt fln içiyo..bi ağlayışı var ki resmen uçarak kalkıyorum yataktan...gece 4 de uyudum sabaha kadar 4-5 kere kalktım yataktan
Kesin adet olcam çok sinir var bugün..
Eşim de sen hamilesin heralde duygusallaştın diyo
Sinirimi duygusallık sandı garibim yazık
canim usutme de olabilir benim aklima gelmezdi hamile olmakAyy o bende de var ayaklarım 3 gündür ısınmıyor hatta onun yüzünden hastanelik oldumbelirtimi ki canım o?????
insallah canim ben o duyguyu yasadim hic yasamamis olalara nasip etsi RabbimInşallah canım ne mutlu daha önce anne olmuşsun hem yine olursun inşallah
insallah hamilesindir canim havalrada soguk o yuzdende olabilir ben mayista hamile kaldiim mayisin sonlariydi evdeyken ust uste corap giyer dolasirdimInşallah canım ne mutlu daha önce anne olmuşsun hem yine olursun inşallah
emin olman ne güzel ya ben emin değilim ,peki vücudunda anormallik mi hissediyosun nasıl eminsin,mağlum mu oldu yoksa içine..
Canım daha önceki mesajlarını hatırlamıyorum senin de şu an bebiş var mı? Varsa Kaç haftalıK??canim usutme de olabilir benim aklima gelmezdi hamile olmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?