Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

idrarda pozitif çıkmış,kanda negatif 9 ocak hastalanmışsın kısa sürmüş sonrasını bilmiyorum yoksa yerleşmemiş mi hamişmisin?
Yok gecikmeli oldum 6 ocakta birgün oldum kesildim sonra 23 ocakta tekrar oldum suan tekrar tedaviye başladım bugün klomenın son günüydü salı doktora gidicem ışte bakalim

kizlar benim kasik agrilarim olmaya basladi yavas yavas sanirim bu ay da olmadi yarin aksam kirmizilari gorurum hep oyle oluyor bir gun kala kasik agrisi ve bacaklarima vurdumu tamam adet oluyorum ehh neyapalim bizde bu ay olmadi onumuzdeki ay tutururuz

Inşallah canım ne mutlu daha önce anne olmuşsun hem yine olursun inşallah

Biliyorum hatırladm canım burda bayağı üzülüp isyan etmiştin artık kimse bana bebek lafı falan etmesin diye çünkü çok umutluydun
Evet unutmamissin teşekkür ederim canım napim ya hak ver sizler bile soka girmistiniz esimin ısrarıyla tekrar başladım bakalım yeni bir hüsran daha yasamam umarım klomeni günde iki taneye çıkardı doktor salı yumurtaların durumuna bakilicak

Ayy hadi bakalım inşallah canım bu sefer Rabbim sabrının karşılığını versin. Eğer kendini güçsüz hissedersen şunu düşün bu hayatta herkesin bi imtihanı var benimki dw bu demekki de. Rabbim altından kalkıylmayacak şey vermesin

Son durum ne canim. Agrilar sizilar ne alemde. Benimin agrilar fln azaldi. Cok az agri var.

emin olman ne güzel ya ben emin değilim ,peki vücudunda anormallik mi hissediyosun nasıl eminsin,mağlum mu oldu yoksa içine..

Canım öncelikle hala regl olmadım ve en ufak regl sancım yok en büyük emin olma sebebim bu. Birde evet gerçekten hissediyorum şu an varmış gibi geliyor bilmiyorum. Anormallik olarakta şunlar var;gözüm seyiriyor,kasıklarım batıyor,canım hiçbir şey yemek istemiyor,çok ilginç gelebilir ama tüylerim çok çok az çıktı bu ay,tırnaklarım hızlı uzadı,su gibi akıntım var. Benim her aydan farklı belirtilerim bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…