Evet unutmamissin teşekkür ederim canım napim ya hak ver sizler bile soka girmistiniz esimin ısrarıyla tekrar başladım bakalım yeni bir hüsran daha yasamam umarım klomeni günde iki taneye çıkardı doktor salı yumurtaların durumuna bakilicak
Tebriklleeeerr. Cok guzel bu haber bu . Hemen belirtileri alalim. Gunun gecince mi yaptirdin kan testini. Idrarda yaptin mi idrarda da cikti mi ciktiysa kacinci gun yaptin :) bilgilendir bzi :)kizlar kan testi yaptirdim sonuc 4842 cikti
tebrik ederimkizlar kan testi yaptirdim sonuc 4842 cikti
Canım 9 gün gecikti ben normalde pko luyum 16 aydır deniyoruz bugün olmaz ama yinede ısrar testi yptim ilk defa pozitif çıktı smdi kan testi verdimoda yyüksek ciktiTebriklleeeerr. Cok guzel bu haber bu . Hemen belirtileri alalim. Gunun gecince mi yaptirdin kan testini. Idrarda yaptin mi idrarda da cikti mi ciktiysa kacinci gun yaptin :) bilgilendir bzi :)
peki canım tek belirtin adet gecikmesimiydiCanım 9 gün gecikti ben normalde pko luyum 16 aydır deniyoruz bugün olmaz ama yinede ısrar testi yptim ilk defa pozitif çıktı smdi kan testi verdimoda yyüksek cikti
Tebrikler canım hadi bakalım Gözünaydın. Benimde soracaklarım aynı kanda yumurtlamadan kaç gün sonra çıktı bu sonuç birde tabbbkkkiii belirtilerin nelerkizlar kan testi yaptirdim sonuc 4842 cikti
Hiçbir belirtim yoktu hala sanki adet olacakmisim gibi karnım belim agrio bide beyaz akintim çoktü adetTebrikler canım hadi bakalım Gözünaydın. Benimde soracaklarım aynı kanda yumurtlamadan kaç gün sonra çıktı bu sonuç birde tabbbkkkiii belirtilerin neler
Canım sen daha önce test yapmış mıydınBu arada benim ikinci hamileliğim olacak kısmet olursa,o yüzden hissediyor olabilirim.
Hiç bişeciğim yokSon durum ne canim. Agrilar sizilar ne alemde. Benimin agrilar fln azaldi. Cok az agri var.
Adetim 9 gün geciktiHiçbir belirtim yoktu hala sanki adet olacakmisim gibi karnım belim agrio bide beyaz akintim çoktü adet
Hayırlı olsun.Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahkizlar kan testi yaptirdim sonuc 4842 cikti
Amin canım çok saol yarın doktora gitcemHayırlı olsun.Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
Canım demekki belirtisiz de hamiş olunuyor ilginç. Akıntın ne zaman yoğun olmaya başladı birde beyaz mı yoksa renksiz mi?Hiçbir belirtim yoktu hala sanki adet olacakmisim gibi karnım belim agrio bide beyaz akintim çoktü adet
Hayırlı olsun canım Allah bütün isteyenlere nasip etsin inşallahAmin canım çok saol yarın doktora gitcem
Bende de biseycik kalmadi :) ikidebir tuvalete gidiorum geldi mi die :)Hiç bişeciğim yokbütün gün evi temizledim.koca hafta keyif yapınca uzun sürdü..
Sessizce bekliyorum adeti
Ayyy ne guzeelll hahyirli olsun rabbim bizede o rakmlari gormeyi nasip etdin yaaa Allahim duy sesimizikizlar kan testi yaptirdim sonuc 4842 cikti
Zaten 15 gündür sıcak su torbası ısıtıp ısıtıp duruyorum canım belirti olacağını sanmıyorum havalardan dolayı , hiçç belirtim yok ama Allah tan umut kesilmezinsallah hamilesindir canim havalrada soguk o yuzdende olabilir ben mayista hamile kaldiim mayisin sonlariydi evdeyken ust uste corap giyer dolasirdim
Amin inşallah canım bende çok bekledim bu sonuclariAyyy ne guzeelll hahyirli olsun rabbim bizede o rakmlari gormeyi nasip etdin yaaa Allahim duy sesimizi
İnşallahhh hamişsin dir hepimiz hamişizdirrr:)))Canım öncelikle hala regl olmadım ve en ufak regl sancım yok en büyük emin olma sebebim bu. Birde evet gerçekten hissediyorum şu an varmış gibi geliyor bilmiyorum. Anormallik olarakta şunlar var;gözüm seyiriyor,kasıklarım batıyor,canım hiçbir şey yemek istemiyor,çok ilginç gelebilir ama tüylerim çok çok az çıktı bu ay,tırnaklarım hızlı uzadı,su gibi akıntım var. Benim her aydan farklı belirtilerim bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?