- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 44
Benimde 2 olacak ama üzerinden 8 sene gectiBu arada benim ikinci hamileliğim olacak kısmet olursa,o yüzden hissediyor olabilirim.
Kendiliğinden mi oldu canım ilaç yada hsg çektirdin mi bende pco luyumCanım 9 gün gecikti ben normalde pko luyum 16 aydır deniyoruz bugün olmaz ama yinede ısrar testi yptim ilk defa pozitif çıktı smdi kan testi verdimoda yyüksek cikti
Bemde 1 subatci henuz olmadim . Bakalim tuvalete gidip duruorum var mi gelen giden die :)01 subatcilardanim ben halen olmadım regl olmayan varmı?
Super olur yahuu. Arka arkaya hamile haberleri gelse :)İnşallahhh hamişsin dir hepimiz hamişizdirrr:)))
Yılı haberler insallahBemde 1 subatci henuz olmadim . Bakalim tuvalete gidip duruorum var mi gelen giden die :)
Bemde 1 subatci henuz olmadim . Bakalim tuvalete gidip duruorum var mi gelen giden die :)
Canım ben doktorumu değiştirdim insülin direnci için diaformin verdi onu kullanıyorum 1 aydır ve kilo vermemi söyledi 70den 65e düştüm boyum 1.60Kendiliğinden mi oldu canım ilaç yada hsg çektirdin mi bende pco luyum
Ah ahh be de insülin direnci için kan verdim hepsi temiz çıktı hatta adetleri de tıkır tıkır saatinde oluyorum üstüne son 3 ayda 13 kilo verdim birde serophene ilacı içtim bekliyorum , elbet güldürecek Rabbim yüzümü eğer bu ay hamile olayım 7 fakiri doyurcam Adak bile adadım valla:)Canım ben doktorumu değiştirdim insülin direnci için diaformin verdi onu kullanıyorum 1 aydır ve kilo vermemi söyledi 70den 65e düştüm boyum 1.60
Benim gogsumdeki sislik inmedi sizida cok az varGöğüslerim sisti indi kasiklarim agrisivgecti artık belirtir yok neyevsarcam bilmiyorum
Kafana takma canım inşallah rabbim seninde yuzunu guldururAh ahh be de insülin direnci için kan verdim hepsi temiz çıktı hatta adetleri de tıkır tıkır saatinde oluyorum üstüne son 3 ayda 13 kilo verdim birde serophene ilacı içtim bekliyorum , elbet güldürecek Rabbim yüzümü eğer bu ay hamile olayım 7 fakiri doyurcam Adak bile adadım valla:)
Canım sen daha önce test yapmış mıydın
1.5 yıl oldu canım nasıl takmayımKafana takma canım inşallah rabbim seninde yuzunu guldurur
Aynı tepkileri bende yaşadım cnm 16 ay 2 şer tane test yaptım negatifdi doktorumu değiştirdim 1 ay önce hiç aklımda yoktu bi ay süpriz oldu1.5 yıl oldu canım nasıl takmayım
Etrafta herkes tembel çıktınız çok ağırsınız hala bebek yok mu aaaa diye neler duyuyorum dengesiz çok , zaman geçtikçe daha çok üzülüyorum 3.5 yıllık evliyim 1.5 yıl dır olmuyor yani sırf bu yüzden güzelim işimden ayrıldım eşimle yumurtlama zamanı denk gelemiyoz diye gelde takma yanii
Allah ne zaman uygun görürse o zaman olcak kendimi parçalasamda fayda yok, hayırlı zamanı Rabbim biliyor tevekkül etmekten başka bişey düşmez bizlere..Aynı tepkileri bende yaşadım cnm 16 ay 2 şer tane test yaptım negatifdi doktorumu değiştirdim 1 ay önce hiç aklımda yoktu bi ay süpriz oldu
Bende bir tane yaptım silik çıktı belli belirsiz dün yapmışttım bi tane resim koyabilir misin varsa bi bakayım aynı mıEvet bata 3 kaladan beri her gün yaptım. Toplamda 4 test yaptım hepsi silik çizgi canım. Yarın sabah tekrar test yapıp akşamda kan vereceğim Allah nasip ederse
ilede belirti olacak diye bir sey yok canim oglumda belirtim ogremeden once hamile oldugumu ayaklarim usuyordu 3 haftalarda ogredigim de 4 haftaliktim 5 te karnim her sabaha karsi cok agriyordu ilac ta alamiyordum 7 haftada kabizlik baslamisti ve 8 aya kadar 10 haftalik kusmustum 2 kez birde 6 ayimda kusmustum bir kez 15 haftadan sora tiksinme et,balik,kofte vsr baharat kokusuda nefret ederdim sadece tatli corba borek hep oyle seyler yerdim her sabah uyadigimda tatli birseyler yerdim ahh aklima geldi 9 ay tasimakta guzelZaten 15 gündür sıcak su torbası ısıtıp ısıtıp duruyorum canım belirti olacağını sanmıyorum havalardan dolayı , hiçç belirtim yok ama Allah tan umut kesilmez
canim ben yeni uye oldum daha once uye degildim bir ogulum var 4 yasinda ikinciyi cok istiyoruz ama olmuyor bu site cok guzel faydali bilgili bede uye oldum iyiki de olmusum cok iyi geldi bana urasi ve sizlerdeCanım daha önceki mesajlarını hatırlamıyorum senin de şu an bebiş var mı? Varsa Kaç haftalıK??
Ben ben ben canım hatırlıyorum en son gittin bir daha görmedimKizlarrrrr beni hatirlayan varmı
Bende 1 subat im fakat hâlâ yokkkBenimde 2 olacak ama üzerinden 8 sene gecti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?