Bende bir tane yaptım silik çıktı belli belirsiz dün yapmışttım bi tane resim koyabilir misin varsa bi bakayım aynı mı
umudunu kaybetme isallah Rabbim seinde yuzuu guldurur sena da annelik duygusunu yasatir insallah1.5 yıl oldu canım nasıl takmayım
Etrafta herkes tembel çıktınız çok ağırsınız hala bebek yok mu aaaa diye neler duyuyorum dengesiz çok , zaman geçtikçe daha çok üzülüyorum 3.5 yıllık evliyim 1.5 yıl dır olmuyor yani sırf bu yüzden güzelim işimden ayrıldım eşimle yumurtlama zamanı denk gelemiyoz diye gelde takma yanii
Ben deBende de biseycik kalmadi :) ikidebir tuvalete gidiorum geldi mi die :)
Ne güzel anne olmak kadar güzel bişey yok benceilede belirti olacak diye bir sey yok canim oglumda belirtim ogremeden once hamile oldugumu ayaklarim usuyordu 3 haftalarda ogredigim de 4 haftaliktim 5 te karnim her sabaha karsi cok agriyordu ilac ta alamiyordum 7 haftada kabizlik baslamisti ve 8 aya kadar 10 haftalik kusmustum 2 kez birde 6 ayimda kusmustum bir kez 15 haftadan sora tiksinme et,balik,kofte vsr baharat kokusuda nefret ederdim sadece tatli corba borek hep oyle seyler yerdim her sabah uyadigimda tatli birseyler yerdim ahh aklima geldi 9 ay tasimakta guzel
Bekliyoruz canım01 subatcilardanim ben halen olmadım regl olmayan varmı?
Ohh maşallah allah analı babalı büyütsün burdaki herkes aynı dertten muzdarip olduğu için birbirimize derman merhem oluyoruz güzel seviyeli arkadaşlıklar kuruyoruz. Rabbim hepimizin gönlüne göre versincanim ben yeni uye oldum daha once uye degildim bir ogulum var 4 yasinda ikinciyi cok istiyoruz ama olmuyor bu site cok guzel faydali bilgili bede uye oldum iyiki de olmusum cok iyi geldi bana urasi ve sizlerde
Güzel dileklerin için çook Sağol canım burası sizlerde olmasanız çatlardım galiba tek başıma:)umudunu kaybetme isallah Rabbim seinde yuzuu guldurur sena da annelik duygusunu yasatir insallah
yok canim annelik kadar guzel hic bir sey yok ama kiymetini bilemeyenler var Allah onlara nimet veriyor evlat nimetir ama o anneler neyapiyor dogurup sokaga birakiyorlar ne anneler var kedi evlatlarini kiyiyorlar Allah korusun tum annelere merhamet versin evlatlarina karsiNe güzel anne olmak kadar güzel bişey yok bence
suphesiz Rabbim hepimizin gonlundekini biliyor aklindakini goruyor insallah hepimmiz icin hayirlisi neyse o olur insallahhhOhh maşallah allah analı babalı büyütsün burdaki herkes aynı dertten muzdarip olduğu için birbirimize derman merhem oluyoruz güzel seviyeli arkadaşlıklar kuruyoruz. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin
Canim inşallah hamilesinidr ama daha çok erken belirti içinKızlar size birsey sormam lazım suan kasiklarimmda şiddetli bir ağrı var koyu sarı bi akintim var ama reglime daha 12 gün falan var sizce hamilemiyim ben ??
Inşallah gelmez de 9 ay adet olmayız Karnımizda bizi tekmelerler
Baktım canım benimki de aynı ama bende 5 gun once yaptım.Yarın yapsam mı diye duşunıyorumBende bir tane yaptım silik çıktı belli belirsiz dün yapmışttım bi tane resim koyabilir misin varsa bi bakayım aynı mı
Kesinlikle :)Ben deEli kulağındadır bizimkilerin
Yarın da yaparsam 3 gün öncesinde oluyor ne t çıkar mı acabaBaktım canım benimki de aynı ama bende 5 gun once yaptım.Yarın yapsam mı diye duşunıyorum
insallahhh oyle tekmelere ca kurbannnnnnnInşallah gelmez de 9 ay adet olmayız Karnımizda bizi tekmelerler
ama bende varim ruzgargulu beni etiketlememis :) demek ki kesin olcam adet :)Inşallah gelmez de 9 ay adet olmayız Karnımizda bizi tekmelerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?