Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bende bir tane yaptım silik çıktı belli belirsiz dün yapmışttım bi tane resim koyabilir misin varsa bi bakayım aynı mı

Canım benim postlarımdan bakabilirsin 3 testimin resmini koymuştum. Benimkilerde çok silik dikkatli bakınca gözüküyor. Resimde hiç anlaşılmıyor bile olabilir

umudunu kaybetme isallah Rabbim seinde yuzuu guldurur sena da annelik duygusunu yasatir insallah

Ne güzel anne olmak kadar güzel bişey yok bence

canim ben yeni uye oldum daha once uye degildim bir ogulum var 4 yasinda ikinciyi cok istiyoruz ama olmuyor bu site cok guzel faydali bilgili bede uye oldum iyiki de olmusum cok iyi geldi bana urasi ve sizlerde
Ohh maşallah allah analı babalı büyütsün burdaki herkes aynı dertten muzdarip olduğu için birbirimize derman merhem oluyoruz güzel seviyeli arkadaşlıklar kuruyoruz. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin

Ne güzel anne olmak kadar güzel bişey yok bence
yok canim annelik kadar guzel hic bir sey yok ama kiymetini bilemeyenler var Allah onlara nimet veriyor evlat nimetir ama o anneler neyapiyor dogurup sokaga birakiyorlar ne anneler var kedi evlatlarini kiyiyorlar Allah korusun tum annelere merhamet versin evlatlarina karsi

Ohh maşallah allah analı babalı büyütsün burdaki herkes aynı dertten muzdarip olduğu için birbirimize derman merhem oluyoruz güzel seviyeli arkadaşlıklar kuruyoruz. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin
suphesiz Rabbim hepimizin gonlundekini biliyor aklindakini goruyor insallah hepimmiz icin hayirlisi neyse o olur insallahhh

Kızlar geçen ay 10 gün kala göğüslerim sis ve cok hasşadı hatta kasık ağrım bile vardı ve hormon testinde değerleri yüksek çıkmıştı şimdi de 9 gün kaldı umut herzaman var düşünmek istemiyorum ama hiç gögüsumde haraketleri yok sadece bel ağrım ve kremsi akintim

Kızlar size birsey sormam lazım suan kasiklarimmda şiddetli bir ağrı var koyu sarı bi akintim var ama reglime daha 12 gün falan var sizce hamilemiyim ben ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…