- 27 Eylül 2012
- 2.660
- 2.529
- 133
Bak yine ben yok etikette :)
Aynen ayneninsallahhh oyle tekmelere ca kurbannnnnnn
Canim inşallah hamilesinidr ama daha çok erken belirti için
Hayır olma senide tekmelesinlerama bende varim ruzgargulu beni etiketlememis :) demek ki kesin olcam adet :)
Amin aminyok canim annelik kadar guzel hic bir sey yok ama kiymetini bilemeyenler var Allah onlara nimet veriyor evlat nimetir ama o anneler neyapiyor dogurup sokaga birakiyorlar ne anneler var kedi evlatlarini kiyiyorlar Allah korusun tum annelere merhamet versin evlatlarina karsi
Canim inşallah vardır inşallah onun için arıyordur ama ben 5 aydır aynı problemi yaşadım hatta geçen ay dedi ki ben hiç bu kadar ağrı cekmezdim 10 gün kadar diye hatta göğüslerimi kesicekti m nerdeyse ama hormon degerkerim yüksek çıktı... en son adetin ne zmandi düzenli olurmusunCanim ama regl donemimede erken değil mi ağrı için suan regli olacakmisim gibi kasiklarim belim kırılıyor
Hayırlı olsun canim .. Tedavi gordun mu peki hic pco varmışCanım 9 gün gecikti ben normalde pko luyum 16 aydır deniyoruz bugün olmaz ama yinede ısrar testi yptim ilk defa pozitif çıktı smdi kan testi verdimoda yyüksek cikti
Canim inşallah vardır inşallah onun için arıyordur ama ben 5 aydır aynı problemi yaşadım hatta geçen ay dedi ki ben hiç bu kadar ağrı cekmezdim 10 gün kadar diye hatta göğüslerimi kesicekti m nerdeyse ama hormon degerkerim yüksek çıktı... en son adetin ne zmandi düzenli olurmusun
Ha
Hayır olma senide tekmelesinler
Yumurtlama agrisi olabilirCanim ama regl donemimede erken değil mi ağrı için suan regli olacakmisim gibi kasiklarim belim kırılıyor
Zaten yimurtlama donemimde Korunmasız ilişkiye girdik suan yumurtlama donemimde geçtiYumurtlama agrisi olabilir
Amin canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için hayırlısı artkAyy hadi bakalım inşallah canım bu sefer Rabbim sabrının karşılığını versin. Eğer kendini güçsüz hissedersen şunu düşün bu hayatta herkesin bi imtihanı var benimki dw bu demekki de. Rabbim altından kalkıylmayacak şey vermesin
Canım yaa unutmamana çok sevindim umutlu değilim aslında esimin ısrarı isteği tekrar harekete geçirdi beni yine hüsran yasicam gb gelsede çıktım ışte bir yolaSeni hatırlamaz olur muyum. Ne kadar düşündüğümü bir bilsen... Yeniden umutla dolmana çok sevindim. Umarım Rabbim çok kısa sürede yüzünü güldürür canım...
Tebrik ederim arkadaşım sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallahkizlar kan testi yaptirdim sonuc 4842 cikti
Evet tatlım gelmek istemedim arada baktım sizlere ama kendimi tekarar gelmek için hazır hissetmedim baya bi bunalıma girmiştim ins aynı şeyleri yasamam ve kimsenin yasamasinida istememBen ben ben canım hatırlıyorum en son gittin bir daha görmedim
Beni bi ateş bi sıkıntı basıyo ki sormaKesinlikle :)
Üzülme canım..Rabbim vereceği zamanı bilir.Sen duanı eksik etme.Evet tatlım gelmek istemedim arada baktım sizlere ama kendimi tekarar gelmek için hazır hissetmedim baya bi bunalıma girmiştim ins aynı şeyleri yasamam ve kimsenin yasamasinida istemem
Merhaba kizlar bende aranıza yeni katıldım adetimdrn 5gun geçti ve 2 hafta önce 3gün süren kahverengi leke oluştu ilk adet oldum sandım çok az kanda vardı ama değilmişim sizce ne zaman test yapsam en kesin sonucu alırım :)?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?