Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canim ama regl donemimede erken değil mi ağrı için suan regli olacakmisim gibi kasiklarim belim kırılıyor
Canim inşallah vardır inşallah onun için arıyordur ama ben 5 aydır aynı problemi yaşadım hatta geçen ay dedi ki ben hiç bu kadar ağrı cekmezdim 10 gün kadar diye hatta göğüslerimi kesicekti m nerdeyse ama hormon degerkerim yüksek çıktı... en son adetin ne zmandi düzenli olurmusun

Geçen ay 14 ne oldum canım benim çok çok 2 3 gün oynar yani fazla değil ama hamile olmayı gerçekten çok istiyorum ama bilmiyorum olacakmı

Amin canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için hayırlısı artk

Seni hatırlamaz olur muyum. Ne kadar düşündüğümü bir bilsen... Yeniden umutla dolmana çok sevindim. Umarım Rabbim çok kısa sürede yüzünü güldürür canım...
Canım yaa unutmamana çok sevindim umutlu değilim aslında esimin ısrarı isteği tekrar harekete geçirdi beni yine hüsran yasicam gb gelsede çıktım ışte bir yola

Kasiklardaki batma gitti gobek deligime dogru yukseldi sag tarafimda gobek deliginin alt hizasinda batma var ayy yukarı cika cika yok olacak buuu hamis degil miyim yoksa ben

Merhaba kizlar bende aranıza yeni katıldım adetimdrn 5gun geçti ve 2 hafta önce 3gün süren kahverengi leke oluştu ilk adet oldum sandım çok az kanda vardı ama değilmişim sizce ne zaman test yapsam en kesin sonucu alırım :)?

Eger hastaneye gidebilirsen kan verip hemen alabilirsin. İdrarda bakacaksan da hemen alabilirsin 5 gun gecmis sonucta. Ama sabah ilk idrarda daha net belli olir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…