Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kesin sonuç olur dimi çünkü tüm belirtileri yaşıyorum çok tuhaf ne bilim biraz daha beklesem mi diyorum ama kendimi iyi hissettimiyorum açıkçası.

Beni bi ateş bi sıkıntı basıyo ki sorma olcaksak olalım bir an önce
Hiç adet belirtisi falan da yok.Çat kapı gelicek
Gunaydin canim. Bende aksam uyuyamadim yaaa. Sicak basti resmen. Ellerimin ici bile kurudu sanki oyle hissettim. Yorgani fln attim ustumden cok fenalik geldi resmen. Ama simdi atesimi olctum. 36.6 cikti. Dün 36.7 ydi. Dusme var galiba adet geldi gelicek

Günaydın canım Ben normal de çok üşürüm.dün balkon kapısını açtım yanıyorum resmen sabah uyandığımda da açtım balkon kapısını.eşim serin diyo ama ben üşümüyorum Yanıyorummmm yanıyorummm..ilk defa adet belirtim ateş basması olcak

gunaydin canlar, adet olmama 2 gun var, olacak miyim olmayacak miyim bilmiyorum, cok karisik duygular icerisindeyim.. eskiden adetimden bi 5 gun once fln akintimin rengi koyulasirdi, cok hafif bi kan olurdu sonra adet gunume kadar kanama olmazdi. anlardim yakinda adet olacagimi. kasik ve bel agrisi, gogus hassasiyeti belirtilerini saymiyorum onlar her adette oluyor, ayni zamanda hamilelik belirtileri de olabiliyor. ama bu ay akintim hic koyulasmadi, hep beyaz renkli ve cok yogun akintim var, adetimden once hafif bir kanama fln da olmadi. yani acikcasi, normalde yasadigim ve onceden adetimin geldigini hissettigim belirtiler yok, hic bi belirti yok gibi hatta adet olacagima dair. sadece kasiklarim cok agriyor, belim zaman zaman agriyor, ve de goguslerim. meraktan catlicam. ama gecikirse yapicam testi. acaba beynim bana oyun oynuyor olabilir mi kizlar? hani bazen kafamizdan belirti uyduruyoruz, veya ona cok inanmak istiyoruz ya, acaba sartli refleksten dolayi mi adetim gelecek gibi hissetmiyorum? benim gibi olan var mi aranizda?

bu arada 3 subati bekleyen kimler vardi? =)

A
Aynen ya ben de sabahta oyleydim. Ayaklarimin alti yanio. Utanmasam ayakkabilari cikartcam işte :) ama oyle olmasina ragmen ates 36.6 onu anlamadim.

Günaydınn kızlarr
Adete 5 gün kaldı ve her zamanki gibi benim inceden ağrıyor adet öncesi bi benim ağrır benim kasık göğüs falan ağrımaz, belde başladı , sanki bu sefer de olmadı diyorum olsa kasıklarım batar girerdi diyorum anlardım vucütta anormallik olurmuş ve anne adayı anlarmış hamiş olduğunu bende öyle anormallik yok
Sizlerde var mı???

Valla icimde insallah hamileyimdir duygusu oldugu icin kendimi 2 aydan beri hep anne saniorum. :)

Biz seninle zatrn her gun ayni seyleri yasadik. Bakalim sonumuz nolcak :)

Valla icimde insallah hamileyimdir duygusu oldugu icin kendimi 2 aydan beri hep anne saniorum. :)
Bende az mı ümit etmedim , eşime bu ay hamileyim öyle hissediyorum demiştim bana iş yaptırmamıştı Kıyamam meğer ne kadar istermiş görmüştüm hep sonu hüsran oldu bu sefer artık kaptırmıcam olursa olcak zaten diyorum , aslında ne zaman amaaan olursa olur diyip bırakcakmışsın takip bile etmicen hep ummadığın anda geliyo çevremden biliyorum ama inşallah bizimkide böyle gelsin

Bende hic esime biyle belli etmiyorum
Sanki takmiomus gibi gozukuorum ama butun gun aklimda nolcak diye :)

günaydın kızlaarrr :)))
adetimin sonlarına yaklaşıyorum artık yeni bir ay beni bekliyor :) ovulasyon testlerim hazır.. Allah'ım inşallah bu ay nasip eder bana anne olmayı :) en çok da eşimin baba olmasını istiyorum :)))
inşallah da bekleyen herkes hamiledir.. dualarım sizinle kızlar :)))
hamiş olduğunu öğrenenler de sizleri de tebrik ediyoruumm :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…