- 18 Ocak 2016
- 11
- 2
- 1
- 29
Gunaydin canim. Bende aksam uyuyamadim yaaa. Sicak basti resmen. Ellerimin ici bile kurudu sanki oyle hissettim. Yorgani fln attim ustumden cok fenalik geldi resmen. Ama simdi atesimi olctum. 36.6 cikti. Dün 36.7 ydi. Dusme var galiba adet geldi gelicekBeni bi ateş bi sıkıntı basıyo ki sormaolcaksak olalım bir an önce
Hiç adet belirtisi falan da yok.Çat kapı gelicek
Günaydın canımGunaydin canim. Bende aksam uyuyamadim yaaa. Sicak basti resmen. Ellerimin ici bile kurudu sanki oyle hissettim. Yorgani fln attim ustumden cok fenalik geldi resmen. Ama simdi atesimi olctum. 36.6 cikti. Dün 36.7 ydi. Dusme var galiba adet geldi gelicek
Aynen ya ben de sabahta oyleydim. Ayaklarimin alti yanio. Utanmasam ayakkabilari cikartcam işte :) ama oyle olmasina ragmen ates 36.6 onu anlamadim.Günaydın canımBen normal de çok üşürüm.dün balkon kapısını açtım yanıyorum resmen sabah uyandığımda da açtım balkon kapısını.eşim serin diyo ama ben üşümüyorum Yanıyorummmm yanıyorummm..ilk defa adet belirtim ateş basması olcak
Gunaydin canim hala yok bisey bekliyoruzgünaydın kızlar 1 şubatcılardan kırmızıları gelen var mıı? bende hala tık yok sizde de yoktur inşallah :)
oh oh iyi gelmesinGunaydin canim hala yok bisey bekliyoruz
Hayirli olsun canim. Yine guzel bi haberle güne basladik :) Allah bize de nasip etsin insallahHamileymisim
Valla icimde insallah hamileyimdir duygusu oldugu icin kendimi 2 aydan beri hep anne saniorum. :)Günaydınn kızlarr
Adete 5 gün kaldı ve her zamanki gibi benim inceden ağrıyor adet öncesi bi benim ağrır benim kasık göğüs falan ağrımaz, belde başladı , sanki bu sefer de olmadı diyorum olsa kasıklarım batar girerdi diyorum anlardım vucütta anormallik olurmuş ve anne adayı anlarmış hamiş olduğunu bende öyle anormallik yok
Sizlerde var mı???
Bi ates basmam var benim ya goguslerde az az sizlio bakalim nolcakoh oh iyi gelmesin
Biz seninle zatrn her gun ayni seyleri yasadik. Bakalim sonumuz nolcak :)Günaydın canımBen normal de çok üşürüm.dün balkon kapısını açtım yanıyorum resmen sabah uyandığımda da açtım balkon kapısını.eşim serin diyo ama ben üşümüyorum Yanıyorummmm yanıyorummm..ilk defa adet belirtim ateş basması olcak
Bende az mı ümit etmedim , eşime bu ay hamileyim öyle hissediyorum demiştim bana iş yaptırmamıştı Kıyamam meğer ne kadar istermiş görmüştüm hep sonu hüsran oldu bu sefer artık kaptırmıcam olursa olcak zaten diyorum , aslında ne zaman amaaan olursa olur diyip bırakcakmışsın takip bile etmicen hep ummadığın anda geliyo çevremden biliyorum ama inşallah bizimkide böyle gelsinValla icimde insallah hamileyimdir duygusu oldugu icin kendimi 2 aydan beri hep anne saniorum. :)
Bende hic esime biyle belli etmiyorumBende az mı ümit etmedim , eşime bu ay hamileyim öyle hissediyorum demiştim bana iş yaptırmamıştı Kıyamam meğer ne kadar istermiş görmüştüm hep sonu hüsran oldu bu sefer artık kaptırmıcam olursa olcak zaten diyorum , aslında ne zaman amaaan olursa olur diyip bırakcakmışsın takip bile etmicen hep ummadığın anda geliyo çevremden biliyorum ama inşallah bizimkide böyle gelsin
inşallah olmazsın ya hamlesindir. ya su adam ustüne ceketini atsa hamile kalanlar var nasıl oluyor o ya biz aylardır uğraşıyoruzAma
Bi ates basmam var benim ya goguslerde az az sizlio bakalim nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?