İnşallah canım kimse yaşaması tabi hepimiz sok olduk senin testinde ama hersey allahtan bana da doktor dogal yolla hamile kalamayabilirsin dedi ama ben bu ay yine deNedim inşallah hepimizin gobusu dolcak allahın izniyleEvet tatlım gelmek istemedim arada baktım sizlere ama kendimi tekarar gelmek için hazır hissetmedim baya bi bunalıma girmiştim ins aynı şeyleri yasamam ve kimsenin yasamasinida istemem
E hemen yap bu sabah canım 5 gün iyi sabretmissi inşallah hamilesindirMerhaba kizlar bende aranıza yeni katıldım adetimdrn 5gun geçti ve 2 hafta önce 3gün süren kahverengi leke oluştu ilk adet oldum sandım çok az kanda vardı ama değilmişim sizce ne zaman test yapsam en kesin sonucu alırım :)?
Günaydın seni hatırlıyorum bi kaç kez okumuştum yazdıklarını tam olarak bilgim yok ama iyi dileklerimi sunmak istedim inşallah hamilesindir sağlıkla tabi ki en önemlisi allahım yüzünü güldüsun inşallahGünaydın kızlar.
25 aralıkta kürtaj oldum. Hala adetim gelmedi.
Kürtaj sonrası düzen değişir diyorlar genelde ama insan bi tırsmıyor da değil hani
Zaten adetim düzensizdir ama dr um çok umutlu konuşmuştu kistleri filan temizledik diye
Günaydınn kızlarr
Adete 5 gün kaldı ve her zamanki gibi benim inceden ağrıyor adet öncesi bi benim ağrır benim kasık göğüs falan ağrımaz, belde başladı , sanki bu sefer de olmadı diyorum olsa kasıklarım batar girerdi diyorum anlardım vucütta anormallik olurmuş ve anne adayı anlarmış hamiş olduğunu bende öyle anormallik yok
Sizlerde var mı???
Ay valla yaainşallah olmazsın ya hamlesindir. ya su adam ustüne ceketini atsa hamile kalanlar var nasıl oluyor o ya biz aylardır uğraşıyoruz
Günaydın seni hatırlıyorum bi kaç kez okumuştum yazdıklarını tam olarak bilgim yok ama iyi dileklerimi sunmak istedim inşallah hamilesindir sağlıkla tabi ki en önemlisi allahım yüzünü güldüsun inşallah
Gunaydiinn. Valla ben adet olcakmisim gibi hissediyorum :)1 Şubat kafilesi sizden iyi haberler bekliyoruzzz inşallah Günaydınnnn
1 Şubat kafilesi sizden iyi haberler bekliyoruzzz inşallah Günaydınnnn
Benim 9 Şubat canımcanim senin ne zamandi bat?
Senin az olmuştur o zaman canım biz 1.5 yıldır benim hayaliyle yanıyoruz , eşim bile kaç kez Sperm örnekleri verdi kendi de en az benim kadar hayal kuruyor çook istiyor ama Rabbim sağlılısını versin de onu istiyorumBende hic esime biyle belli etmiyorum
Sanki takmiomus gibi gozukuorum ama butun gun aklimda nolcak diye :)
Hisset ama olmaya inşallahGunaydiinn. Valla ben adet olcakmisim gibi hissediyorum :)
Benim 9 Şubat canım
İnşallahhh canım belirtisiz hamiş olurum o zaman senin az kalmış yapsana ovulasyon adete 3 gün kaladan itibaren çift koyu çizgi çıkarsa gebelik var demekmiş ben 3 şubatta yapıcam bakalım son 5 aydır hiç böyle olmamıştım ya adet günüm gelmedi ne hikmetsecanim hic belirti olmadan hamile olanlar da var, benim bir arkadasim 6 haftalik hamileyken ogrendi, ve hic belirti olmadi bende dedi. yani bence bu kisiden kisiye gore degisiyor. birinde olan belirtiler digerinde olmayabiliyor. allah herkesin gonlune gore versin insallah. benim de 2 gunum kaldi bakalim..
dokuz şubatı bekleyenlerdenim bende cidden baya bekleyen var bencede iki kişi fln hamile çıkabilir ama benden hiç umut yok :)Benim 9 Şubat canım
Analdim adet görmedin zararı olsa doktor zaten yasak koyarım mutlaka ama bi umut insanın içinde oluyor mutlaka..Hamile olmasam daha iyi benim için canım.
Daha 1 ay geçti dr Gerçi süre koymadı ama, adet olmadan hamile kalabilir miyim bilmiyorum hic
Analdim adet görmedin zararı olsa doktor zaten yasak koyarım mutlaka ama bi umut insanın içinde oluyor mutlaka..
Ay inşallah canım senin ne zamanhadi hayirlisi canim insallah hamilesindir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?