Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ay valla yaa
Bi de diolar ya beklemiodum hic kaza oldu fln. Nasil kazamis bunlar aydinlatsalarda bizde kaza yapsak :)
o kazalar bizlede rastlasa ne olur sanki :) bide burada maşşalah hatunlar nasıl hamile kalıyorlarsa 1 yılda 2 yılda bir cocuk doğuruyorlar 1 kadın arkasında 5 -6 tane cocuk anam nasıl yapıyorlar anlamıyorum valla :)

Oo az kalmış hadi inşallah senden de güzel haber gelsin allahın izniyle

sagol canim insallah, zaten oyle bisey olsun hemen girip burada paylasicam, cunku henuz baska kimseyle paylasmadim, ailemle de, hayal kirikligi olmasin diye sadece esimle ben takip ediyoruz. o yuzden buraya gelip sizlerle beraber beklemek, heyecani paylasmak benim icin cok muthis bi ayricalik.. hepinize allah hayirli evlatlar versin

günaydın kızlar,

hani benim batım bugündü de ben perşembe günü öğlende olmuştum ya 5 gün önceden...
normalde 6 gün sürüyor adetim.
cumartesi akşam kesildim.

abdest almadım gene gelir diye.
bi damla bi damla geliyor son gün olur ya koyu gibi.

ondan sonracığımına annem bizdeydi,tutturdu test yaptır pazartesi diye.
üstüne mi gördüm gibilerinden düşündü.

bir de erken adet olmak,rahmin bebek hazırlığı yapıyor olmasıymışmış..
eski insanlar öyle anlıyormuş,kocakarı lafı yani.

öyle işte ben garipce bir adet geçiriyorum.
yetmez diye ped alcaktım almadım duruyor gerisi.

sizce niden böyle oldu ?

Aminnnnn canım inşallah bende aynı şekildeyim bu ay eşime bile demedimm hiç birşey takip ettiğimi bilmiyor inşallah olursa güzel süpriz yapicammm

Günaydın kuzummm maşallah bizlere çok iyiyiz inşallah sıra sıra gelsin besbis haberleri

inşallah olmazsın ya hamlesindir. ya su adam ustüne ceketini atsa hamile kalanlar var nasıl oluyor o ya biz aylardır uğraşıyoruz
Allah ne muradın varsa versin vallahi güldürdün beni sabah sabah

ah ben dedim doktora git diye inşallah hamilesindir canım benim :)

Bak testle uğraşma direk doktora git bence öyle adet mi olar hiiiic güzel hayırlısı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…