- 18 Aralık 2015
- 1.346
- 1.643
- 133
Malesef ki testi yaptıktan sonra kendinle başbaşa kalıyorsun ya işte o zman oluyor olan hem kızgın hem Üzgün ama hersey allahdan inşallah dediğin gbi hamisizdirrEvet işte o umut mahvediyor insanı.
İnşallah hepiniz hamişsinizdir.
Ay inşallah canım senin ne zaman
Malesef ki testi yaptıktan sonra kendinle başbaşa kalıyorsun ya işte o zman oluyor olan hem kızgın hem Üzgün ama hersey allahdan inşallah dediğin gbi hamisizdirr
Deme öyle kizzz inşallah vardır günler geçmeyör gelmiyo 9 Şubat daha çok gbidokuz şubatı bekleyenlerdenim bende cidden baya bekleyen var bencede iki kişi fln hamile çıkabilir ama benden hiç umut yok :)
o kazalar bizlede rastlasa ne olur sanki :) bide burada maşşalah hatunlar nasıl hamile kalıyorlarsa 1 yılda 2 yılda bir cocuk doğuruyorlar 1 kadın arkasında 5 -6 tane cocuk anam nasıl yapıyorlar anlamıyorum valla :)Ay valla yaa
Bi de diolar ya beklemiodum hic kaza oldu fln. Nasil kazamis bunlar aydinlatsalarda bizde kaza yapsak :)
Oo az kalmış hadi inşallah senden de güzel haber gelsin allahın izniylebenim 3 subat canim, bekliyorum ben de sabirsizlikla =)
ben ne hissedecegimi şaşırdım adete dair hiçbir belirti yok hayırlısı artık :)1 Şubat kafilesi sizden iyi haberler bekliyoruzzz inşallah Günaydınnnn
Oo az kalmış hadi inşallah senden de güzel haber gelsin allahın izniyle
Aminnnnn canım inşallah bende aynı şekildeyim bu ay eşime bile demedimm hiç birşey takip ettiğimi bilmiyor inşallah olursa güzel süpriz yapicammmsagol canim insallah, zaten oyle bisey olsun hemen girip burada paylasicam, cunku henuz baska kimseyle paylasmadim, ailemle de, hayal kirikligi olmasin diye sadece esimle ben takip ediyoruz. o yuzden buraya gelip sizlerle beraber beklemek, heyecani paylasmak benim icin cok muthis bi ayricalik.. hepinize allah hayirli evlatlar versin
Aynen canim bizim bu ikinci ayimiz deneme olarakSenin az olmuştur o zaman canım biz 1.5 yıldır benim hayaliyle yanıyoruz , eşim bile kaç kez Sperm örnekleri verdi kendi de en az benim kadar hayal kuruyor çook istiyor ama Rabbim sağlılısını versin de onu istiyorum
Günaydın kuzummm maşallah bizlere çok iyiyiz inşallah sıra sıra gelsin besbis haberleriGünaydınnn hanımlarr bugün ne kadar güzel bi gün maşallah forum yine cıvıl cıvılbu ay hamişler iki üç kişi oldu herhalde. 8-9 Şubtçılar bizde bi atağa geçip güzel haberler verelim inşallah
İyi şeyler hisset güzel şeyler düşün inşallah güzel haberler gelicekben ne hissedecegimi şaşırdım adete dair hiçbir belirti yok hayırlısı artık :)
Ben hep oldum mu die tuvalete gitmeye devam ediyorumben ne hissedecegimi şaşırdım adete dair hiçbir belirti yok hayırlısı artık :)
Allah ne muradın varsa versin vallahi güldürdün beni sabah sabahinşallah olmazsın ya hamlesindir. ya su adam ustüne ceketini atsa hamile kalanlar var nasıl oluyor o ya biz aylardır uğraşıyoruz
günaydın kızlar,
hani benim batım bugündü de ben perşembe günü öğlende olmuştum ya 5 gün önceden...
normalde 6 gün sürüyor adetim.
cumartesi akşam kesildim.
abdest almadım gene gelir diye.
bi damla bi damla geliyor son gün olur ya koyu gibi.
ondan sonracığımına annem bizdeydi,tutturdu test yaptır pazartesi diye.
üstüne mi gördüm gibilerinden düşündü.
bir de erken adet olmak,rahmin bebek hazırlığı yapıyor olmasıymışmış..
eski insanlar öyle anlıyormuş,kocakarı lafı yani.
öyle işte ben garipce bir adet geçiriyorum.
yetmez diye ped alcaktım almadım duruyor gerisi.
sizce niden böyle oldu ?
Bak testle uğraşma direk doktora git bence öyle adet mi olar hiiiic güzel hayırlısı inşallahgünaydın kızlar,
hani benim batım bugündü de ben perşembe günü öğlende olmuştum ya 5 gün önceden...
normalde 6 gün sürüyor adetim.
cumartesi akşam kesildim.
abdest almadım gene gelir diye.
bi damla bi damla geliyor son gün olur ya koyu gibi.
ondan sonracığımına annem bizdeydi,tutturdu test yaptır pazartesi diye.
üstüne mi gördüm gibilerinden düşündü.
bir de erken adet olmak,rahmin bebek hazırlığı yapıyor olmasıymışmış..
eski insanlar öyle anlıyormuş,kocakarı lafı yani.
öyle işte ben garipce bir adet geçiriyorum.
yetmez diye ped alcaktım almadım duruyor gerisi.
sizce niden böyle oldu ?
zaten 2 güne kesildim gıAllah ne muradın varsa versin vallahi güldürdün beni sabah sabah
ah ben dedim doktora git diyeinşallah hamilesindir canım benim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?