- 27 Eylül 2012
- 2.660
- 2.529
- 133
Ya işteyim durmadan tuvalete gidiorum sanki geldi die :)o kazalar bizlede rastlasa ne olur sanki :) bide burada maşşalah hatunlar nasıl hamile kalıyorlarsa 1 yılda 2 yılda bir cocuk doğuruyorlar 1 kadın arkasında 5 -6 tane cocuk anam nasıl yapıyorlar anlamıyorum valla :)
Aynen v
Aynen canim bizim bu ikinci ayimiz deneme olarak
benim de daha ilk ayim deneme olarak, hemen ilkinde olmasi cok zor biliyorum ama bi umut iste[/QUOTE
Bende gecen ay nasil heveslendim ilk ya bide :) sanki kesin olcakmis gibi :) bu seferde ne biliyim adet olcakmisim gibi hissediyorum. Heyecan merak yine var tabi :)
içimden bir ses hamilesiniz diyor üstelik bebeğin cinsiyeti de oğlanGünaydınn kızlarr
Adete 5 gün kaldı ve her zamanki gibi benim inceden ağrıyor adet öncesi bi benim ağrır benim kasık göğüs falan ağrımaz, belde başladı , sanki bu sefer de olmadı diyorum olsa kasıklarım batar girerdi diyorum anlardım vucütta anormallik olurmuş ve anne adayı anlarmış hamiş olduğunu bende öyle anormallik yok
Sizlerde var mı???
Olsun ya niye olmasin belkide bebis seni hic bekletmez :)benim de daha ilk ayim deneme olarak, hemen ilkinde olmasi cok zor biliyorum ama bi umut iste
SIMDI BENIM OGLUMDAN SONRA BIR GEBELIGIM DAHA OLMUSTU AMA ONU ALDIRMAK ZORUNDA KALMISTIM SAFRA KESESI AMELIYATI OLMAK ICIN ACIL DI PATLAYABILIR VE COCUGU ZEYIRLEYEBILIR DEDI DOKTOR VE KURTAJ OLMUSTUM AMA COK ACI CEKTIM YALNIS ZAMANDA OLDU KENDI HAYATIM TEHLIKEDE OLSAYDI ALDIRMAZDIM AMA O ZEHIRLENEILIR DIYE ALDIRDIM ALLAH BENI AFFETSIN SIMDI BNIM 2 HAMILELIGIM DE ILK BELIRTILERIM ILK ONCE ADET TEN 12 GUN SONRA YERLESME KANAMASI OLMUSTU UYKUDAN UYANDIM BIR BAKTIM ADET OLMUSUM COK ERKENDI DAHA 12 GUNUYDU SABAH PED KOYMUSTUM OGLEN SE BITMISTI AMA PEMBE DEGIL BILDIGIN ADET GIBI GELDI VE 3 4 GUN SONRA COK KASITIM OLMUSTU ALTA COK KASINTIYLA BERABER BIRDE OYLE BIR BEYAZ AKINTI KI SORMA COK YOGUN 1 HAFTA GITMISTI YANI BENDE ERKEN OLMUSTU BELIRTILER 9 AGUSTOS ADET OLMUSTUM 22 KAAMA 25 TE BASLAYIP 1 EYLULE KADAR BEYAZ AKITI AMA AKLIMA GELMEMISTI COK ISTIYORDUM HAMILE OLMAK KAFAMA COK TAKARDIM O AY NEOLDU BILMEM HIC KAFAMA TAKMAMISTIM UMAMISTIM HAMILE OLACAGIMI OYLESINE BIR TEST ALMISTIM 5 GU GECIKMISTI ADET YAPTIM GOZLERIME INANAMAMISTIM COK MUTLU OLMUSTUK AMA ALLAH NNASIP ETMEMIS BANA KARNIMDA TASIMAK DOGURMAK INSALLAH BU AY OLURgünaydın kızlar,
hani benim batım bugündü de ben perşembe günü öğlende olmuştum ya 5 gün önceden...
normalde 6 gün sürüyor adetim.
cumartesi akşam kesildim.
abdest almadım gene gelir diye.
bi damla bi damla geliyor son gün olur ya koyu gibi.
ondan sonracığımına annem bizdeydi,tutturdu test yaptır pazartesi diye.
üstüne mi gördüm gibilerinden düşündü.
bir de erken adet olmak,rahmin bebek hazırlığı yapıyor olmasıymışmış..
eski insanlar öyle anlıyormuş,kocakarı lafı yani.
öyle işte ben garipce bir adet geçiriyorum.
yetmez diye ped alcaktım almadım duruyor gerisi.
sizce niden böyle oldu ?
ama adet belirtileriyle erken hamilelik belirtileri aynıdır ki adet olacağınıza kesin inanmayın belki de hamilesinizdir ben de hamile olduğumda adet oldum sanmıştım hafiften kahve rengi akıntım oldu ped koydum bütün gün gelmedi bir şey ertesi gün de gelmedi bi ertesi gün kuzenim gebelik testi yap dedi inanmayarak test yaptım ve hamileydim oysa bütün adet belirtilerim vardı ama ya tutarsa umuduyla ağrılarım olmasına rağmen ağrı kesici kullanmadım da iyiki de kullanmamışım son ana kadar umut kaybetmek yokGünaydın kızlar benimde 4 gün kaldı bata ama büyük ihtimalle adet olucam göğüslerim acımaya başladı ne zaman böyle olsa hep oldum artık tedaviye bakicaz :)
Olsun ya niye olmasin belkide bebis seni hic bekletmez :)
hayır hamilesiniz aynen bende de öyle olmuştu eğer çizgi silik bile çıkarsa hamilesiniz demektirGünaydın kızlar hala adet olmadım sabah test yaptım yine çok silik çizgi. Ama kahverengi akıntım var,normalde adetten önce böyle kahverengi akıntım gelmez direkt kırmızı kan gelir. Bu neyin nesi adet mi oluyorum acaba ben. Kafayı sıyırmak üzereyim
Valla ben cumartesiden sonra yapmadim bidaha test dln husran cunku :) beim de gelmedi daha ama bakalim gidip gidip kontrol ediyorumGünaydın kızlar hala adet olmadım sabah test yaptım yine çok silik çizgi. Ama kahverengi akıntım var,normalde adetten önce böyle kahverengi akıntım gelmez direkt kırmızı kan gelir. Bu neyin nesi adet mi oluyorum acaba ben. Kafayı sıyırmak üzereyim
Paylassana testin fotografiniGünaydın kızlar hala adet olmadım sabah test yaptım yine çok silik çizgi. Ama kahverengi akıntım var,normalde adetten önce böyle kahverengi akıntım gelmez direkt kırmızı kan gelir. Bu neyin nesi adet mi oluyorum acaba ben. Kafayı sıyırmak üzereyim
bence bi doktora git canım en iyisini doktor söyler ilk defa böyle bi şey duydum genelde silik de çıksa hamilelik var demektir ama en iyisi doktor kontrolüKızlar ben 2 ay önce test yaptım silik cizgi çıktı o kadar sevindim ki inanamadım ertesi gün yine başka marka yaptım yine silik çıktı kaç gün yaptım hep farklı marka testlerde hep silik ama koyulasma yoktu kan testi yaptırdım 0.135 çıktı ilk defa sonra 2 gün gecikmeli adet oldum adet olduktan sonra yine yaptım silik sonrada hiç yapmadım sizce bu kimyasal olabilir mi
Hahahahahaiçimden bir ses hamilesiniz diyor üstelik bebeğin cinsiyeti de oğlanteşhis benden inanması sizden
ama gerçekten öyle kim hamileliğin ilk günü beli ağrısa erkek oluyor bebek kimin karnı ağrısa kız oluyor benim de karnım ağrıdı kız oldu ama kuzenimin beli ağrıdı erkek oldu gözlemlerim bu yönde ama hayırlısı tabiHahahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?