- 31 Ocak 2015
- 2.423
- 1.981
- 333
Canım gittim bütün testler yapıldı iyi çıktı ultrasonla da bakıldı bu ay tedaviye başlıyorum zaten klomene baslicambence bi doktora git canım en iyisini doktor söyler ilk defa böyle bi şey duydum genelde silik de çıksa hamilelik var demektir ama en iyisi doktor kontrolü
oh çok şükür tedavi sonrası vücudunuz da kendisini iyice bi toplar eşiniz ve siz enerji veren yiycekler yiyin et yemekleri et suyuna yemekler fındık badem, sabahları aç karına birer kaşık bala katılmış ceviz ve hamilelik öncesi folikasit hapı kullanın kısa zamanda hamile kalırsınız inşallah :)Canım gittim bütün testler yapıldı iyi çıktı ultrasonla da bakıldı bu ay tedaviye başlıyorum zaten klomene baslicam
ama benim sizinki gibi kısa sürmedi aradaki mesafe yani bi önceki adet başlangıcı 2 ocaktı bi sonraki 28 ocak.arada yine 20 küsür gün var.ilk denemem, bende çok takıntı yaptım olsun olsun diye ama o gün kırmızıyı görünce ihtimal vermedim annem yine aradı şimdi kan ver demek için ama ben adet gibi oldum yani yerleşme dedikleri cinsten değil gibi.bilemiyorum allah hayırlısını versin.bu sefer çok üstüne düşmicemSIMDI BENIM OGLUMDAN SONRA BIR GEBELIGIM DAHA OLMUSTU AMA ONU ALDIRMAK ZORUNDA KALMISTIM SAFRA KESESI AMELIYATI OLMAK ICIN ACIL DI PATLAYABILIR VE COCUGU ZEYIRLEYEBILIR DEDI DOKTOR VE KURTAJ OLMUSTUM AMA COK ACI CEKTIM YALNIS ZAMANDA OLDU KENDI HAYATIM TEHLIKEDE OLSAYDI ALDIRMAZDIM AMA O ZEHIRLENEILIR DIYE ALDIRDIM ALLAH BENI AFFETSIN SIMDI BNIM 2 HAMILELIGIM DE ILK BELIRTILERIM ILK ONCE ADET TEN 12 GUN SONRA YERLESME KANAMASI OLMUSTU UYKUDAN UYANDIM BIR BAKTIM ADET OLMUSUM COK ERKENDI DAHA 12 GUNUYDU SABAH PED KOYMUSTUM OGLEN SE BITMISTI AMA PEMBE DEGIL BILDIGIN ADET GIBI GELDI VE 3 4 GUN SONRA COK KASITIM OLMUSTU ALTA COK KASINTIYLA BERABER BIRDE OYLE BIR BEYAZ AKINTI KI SORMA COK YOGUN 1 HAFTA GITMISTI YANI BENDE ERKEN OLMUSTU BELIRTILER 9 AGUSTOS ADET OLMUSTUM 22 KAAMA 25 TE BASLAYIP 1 EYLULE KADAR BEYAZ AKITI AMA AKLIMA GELMEMISTI COK ISTIYORDUM HAMILE OLMAK KAFAMA COK TAKARDIM O AY NEOLDU BILMEM HIC KAFAMA TAKMAMISTIM UMAMISTIM HAMILE OLACAGIMI OYLESINE BIR TEST ALMISTIM 5 GU GECIKMISTI ADET YAPTIM GOZLERIME INANAMAMISTIM COK MUTLU OLMUSTUK AMA ALLAH NNASIP ETMEMIS BANA KARNIMDA TASIMAK DOGURMAK INSALLAH BU AY OLUR
İnşallahh canım Allah gönlüne göre versinSIMDI BENIM OGLUMDAN SONRA BIR GEBELIGIM DAHA OLMUSTU AMA ONU ALDIRMAK ZORUNDA KALMISTIM SAFRA KESESI AMELIYATI OLMAK ICIN ACIL DI PATLAYABILIR VE COCUGU ZEYIRLEYEBILIR DEDI DOKTOR VE KURTAJ OLMUSTUM AMA COK ACI CEKTIM YALNIS ZAMANDA OLDU KENDI HAYATIM TEHLIKEDE OLSAYDI ALDIRMAZDIM AMA O ZEHIRLENEILIR DIYE ALDIRDIM ALLAH BENI AFFETSIN SIMDI BNIM 2 HAMILELIGIM DE ILK BELIRTILERIM ILK ONCE ADET TEN 12 GUN SONRA YERLESME KANAMASI OLMUSTU UYKUDAN UYANDIM BIR BAKTIM ADET OLMUSUM COK ERKENDI DAHA 12 GUNUYDU SABAH PED KOYMUSTUM OGLEN SE BITMISTI AMA PEMBE DEGIL BILDIGIN ADET GIBI GELDI VE 3 4 GUN SONRA COK KASITIM OLMUSTU ALTA COK KASINTIYLA BERABER BIRDE OYLE BIR BEYAZ AKINTI KI SORMA COK YOGUN 1 HAFTA GITMISTI YANI BENDE ERKEN OLMUSTU BELIRTILER 9 AGUSTOS ADET OLMUSTUM 22 KAAMA 25 TE BASLAYIP 1 EYLULE KADAR BEYAZ AKITI AMA AKLIMA GELMEMISTI COK ISTIYORDUM HAMILE OLMAK KAFAMA COK TAKARDIM O AY NEOLDU BILMEM HIC KAFAMA TAKMAMISTIM UMAMISTIM HAMILE OLACAGIMI OYLESINE BIR TEST ALMISTIM 5 GU GECIKMISTI ADET YAPTIM GOZLERIME INANAMAMISTIM COK MUTLU OLMUSTUK AMA ALLAH NNASIP ETMEMIS BANA KARNIMDA TASIMAK DOGURMAK INSALLAH BU AY OLUR
İnşallah canım Allah razı olsun :) çok şükür bir sağlık sorunumuz yok atın 3.gunu gidicem doktora bat 5 subat inşallah oluroh çok şükür tedavi sonrası vücudunuz da kendisini iyice bi toplar eşiniz ve siz enerji veren yiycekler yiyin et yemekleri et suyuna yemekler fındık badem, sabahları aç karına birer kaşık bala katılmış ceviz ve hamilelik öncesi folikasit hapı kullanın kısa zamanda hamile kalırsınız inşallah :)
Hiç önemli değil cinsiyeti canım , sağlıklı , hayırlı olsun da benim için önemli olan o, ama eşim kız istiyor tabi orası ayrı :))ama gerçekten öyle kim hamileliğin ilk günü beli ağrısa erkek oluyor bebek kimin karnı ağrısa kız oluyor benim de karnım ağrıdı kız oldu ama kuzenimin beli ağrıdı erkek oldu gözlemlerim bu yönde ama hayırlısı tabi
cümlemizden canım :) inşallah en kısa zamanda alırız hamilelik haberlerini konu açarsan beni de etiketle :)İnşallah canım Allah razı olsun :) çok şükür bir sağlık sorunumuz yok atın 3.gunu gidicem doktora bat 5 subat inşallah olur
tabikide en mühimi de o zaten ilkin sağlıklı sihhatli olsunlar bahtları güzel olsun da cinsiyeti önemli değil :) ama hamile olduğunuzu öğrendiğiniz an yazın hemen merak ettim :)Hiç önemli değil cinsiyeti canım , sağlıklı , hayırlı olsun da benim için önemli olan o, ama eşim kız istiyor tabi orası ayrı :))
İnşallah olursam etiketlerim canım :) sende inşallah hiç beklemeden hamile kalırsın :)cümlemizden canım :) inşallah en kısa zamanda alırız hamilelik haberlerini konu açarsan beni de etiketle :)
Sen bayağı beni hamile yaptın valla çok mutlu oldum canım ya inancam nerdeyse ümitlencem Ayy inşallah olayımda hemen yazarım ne demek:) hepimiz olalım bu topic hamiş patlaması yaşasın inşallahhhhtabikide en mühimi de o zaten ilkin sağlıklı sihhatli olsunlar bahtları güzel olsun da cinsiyeti önemli değil :) ama hamile olduğunuzu öğrendiğiniz an yazın hemen merak ettim :)
isallah canim hepimizinİnşallahh canım Allah gönlüne göre versin
oyle yap bu ay kafana hic takma stres olmayinca oluyor stres yapica olmuyor hormonlari etkiliyor bende oyle yapicam bakalim bu gun yarin adet olmasam hamileyim demek ama kasiklarim ice ince agrimaya basliyor bu ayda olmadi bbence doktora gidicem kafama takmayacagim yumurta takibi yaptiracagim umutlar bu ay icin artik insallah hepimiz icin olurama benim sizinki gibi kısa sürmedi aradaki mesafe yani bi önceki adet başlangıcı 2 ocaktı bi sonraki 28 ocak.arada yine 20 küsür gün var.ilk denemem, bende çok takıntı yaptım olsun olsun diye ama o gün kırmızıyı görünce ihtimal vermedim annem yine aradı şimdi kan ver demek için ama ben adet gibi oldum yani yerleşme dedikleri cinsten değil gibi.bilemiyorum allah hayırlısını versin.bu sefer çok üstüne düşmicem
insallah olur canim :)
- Günaydın kızlar 10 gün önce falan yazmıştım buraya bi daha da yazmaya fırsatım olmadı taa ki şimdiye kadar hamile olanlar sağlıkla kucağına alsın inşallah bebişlerini
bende 6-7 şubatı bekliorum bakalım bugüne kadar yumurta çatladıktan 2 gün sonra falan deli gibi kasık batmalarım oldu şimdi de göğüslerim o kadar hassas ki elleyemiyorum bile inşallah bu sefer olur heycanla bekliorum
ayyy insallah kizzzSen bayağı beni hamile yaptın valla çok mutlu oldum canım ya inancam nerdeyse ümitlencem Ayy inşallah olayımda hemen yazarım ne demek:) hepimiz olalım bu topic hamiş patlaması yaşasın inşallahhhh
inşallah en mantıklısı düşünmemek vallaoyle yap bu ay kafana hic takma stres olmayinca oluyor stres yapica olmuyor hormonlari etkiliyor bende oyle yapicam bakalim bu gun yarin adet olmasam hamileyim demek ama kasiklarim ice ince agrimaya basliyor bu ayda olmadi bbence doktora gidicem kafama takmayacagim yumurta takibi yaptiracagim umutlar bu ay icin artik insallah hepimiz icin olur
Ayy inşallah canım ya sabırla bekliorum inşallah:)insallah olur canim :)
Ayy canım hayırlı olsun şu an bende seninle aynı belirtileri yaşıorum dudağımda uçuk göğüslerime el değmiyo acıdan inşallah bnde senin gibi güzel sonuç alırımÖncelikle kasıklarımda bir dolgunluk, batma ve genel olarak üşütme gibi bir ağrım vardı hep. Adet olduğumuzda olduğu gibi. Sonra dudağımda ufak bir uçuk çıktı. Bir arkadaşım bunun da belirti olduğunu söylemişti. Göğüslerim ise önce uçları hassas daha sonra tümü şişti ve hassaslaştı. Bu belirtiler ilişki sonrası ikinci haftamda görülenler. Adet tarihim 5 şubat ve ben 31 ocakta çift çizgiyi gördüm. Bakalım bugün kan vermeye gideceğiz.beni test tapmaya sevk eden ise kahvaltıda burnuma çok kötü kokan ve tadı değişik gelen gevrek oldu Tabi herkesin vücut yapısı farklı ve belirtileri de farklıdır. Güzel haberler almanız dileğiyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?