Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Sen bayağı beni hamile yaptın valla çok mutlu oldum canım ya inancam nerdeyse ümitlencem Ayy inşallah olayımda hemen yazarım ne demek:) hepimiz olalım bu topic hamiş patlaması yaşasın inşallahhhh
evet evet sen bana inan hamilelik kokusu alıyorum senden ay inşallah Allah bütün bebek isteyenleri tez zamanda sevindirsin inşallah :)

Tebrik ederim ne güzel haber bu, benimde 6 Şubat bat ama belirtim yok 2.haftada bayağı belirti yaşamıssınıZ , hayırlı olsun

ay dudağımda uçuk, tuhaf kokular almak(ki benden başka kimse almıyo o kokuyu) üşüttüm gibi ağrılar falan hepsi bende de var ama benim adet tarihime çok var daha 18 şubat acaba hamile kalmış ola bilir miyim doğumdan sonra ilk defa bu ay korunmadım da

Ayrıca şehir efsanesi gibi ama:Çok su içerim buna rağmen idrar rengim koyulaşmıştı. Çok acıkıyor devamlı midem kazınıyordı. Şuanda yürürken bile göğüslerim acıyor. Umarım faydası olur

5 test...
5 silik çizgi...
2 gün geciken adet...
Ve sonunda umutların yerle bir oluşu...
adet mi oldunuz ? belki yerleşme kanamasıdır azıcık bekleseniz hemen üzülmeyin ben de hamileyken adet oldum sanmıştım ve çok üzülmüştüm de ama sonra kanamanın devamı gelmedi ve hamileydim acaba kan testi yaptırsanız nasıl olur hani emin olmak için

Bu belirtiler benim ilişkiden bir hafta sonra başladı. Herkes farklı olabilir. Geçen hafta yaptığım test negatifti yani ilişkiden bir hafta sonra negatif çıktı. Ben bir hafta daha bekledim o Zaman gördüm çift çizgiyi. Bence biraz daha beklemelisin Can'ım.

Seni çok iyi anliyorum canim aynısını birebir yaşadım bende neden böyle olduğunu bende anlamamistim bidaha da test yapmadim ben kan testine de gitmiştim 0.135 cikmisti

Ben güya bu akşam yaptıracaktım kan testi. O kadar emindim ki hamile olduğumdan. Artık adet gecikmesi de dahil olmak üzere hiçbir belirtiye,idrar testlerine güvenim yok.

ben afedersiniz perşembe ve cuma günleri en son korunmadım ve içimde değişik hisler var ama tabiki test için daha erken günü yaklaşsın ama beklemek biraz zor geliyo :)

Ben güya bu akşam yaptıracaktım kan testi. O kadar emindim ki hamile olduğumdan. Artık adet gecikmesi de dahil olmak üzere hiçbir belirtiye,idrar testlerine güvenim yok.
Bende öyle düşünüyordum canım belirti de vardı ilk defa testlerde hep silik ama koyulasma hiç yok mutlu bi şekilde kan verdim ama sonuc negatif çıkınca o kadar üzüldüm ki hatta adet olunca da yaptım yine silik çıkınca bi daha idrar testi yapmadim en az 4 gün gecikirsem test yapıcam dedim

canim cok sevindim, Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. tam olarak adet tarihinden kac gun once testi yaptiginda cikti? Benim adetime 2 gun kaldi, cok meraklaniyorum ama belki cikmaz diye beklesem mi acaba diye de dusunuyorum, cok kararsizim. Bi de hangi testi yaptin?

Tebrik ederim ne güzel haber bu, benimde 6 Şubat bat ama belirtim yok 2.haftada bayağı belirti yaşamıssınıZ , hayırlı olsun
Teşekkür ederim. Dilerim sen de güzel haberler alırsın Canım. Benim biraz erken gibi ama normalde 16. Gün yumurtlamam gerekiyorken bu ay övülasyon testine göre 12.-13.gün gibi oldu belki belirtiler ondan erken başladı dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…