Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Anladım canım benimde ovulasyona göre 15.günü çift çizgi idi, teşekkür ederim aminnnnnn

Amin canım, herkes güzel haberler alsın inşallah.bu ay adet tarihimi 5 ya da 6 şubat bekliyordum canım dün yaptım testi 31 ocak yani çıktı. Ancak beklediğim yumurtlama tarihinden önce yumurtam çatladı. Şöyle ki normalde 16. Gün olmalıydı ancak 12.-13.gün oldu. İnternetten övülasyon testiyle almıştım gebelik testini de. markası laboquick si

Şimdi den hayırlı olsun açıklama için Sağol açık ve net olmuş inşallah kandan da güzel haberler alırsın bizlerde haber ver peki kaçıncı deneyiniz test yaptığında silik gibimiydi

Şimdi den hayırlı olsun açıklama için Sağol açık ve net olmuş inşallah kandan da güzel haberler alırsın bizlerde haber ver peki kaçıncı deneyiniz test yaptığında silik gibimiydi
Amin canım. Test emin değilim ama ne silikti ne de kıpkırmızıydı.giderek koyulaştı İlk kez bu ay denedik canım.

sonra nasil belirtilerin oldu peki canim

5 test...
5 silik çizgi...
2 gün geciken adet...
Ve sonunda umutların yerle bir oluşu...
testlere gerçekten güven olmuyor bir arkadaşımiz burdaki hatta beni tanıyan var mı yazdı testi nasıl çizgi çıktı resmen hamile dedik belirtiler de öyle ama kanda çıkmadı yıkıldı onla bir bizde yıkıldık diyeceğim şu ki test yaptıktan sona sonuç ne olursa olsun kan testi şart.. ama lütfen üzülme inan neler var neler okuyoruz hatta bi yazı var sana söyliyim melinasmom var netten gir bak hikayesini oku ve bir çok hikaye ben çok göz yaslariyla ve doktora bana dedi ki doğal yolla kalamayabilirsin dedi sürekli yazdım zaten ama o okuduklarım bana umut oldu...

Amin canım. Test emin değilim ama ne silikti ne de kıpkırmızıydı.giderek koyulaştı İlk kez bu ay denedik canım.
Oyyy hadi hayırlısı olsun inşallah en yakın zmanda kan için git çok seviniyorum böyle olunca hepimizin yüzü gülsün inşallah

Psikolojim bozuldu. Ruyamda gebelik testi yaptirayim diyorum. Bi hemsire daha senin icin cook erken diyor. Test sonucu ile ilgili rakamlar gordum. 1, 3, 9 galiba bu ay hamis degilim ben. Umutlarim her gecen gun tukeniyor.

hanımlar hamilelik öncesi kullanılan folikasit hapı gerçekten çok işe yarıyor kolay hamile kalmayı sağlıyor üstelik o ay kalmazsan öbür ay yine kalmazsan öbür ay yani toplam 3 ay kullana bilirsin bütün tanıdıklarıma söyledim üstelik kuzenimin ilk bebeği düşmüştü ve gelinimizin de bebeği karnında ölmüştü her ikisi bu acı olaydan sonra folikasit kullandılar çok az süre sonra ikisi de hamile kaldı kuzenim doğumunu yaptı gelinimiz de martta inşallah yapacak , tabi her hangi sağlık sorunu olan öncelikle doktora gitsin gerekli tedavi olsun bu dediğim sağlık sorunu olmayanlar için

ben yaklaşık 15 gündür kullanıyorum folbiol aldım 5 tl olandan,hamile kalırsam iyisinden alıcam

browniii canim testi yumurtlama gununden kac gun sonra yaptin?
Bu arada tebrik ederim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin :)
Seninle beklenen adet gunumuz ayni. Yumurtlamadan esit sure gectiyse ben de test yapiim yine

Evet canim bende oyle duydum Ben yaklaşık 5 aydır kullanıyorum ama yok hala bir arkadaşım da 1 sene kullandı sağlık sorunu yokken olmadı bir arkadaşım da 2 ay kullandı hemen kaldı herkes icin farklı demekki ama yararı çok fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…