- 27 Eylül 2012
- 2.660
- 2.529
- 133
Adet mi oldun canim ya5 test...
5 silik çizgi...
2 gün geciken adet...
Ve sonunda umutların yerle bir oluşu...
Anladım canım benimde ovulasyona göre 15.günü çift çizgi idi, teşekkür ederim aminnnnnnTeşekkür ederim. Dilerim sen de güzel haberler alırsın Canım. Benim biraz erken gibi ama normalde 16. Gün yumurtlamam gerekiyorken bu ay övülasyon testine göre 12.-13.gün gibi oldu belki belirtiler ondan erken başladı dedim
Ay bi adet olmasakta iş yuzuklere kalsa. Ben bidaha tuvalete gidip bakiyim ne var ne yok :)evet canim aynen o
Amin canım, herkes güzel haberler alsın inşallah.bu ay adet tarihimi 5 ya da 6 şubat bekliyordum canım dün yaptım testi 31 ocak yani çıktı. Ancak beklediğim yumurtlama tarihinden önce yumurtam çatladı. Şöyle ki normalde 16. Gün olmalıydı ancak 12.-13.gün oldu. İnternetten övülasyon testiyle almıştım gebelik testini de. markası laboquick sicanim cok sevindim, Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. tam olarak adet tarihinden kac gun once testi yaptiginda cikti? Benim adetime 2 gun kaldi, cok meraklaniyorum ama belki cikmaz diye beklesem mi acaba diye de dusunuyorum, cok kararsizim. Bi de hangi testi yaptin?
5 test...
5 silik çizgi...
2 gün geciken adet...
Şimdi den hayırlı olsun açıklama için Sağol açık ve net olmuş inşallah kandan da güzel haberler alırsın bizlerde haber ver peki kaçıncı deneyiniz test yaptığında silik gibimiydiAmin canım, herkes güzel haberler alsın inşallah.bu ay adet tarihimi 5 ya da 6 şubat bekliyordum canım dün yaptım testi 31 ocak yani çıktı. Ancak beklediğim yumurtlama tarihinden önce yumurtam çatladı. Şöyle ki normalde 16. Gün olmalıydı ancak 12.-13.gün oldu. İnternetten övülasyon testiyle almıştım gebelik testini de. markası laboquick si
Amin canım. Test emin değilim ama ne silikti ne de kıpkırmızıydı.giderek koyulaştı İlk kez bu ay denedik canım.Şimdi den hayırlı olsun açıklama için Sağol açık ve net olmuş inşallah kandan da güzel haberler alırsın bizlerde haber ver peki kaçıncı deneyiniz test yaptığında silik gibimiydi
öbür ay kullancam o testi kullandım üç dört kere negatif çıktı bıraktım bende canımEvet hatırlıyorum canım hatta ovu testi kullan demiştik bende de hiç belirti yok sadece kremi akinti var okadar
sonra nasil belirtilerin oldu peki canimKızlar dün idrar testimde çift çizgiyi gördüm ve şu zamana kadar yaşadığım belirtileri sizlere anlatmak istiyorum. Övülasyon testini son iki ay denemiş ve yaklaşık olarak yumurtlama tarihimi kestirmiştim. Yumurtlama tarihinden iki gün önce çalışmalara başladık. Yaklaşık bir hafta gün aşırı çalıştıkNormalde yumurtladığım gün kasık ağrım olurdu ancak sol kasığımda ağrı üç gün sürdü. Öyle ki oturmakta bile zorlanıyordum. Yumurtlama gününü takip eden ilk bir hafta bunun dışında bir belirti olmadı ancak bir hafta sonra belirtiler başladı.
testlere gerçekten güven olmuyor bir arkadaşımiz burdaki hatta beni tanıyan var mı yazdı testi nasıl çizgi çıktı resmen hamile dedik belirtiler de öyle ama kanda çıkmadı yıkıldı onla bir bizde yıkıldık diyeceğim şu ki test yaptıktan sona sonuç ne olursa olsun kan testi şart.. ama lütfen üzülme inan neler var neler okuyoruz hatta bi yazı var sana söyliyim melinasmom var netten gir bak hikayesini oku ve bir çok hikaye ben çok göz yaslariyla ve doktora bana dedi ki doğal yolla kalamayabilirsin dedi sürekli yazdım zaten ama o okuduklarım bana umut oldu...5 test...
5 silik çizgi...
2 gün geciken adet...
Oyyy hadi hayırlısı olsun inşallah en yakın zmanda kan için git çok seviniyorum böyle olunca hepimizin yüzü gülsün inşallahAmin canım. Test emin değilim ama ne silikti ne de kıpkırmızıydı.giderek koyulaştı İlk kez bu ay denedik canım.
Günün tuvalette geçti haha
Adet bittikten sonra başla canım ama inşallah olmazsınAmin canım. Test emin değilim ama ne silikti ne de kıpkırmızıydı.giderek koyulaştı İlk kez bu ay denedik canım.
Amin Can'ım. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla versin canımOyyy hadi hayırlısı olsun inşallah en yakın zmanda kan için git çok seviniyorum böyle olunca hepimizin yüzü gülsün inşallah
ben yaklaşık 15 gündür kullanıyorum folbiol aldım 5 tl olandan,hamile kalırsam iyisinden alıcamhanımlar hamilelik öncesi kullanılan folikasit hapı gerçekten çok işe yarıyor kolay hamile kalmayı sağlıyor üstelik o ay kalmazsan öbür ay yine kalmazsan öbür ay yani toplam 3 ay kullana bilirsin bütün tanıdıklarıma söyledim üstelik kuzenimin ilk bebeği düşmüştü ve gelinimizin de bebeği karnında ölmüştü her ikisi bu acı olaydan sonra folikasit kullandılar çok az süre sonra ikisi de hamile kaldı kuzenim doğumunu yaptı gelinimiz de martta inşallah yapacak , tabi her hangi sağlık sorunu olan öncelikle doktora gitsin gerekli tedavi olsun bu dediğim sağlık sorunu olmayanlar için
Evet canim bende oyle duydum Ben yaklaşık 5 aydır kullanıyorum ama yok hala bir arkadaşım da 1 sene kullandı sağlık sorunu yokken olmadı bir arkadaşım da 2 ay kullandı hemen kaldı herkes icin farklı demekki ama yararı çok fazlahanımlar hamilelik öncesi kullanılan folikasit hapı gerçekten çok işe yarıyor kolay hamile kalmayı sağlıyor üstelik o ay kalmazsan öbür ay yine kalmazsan öbür ay yani toplam 3 ay kullana bilirsin bütün tanıdıklarıma söyledim üstelik kuzenimin ilk bebeği düşmüştü ve gelinimizin de bebeği karnında ölmüştü her ikisi bu acı olaydan sonra folikasit kullandılar çok az süre sonra ikisi de hamile kaldı kuzenim doğumunu yaptı gelinimiz de martta inşallah yapacak , tabi her hangi sağlık sorunu olan öncelikle doktora gitsin gerekli tedavi olsun bu dediğim sağlık sorunu olmayanlar için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?