Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kizlar sari akinti basladi koyu degil cok sari sanirim saridan sonra kahverengiye daha sonrada kirmiziya donecek bu ayda umitler suya dusru yarin sabah kirmizilarla uyanacagim ne yapalim insallh bu ay olur umudum subat icin

Psikolojim bozuldu. Ruyamda gebelik testi yaptirayim diyorum. Bi hemsire daha senin icin cook erken diyor. Test sonucu ile ilgili rakamlar gordum. 1, 3, 9 galiba bu ay hamis degilim ben. Umutlarim her gecen gun tukeniyor.
aynıyız canım ama dur bakalım aet gelmeden umudumuzu kaybetmeyelim 6 şubat benimde yakın günlerimiz ,Allah büyük ,sende belirti yok diye mi umutsuzsun

şimdi folikasit hapları 3 tane var birisi en düşük olanı içinde sadece folikasit var , ikincisi ve üçüncüsünde ise hem folikasit hem de vitaminler var o daha iyi ama ikinciyi almayı öneririm ismi Folidoce( ben ilk hamileliğimde de kullandım şimdi yine başladım kullanmaya) sanırım 15tl fiyatı ya da 17tl ama üçüncüsü en güçlüsü ve 25tl fiyatı ama bu ilk bebeğini düşürenler ve ya ilk bebeğinde fiziksel sorunlar olan ya da çok uzun süre hamile kalamayanlar kullanır

ben yaklaşık 15 gündür kullanıyorum folbiol aldım 5 tl olandan,hamile kalırsam iyisinden alıcam
hamile kalırsan sadece hamileliğin 28 günü kullanacaksın folikasiti daha fazlası olmaz zaten doktor söyleyecek 28 gün sonra vitamin yazacak doktor büyük ihtimalle Decavit (bu ilacın alman versiyonu da vara Elevit ama içerisinde domuz jelatini var) 16 haftadan sonra da bu vitaminden ilave kan hapları da yazacak inşallah :)

Hee bak onu bilmiyordum canım ben de folidoce kullanıyorum 15 tl fiyati bakalım bekliyorum tabi bide fsh değeri sınırda 10.7 onunda etkisi olabilir bu ay adet olursan yine hormon testi yaptiracaim inşallah düşmüştür

kizlar sari akinti basladi koyu degil cok sari sanirim saridan sonra kahverengiye daha sonrada kirmiziya donecek bu ayda umitler suya dusru yarin sabah kirmizilarla uyanacagim ne yapalim insallh bu ay olur umudum subat icin
Canim inşallah gelmez amz umutlar hiç bitmesin öteki ay öteki ay allahın izniyle olcak

inşallah canım kan hapları bolca yazar bana artık akdeniz anemisiyim de ,bu arada kızın çok tatlı Allah bağışlasın tam ısırmalık:)

Canim inşallah gelmez amz umutlar hiç bitmesin öteki ay öteki ay allahın izniyle olcak
insallah canim bu gun wc cikmam artik hep kosuyorum islaklik hissetigim de geldimi acaba diye ama benim biliyorum gece sabaha karsi hep geliyor cikmadik candan umit kesilmez daha gelmedi bir umud var ama gelsede insallah bu ay artik :*

en çok kullanılan folikasit hapı zaten folidoce inşallah işimize yarar hayırlısı olsun bizden yapmak son karar yine Rabbimizin canım :)

dur tatlım daha adet gelmedi umudun var daha .
oyle canim bir umud var daha ama gelsede uzulmem cok kendime oyle diyorum uzulmek yok bu ay cok siki calisman gerek gelsede umudum subat hem belki subat ayinda hamile kalirsam benim dogum gunume yakin olacak bebeyim oglumda babasinla yakin esimin 6 subat oglumun 13 subat benimse 1 aralik oylede guzel olur bakalim hersey Allahtan o nasil uygun gorduyse oyle olacak

öyle tabi canım biz bekliyoruz işte anca,çok zormuş beklemek ya nedense bende bu ay böyle günler geçmedi ne hikmetse,geçen ay 3 gün geciktim test bile yapayım demedim düşün bu ay ne olduysa bana belirti de yok,geçen ay daha çook vardı hem , anlamadım gittiii

inşallah canım kan hapları bolca yazar bana artık akdeniz anemisiyim de ,bu arada kızın çok tatlı Allah bağışlasın tam ısırmalık:)
Allaha şükür her şeyin çaresi var artık o konuları düşünme canım bir sürü kan ilaçları iğneleri var doktorun seni yönlendirecektir iyi bir doktor seç araştır bulunduğun bölgede en iyi doktor kim öğren ona git ara ara özele de gidersin ( maddi duruma bağlı ) hakkımızda hayırlısı :) çok teşekkür ederim Allah isteyen her kese nasip etsin inşallah :)

insallah canim bu gun wc cikmam artik hep kosuyorum islaklik hissetigim de geldimi acaba diye ama benim biliyorum gece sabaha karsi hep geliyor cikmadik candan umit kesilmez daha gelmedi bir umud var ama gelsede insallah bu ay artik :*
Aynen canım pozitif olmaz her zaman iyidir allaha büyük

kızlar ayrdıma ıhtıyacım var ;
ovulasyon testı aldım (labotect ovulasyon) fakat her yaptıgımda ortada bır enıne cızgı cıkıyor bozuk olabılır mı ?
yardımlarınızı rıca edıyrummm

evet canım özele gidiyorum sürekli ama şöyle güzel bir doktor bulamadım ,bi hamile kalsam çok çok araştırcam ,İnşallah Allahın izniyle sağol

evet canım özele gidiyorum sürekli ama şöyle güzel bir doktor bulamadım ,bi hamile kalsam çok çok araştırcam ,İnşallah Allahın izniyle sağol
hastanede çok aldanma iyi doktoru var mı ona bak bazen kadınların çoğu hastanenin görüntüsüne pahalılığına çok aldanıyor sen hastane içinde hangi doktor daha iyi onu araştır ve hamile olunca hemen gitmene de gerek yok 2 hafta geçsin öyle git ha bu arada ilk gittiğinde doktor daha kalbi atmıyor daha canlanmadı diyecektir büyük ihtimalle sakın korkmayın en fazla 1 hafta sonra yani bir dahaki kontrolde kalp atışları duyulacaktır ben tecrübelerimi paylaşmak istedim çünkü doktor bana öyle dediğinde yanlış anlamıştım kalbi atmıyor daha canlanmadı dediğinde bebeğim karnımda öldü sanmıştım ortalığı yıkmıştım sonradan uzun konuşmadan sonra anlamıştım kendimi de rezil etmiştim ne yapalım cahillik ve acemilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…