Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın, 5 gündür çektiğim stresin haddi hesabı yok, adetim hep gününde olur önceki ay gecikme oldu 4 gün sonra hastalandım, geçen ay normaldi bu ay da bu gün 5. gün ve hastalanmadım sabah test yaptım negatif adetim 29' unda olduysa diğer ay 29' unda olurdu neden bu kadar aksadı acaba ve gebelik isteyen biri için 5 gün tabiri caizse ölüm gibi her gün hastalandım mı? gebe miyim? olması, oldu- olacak vs hiç iyi değilim biliyorum sakin olmam lazım, hayırlısını istemek beklemek lazım ama nasıl başarayım ki 2 yıldır bbek istiyorum her ay bir umut bir de bu gecikmeler olmaya başlayınca hepten psikolojim bozuldu hayatımda değişiklik yapamıyorum, çok küçük bir yerde yaşıyorum ailem yok, arkadaşlarım yok bi eşim bi ben rutin sıkıcı hayat çok şükür yine tabi ama kafamı dağıtmam için bir hareket, heyecan değişiklik lazım onunda imkanı yok çalışıyorum işimde çok sıkıcı rutin ne bileyim yazmak istedim işte kimseyle konuşamıyorum, bi burada okuduklarım yazdıklarım

aynıyız canım ama dur bakalım aet gelmeden umudumuzu kaybetmeyelim 6 şubat benimde yakın günlerimiz ,Allah büyük ,sende belirti yok diye mi umutsuzsun

Var olan belirtiler kayboluyor bende. Bi de hamileyken yasadigim en belirgin belirti asermeydi. Aglamistim bu yuzden :) aserme yok kasik agrim gobek deligine yukseldi. Bi de bi arkadas vardi burda belirtilerimiz ayniydi. O regl olmus. Bir yanim umutsuz bir yanim sabret bir kac gun daha diyor. Carsamba test sonuclarim cikacak rahmim alinmayacak olursa acele etmiicem zaten.

Canim benim hepimiz aynişeyleri yaşıyorz hep olumsuz sonuç almak çok zor hepimiz burda kimseye anlatamadiklarimizi anlatıyor yaziyoruz bazen çevre olsa da arkadaşın olsa kimse anlamaz seni kimseye acamazssin allah hepimizin yardımcısı olsun peki doktora gittin mi canım

33 yaşındayım, DR gittim bende sorun çıkmadı ama eşimde morfoloji bozukluğu var ilaç kullanıyor şimdi, keçiboynuzu pekmezi ve kürü yaptık vs ama ne yazık ki henüz bir şey yok, o kadar stres yapmışım ki artık gününde olan edetim bile değişmeye başladı

inşallah canım kan hapları bolca yazar bana artık akdeniz anemisiyim de ,bu arada kızın çok tatlı Allah bağışlasın tam ısırmalık:)
Sende mi talasemi var bende de var taşıyıcıyım gebe kalmayı etkiliyor mu? Ben geçen ay testlerde normal değerler arasında çıktı b12 ve folik asit bende ilacını almıyorum tekrar mı başlasam??

Canim allah yardiçiniz olsun sanırım yüzdesi olmasi lazim morfoloji bozukluğunun keciboynunun özü nu kullan canım pekmez değilde

Sende mi talasemi var bende de var taşıyıcıyım gebe kalmayı etkiliyor mu? Ben geçen ay testlerde normal değerler arasında çıktı b12 ve folik asit bende ilacını almıyorum tekrar mı başlasam??
Bana da doktor çok riskli değerlerin talasemi taşıyıcılığa yakın ama endişe etme dedi eşinde yoksa dedi. Gebelikte bişey olmaz dedi kan haplarıyla

Kızlar ben şunu merak ediyorum. 3 gün kaldı beklenmeyen adet tarihine.
Hep belirtilerde sağ yada sol kasıkta batma demişler. Bende böyle tam ortada kanat gibi bişi kıpraşma hissi oluyo. Sonra belli bi noktaya parmak batırır gibi acıyo. Tam rahmin önümüze bakan tarafında. Göğüslerim şişerdi çok, hiç şişme ve acı yok. Regl öncesi rahim vakumlanıyo gibi ağrı olurdu, o da hiç yok. Bulantı fena var. Özellikle akşamları. Size de öyle mi oluyo?

Bana da doktor çok riskli değerlerin talasemi taşıyıcılığa yakın ama endişe etme dedi eşinde yoksa dedi. Gebelikte bişey olmaz dedi kan haplarıyla
Ben zaten taşıyıcıyım ama eşimde yok. Şimdiye kadar bi sıkıntı olmado sadece kan değerlerim düşük oluyo inşallah bi sıkıntı olmaz.

canım kür dediğin nedir biraz acarmısın bu ayda olmazsa artık kürleri falan deniycemde

canım kür dediğin nedir biraz acarmısın bu ayda olmazsa artık kürleri falan deniycemde
İBRAHİM SARAÇOĞLU' nun keçiboynuzu kürü var, keçi boynuzunu suda kaynatıp sabah akşam eşim içiyordu aç karnına, sizin problem ne canım ? benim eşimde morfoloji bozukluğu vardı .

Acemikten canım ya tamam öyle yapcam yeterki Hamiş olayım canım be tek derdim o , az önce bebek konusundan konuştuk baktım eşimin gözleri doldu , Rabbim tez versin hayırlısını , bu arada eşim dediki göğüslerin irileşmiş bayağı büyümüş yaw dedi:))gerçekten bavul gibi oldular sağ göğsüm dokununca acıyor hafiften , işte böyle adete kadar dur bakalım daha neler bulcam:)

İBRAHİM SARAÇOĞLU' nun keçiboynuzu kürü var, keçi boynuzunu suda kaynatıp sabah akşam eşim içiyordu aç karnına, sizin problem ne canım ? benim eşimde morfoloji bozukluğu vardı .
6 aydır bebek istiyoruz malesef olmadı 1 şubat bat ve hala olmadım inşallahda olmam olursamda bu dogal kurleri deyim diyorm ben doktora gittim herhangi bir sorun cıkmadı eşim hiç doktora gitmedi daha yerni evliyiz diye

Canım inşallahhh sonuçların temiz çıkacak , içime kötü bişey doğmadı , rahat ol hiç stres yapma

Ben diyet yapmıştım canım bundan 5 yıl evvel saçlarım aşırı dökülüyordu dermatolog B12, demir , çinko folik asit ne varsa yaptı hepsi çok iyi değerlerdi ama kanım 11 çıkmıştı sonradan anlaşıldı öyle olduğum evet taşıyıcı ama hiç olumsuz etkisini görmedim hamile kalan çok insan var anemi olup da sanmıyorum canım bence doktora gidip baktırıp kullan ama folik asit kullanabilirsin benim için şimdiden ben folbiol kullanıyorum

Bende folbiol kullanıyorum 5 mg. Haftada 3 kez alıyordum ama doktor gerek yok ara ver dedi. Dediğin gibi olumsuz etkisi olduğunu sanmıyorum. Sende bu arada farklı hiç belirti var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…