Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bende folbiol kullanıyorum 5 mg. Haftada 3 kez alıyordum ama doktor gerek yok ara ver dedi. Dediğin gibi olumsuz etkisi olduğunu sanmıyorum. Sende bu arada farklı hiç belirti var mı?
sabah eşimle kahve içerken senin göğüslerin mi büyümüş dedi baktım bilmem dedim büyümüş dedi:)o diyince farkettim füze gibi olmuşlar valla:))) aman her adet öncesi olan şeyler canım ya bide ayaklarım donuyo o kadar başka da bişey yok 3 şubatı bekliyorum ovulasyon yapcam bakalım

bide kızlar affınıza sığınıyorum ama utanıyorum yazarken benim 6 şubat ya bat günüm o güne kadar ilişki olsa bebiş varsa zararı olur mu ya biliyor musunuz?

insallahhh canim bize hamiss mujdesini verirsin bu gun bende bir kactane hamile arkadaslarimi gordum ikinciye hamileler cocuklarimiz nerdeyse ayni yastalar ahhh dedim kendi kedime keske benim de olsa artik dedim insallah olur

bide kızlar affınıza sığınıyorum ama utanıyorum yazarken benim 6 şubat ya bat günüm o güne kadar ilişki olsa bebiş varsa zararı olur mu ya biliyor musunuz?
yok canim ne gibi zarari olabilir ama sadese cok sik iliski olursa dusuk riski olabiliyormus mesela 1 hafta her aksam olmaz haftada 3 defa olabilir mis canim oyle biliyorum :)

Canım inşallahhh sonuçların temiz çıkacak , içime kötü bişey doğmadı , rahat ol hiç stres yapma

Destek oldugun icin cok tesekkur ederim ben de kotu sonuc beklemiyorum. Cunku dogumdan sonra rahim kendisinu cok iyi toparlamis. Ama iliski sonrasi yogun kanama olmasi doktorumun da canini sıktı. Ayrica soru sormussun cevap vereyim, iliskinin hic bir sakıncası olmaz. Benim 7. Ayda bile doktor sıkıntı yok demisti. Zaten iliskiye girmemen gerektiginde soyluyor. 8. Aydan itibaren yasaklamisti bana polihidroamniyos oldugu icindi yanlis hatirlamiyorsam. Yani hic dert etme bebis olsa bile calismaya devam :) dogumdan sonra istenizde de olamiyor ayda 4 kez en fazla :) bizde boyle en azindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…