Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Olsun ya hayirlisi olsun bi dahaki aya artik . Bakalim bende henuz olmadim ama dedigim gibi gecen ayda 1 gun sonra gelmisti

Canım valla öyle umutluydum ki,sabah uyandım hiçbir adet belirtisi yok test yaptım hemen yine silik çizgi çıktı. 1 saat sonra kahverengi leke geldi ama yine adet belirtisi karın ağrısı hiçbir şey yok. 2 saat sonra söküldüm ve karın ağrısı başladı. Her türlü belirtiyi yaşadım,hatta dün gece kasık batması ve göğüs ağrısından uyuyamadım. Emindim resmen hamile olduğuma ama kısmet değilmiş. İnşallah sizler güzel haberler verirsiniz bize

B
Bence biz boyle kafamizda kura kura ayni belirtileri yasatiyoruz bedenimizde

Valla bende bel agrimda yok. Gogus sisligim var sızı var. Bide 3 gunden beri ates basio. Hele aksam varya uyuyamadim
hayırlısı olsun canım inşallah vardır bende ısınamıyorum ev hamam gibi :) ama ben ve ayaklarım donuyoruz hayırdır inşallah ters bişi mı var acaba bence ikimizde hamileyiz ama belirtiler farklı t

Kızlar selam benim adet düZenim kolay kolay değişmez ancak bir seyehatten durumu vs.. Olursa 1 gün değişir. Fakat I ay ilk kez 2 gün evvel oldum bugun 3. Günüm ama kan gelmiyor diyebilirim (normal de adetim 6-7 gün sürer) sizce bu nedir bende bir rahatsızlık vs.. Yok değil mi ? Başına gelen var mı?

Tatlim bu soruyu bu konuda sorduguna gore gebelik suphen var. Uzerine gorme denilen yani implantasyon kanamasi olabilir. Tek ve kesin cevabi beta hcg testi ile alabilirsin

off 2 gun var adetime, test yapsam cikar mi acaba? bekleyim mi? ya beklemek cok zor, zaman gecmiyor ve ben meraktan catliyorum

Anladım canım benim de sağ göğsüme el değmiyor sol göğsümde hiç bişey yok sağ göğsüm daha büyük zaten başka hiç bişeyim yok aynen senin gibiyim ya bu ay geçti bizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…