- 27 Eylül 2012
- 2.660
- 2.529
- 133
Olsun ya hayirlisi olsun bi dahaki aya artik . Bakalim bende henuz olmadim ama dedigim gibi gecen ayda 1 gun sonra gelmistiNormal adet,her ay olduğu gibi
Olsun ya hayirlisi olsun bi dahaki aya artik . Bakalim bende henuz olmadim ama dedigim gibi gecen ayda 1 gun sonra gelmisti
hmm anladım canım ayyy belim cok agrıyor ya inşallah gelmez ya merak içerisindeyimYa arkadasin tavsiyesiyle almistim 2 ay fln odu kullanali
Bence biz boyle kafamizda kura kura ayni belirtileri yasatiyoruz bedenimizdeCanım valla öyle umutluydum ki,sabah uyandım hiçbir adet belirtisi yok test yaptım hemen yine silik çizgi çıktı. 1 saat sonra kahverengi leke geldi ama yine adet belirtisi karın ağrısı hiçbir şey yok. 2 saat sonra söküldüm ve karın ağrısı başladı. Her türlü belirtiyi yaşadım,hatta dün gece kasık batması ve göğüs ağrısından uyuyamadım. Emindim resmen hamile olduğuma ama kısmet değilmiş. İnşallah sizler güzel haberler verirsiniz bize
Valla bende bel agrimda yok. Gogus sisligim var sızı var. Bide 3 gunden beri ates basio. Hele aksam varya uyuyamadimhmm anladım canım ayyy belim cok agrıyor ya inşallah gelmez ya merak içerisindeyim
hayırlısı olsun canım inşallah vardır bende ısınamıyorum ev hamam gibi :) ama ben ve ayaklarım donuyoruz hayırdır inşallah ters bişi mı var acaba bence ikimizde hamileyiz ama belirtiler farklı tValla bende bel agrimda yok. Gogus sisligim var sızı var. Bide 3 gunden beri ates basio. Hele aksam varya uyuyamadim
insallah hamilesinizdirrrrrrrrhayırlısı olsun canım inşallah vardır bende ısınamıyorum ev hamam gibi :) ama ben ve ayaklarım donuyoruz hayırdır inşallah ters bişi mı var acaba bence ikimizde hamileyiz ama belirtiler farklı t
Kızlar selam benim adet düZenim kolay kolay değişmez ancak bir seyehatten durumu vs.. Olursa 1 gün değişir. Fakat I ay ilk kez 2 gün evvel oldum bugun 3. Günüm ama kan gelmiyor diyebilirim (normal de adetim 6-7 gün sürer) sizce bu nedir bende bir rahatsızlık vs.. Yok değil mi ? Başına gelen var mı?
cok haklisin canim kafamiza taktigimiz icin yasiyoruz belirtileri mesela ben kasigim agrmiyor dedimi agrimaya basliyorB
Bence biz boyle kafamizda kura kura ayni belirtileri yasatiyoruz bedenimizde
ayy inşallah canım ya reglide yok bu gun kendimi hamile olduguma cok inandırdım inşallah hayal kırıklıgı olmazinsallah hamilesinizdirrrrrrrr
Yok canım hiç bişeVar mi gelen giden :) ben simdi baktim yok hala
Tadıp hemen yazcamAnaPatron bil bakalim ben ne ogrendim :) senin de benim gibi sütün geliyodu di mi? Sütünden tat bakalim aci mi degil mi? Aciysa hamilesin
Agzindan bal damlio :)hayırlısı olsun canım inşallah vardır bende ısınamıyorum ev hamam gibi :) ama ben ve ayaklarım donuyoruz hayırdır inşallah ters bişi mı var acaba bence ikimizde hamileyiz ama belirtiler farklı t
Agzindan bal damlio :)
Bende de yok hala ama yaklastigi hissediyorum :)Yok canım hiç bişe
Anladım canım benim de sağ göğsüme el değmiyor sol göğsümde hiç bişey yok sağ göğsüm daha büyük zatensabah eşimle kahve içerken senin göğüslerin mi büyümüş dedi baktım bilmem dedim büyümüş dedi:)o diyince farkettim füze gibi olmuşlar valla:))) aman her adet öncesi olan şeyler canım ya bide ayaklarım donuyo o kadar başka da bişey yok 3 şubatı bekliyorum ovulasyon yapcam bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?