- 18 Ocak 2016
- 644
- 562
- 23
- 30
insallahhayy inşallah canım ya reglide yok bu gun kendimi hamile olduguma cok inandırdım inşallah hayal kırıklıgı olmaz
ay canım inşallah ya hepimiz hamileyizdir de 9 ay sonra dogum maceralarını anlatırızAyy bende 1 subatcilari merakla takip ediyorum inseallah hepsi hamis haberi verir pespese
1 subatcılar var mı gelen giden
Bende veAyy bende 1 subatcilari merakla takip ediyorum inseallah hepsi hamis haberi verir pespese
Aynen ya ben adet oldum bugun 5.gunum de sizlere bakiyorum iste guzel haber verin hadi be noluray canım inşallah ya hepimiz hamileyizdir de 9 ay sonra dogum maceralarını anlatırızay cok heycanlandım ki ben
sende mi 1 subatcılardansın :)Valla canim ister bir kisi ister iki ister uc farketmez heyecandan oldurceniz bizi
ay inşallah canım ya biz başlatalım sizde arkamızdan gelinAynen ya ben adet oldum bugun 5.gunum de sizlere bakiyorum iste guzel haber verin hadi be nolur
Inseallah canim bakalim ovulasyon testi siparis vericez artik bi de oyle denicem bakalim..normalde yumurtlama zamanimi anliyorum hic kullanmadim ovulasyon ama ilk olacak iste hayirlisi bende onumuzdeki ay guzel haberler veririr inseallahay inşallah canım ya biz başlatalım sizde arkamızdan gelin
Canim sana birsey sormam lazım dün başladı benden baş dönmesi yorgunluktan dedim çünkü aşırı derecede misafir vardı bugün sabah ta ara ara 2 defa döndü dedim hala yorgunum ondan olabilir birde ani harekette kasiklarim batıyor neden acaba sence ? Birde ara ara hafiften mide bulanıyor ama kusma olmuyor@browniii canim testi yumurtlama gununden kac gun sonra yaptin?
Bu arada tebrik ederim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin :)
Seninle beklenen adet gunumuz ayni. Yumurtlamadan esit sure gectiyse ben de test yapiim yine
Su anda yok bekluyorum gelmesini ama gelcekmis gibi hissediyorum1 subatcılar var mı gelen giden
valla bendehiç kulanmadım onu doktorum dedi bana yumurtlama gunu :) inşallah canım bekleriz gelinInseallah canim bakalim ovulasyon testi siparis vericez artik bi de oyle denicem bakalim..normalde yumurtlama zamanimi anliyorum hic kullanmadim ovulasyon ama ilk olacak iste hayirlisi bende onumuzdeki ay guzel haberler veririr inseallah
ayyy inşallah hadi bakalım :) bu arada bi şey daha hatırladım erken belirtilerle alakalı benim ayaklarım çok üşüyodu bir de ara ara hafiften başım dönüyodu ama çok az bir de kirpikler çok karışık oluyor eskiden hep kadınlar kirpiklerinden anlarlarmış aynada dikkatlı baksana rimelsizken normalden daha karışık geliyo mu sanaAcemikten canım ya tamam öyle yapcam yeterki Hamiş olayım canım be tek derdim o , az önce bebek konusundan konuştuk baktım eşimin gözleri doldu , Rabbim tez versin hayırlısını , bu arada eşim dediki göğüslerin irileşmiş bayağı büyümüş yaw dedi:))gerçekten bavul gibi oldular sağ göğsüm dokununca acıyor hafiften , işte böyle adete kadar dur bakalım daha neler bulcam:)
Canim sana birsey sormam lazım dün başladı benden baş dönmesi yorgunluktan dedim çünkü aşırı derecede misafir vardı bugün sabah ta ara ara 2 defa döndü dedim hala yorgunum ondan olabilir birde ani harekette kasiklarim batıyor neden acaba sence ? Birde ara ara hafiften mide bulanıyor ama kusma olmuyor
süt geliyorsa kesin hamilesiniz delirdiniz mi
Kusma erken hamilelik belirtisi degil ki regl gecikmesinin 2. Haftasinda baslar. Insallah hamilesindir
sen de bendensin :) adetim yarın biter ben de başlıyorum ovulasyon testi yapmaya :) hakkımızda hayırlısı :)Inseallah canim bakalim ovulasyon testi siparis vericez artik bi de oyle denicem bakalim..normalde yumurtlama zamanimi anliyorum hic kullanmadim ovulasyon ama ilk olacak iste hayirlisi bende onumuzdeki ay guzel haberler veririr inseallah
hamilesin sen :)Su anda yok bekluyorum gelmesini ama gelcekmis gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?