süt geliyorsa kesin hamilesiniz delirdiniz miyoksa niye gelsin hamilesiniz diye süt hormonlarınız süt kanallarını aktif hale getirmiş :) aayy heyecanlandım koşun doğrruuuu hastaneye :)))
Inşallah birde benim geçen aydan göğsümde süt geliyordu neden acaba ama regli olmuştum bu ay hiç sıkmadım dün hafiften sıktım baktım yine geldi
aa :) daha önceden çocuğunuz olduğunu kaçırmışım ben özür dilerim :)Canim benim cok iyi niyetli ve cok tatlisin ama bizim sut hep geliyo :) emzirmeyi biraktigimdan beri geliyo. 2 hafta once kesilmisti yine basladi
ben hamileyken çok ağrıyodu başım ilk başlarda sonra bir de hamileliğimin sonuncu ayı oldu minoset kullanıyodum geçiyoduKizlar benim gibi yogun bas agrisi ceken varmi cok siddetli degil ama surekli bas agrisi cekiyorum
aa :) daha önceden çocuğunuz olduğunu kaçırmışım ben özür dilerim :)
:) yok kiz gelir birazdan :)sen de bendensin :) adetim yarın biter ben de başlıyorum ovulasyon testi yapmaya :) hakkımızda hayırlısı :)
hamilesin sen :)
ben daha ilkini beceremedimBen 2. Icin @ceyagem de 3. Icin cabaliyor
evet evet bebek gelcek :)):) yok kiz gelir birazdan :)
bencede sen hamilesin içime doğuyor:) yok kiz gelir birazdan :)
Agzinizdan bal damlio kiz :)evet evet bebek gelcek :))
Ay bi de benim icime dogsa yaaa :)bencede sen hamilesin içime doğuyor
senin içine doğmasın 9 ay sonra dışına doğsunAy
Ay bi de benim icime dogsa yaaa :)
ben daha ilkini beceremedimgerçi ilk denememdi :) 9 aylık evliyiz.. geçen ay korunmadık ilk defa cuma günü adet oldum.. dün doktorum çatlamış yumurtan duruyo dedi :) denk gelmemiş cenazemiz vardı da inşallah bu aya kısmet artık yarın adetim bitcek ovulasyon testlerine başlıcam Allah izin verirse :)
sen de bendensin :) adetim yarın biter ben de başlıyorum ovulasyon testi yapmaya :) hakkımızda hayırlısı :)
Canim bizde bi dahaki aya bomba gibi gireriz insellahhadi bakalim neler olacak gorucez merakla askla sevkle bekleyin bizi
Kızlar sabah 09.00 da regl oldum maalesef uzgunum
yaaaaa üzülme canım birdaki ac cok calışın hayırlısı ne ise o olsunKızlar sabah 09.00 da regl oldum maalesef uzgunum
Insallah hepimizin disina dogsun :)senin içine doğmasın 9 ay sonra dışına doğsun
sabahlar özellikle cok koyu tuhaf bir koku oluyor acaba hamilemiyim kiKizlar bide hamilelikten suphelenler idrar renginiz koyu ve kokuluysa hamilelik yuzde 90 var demkmis bi kontrol edin derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?