Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

süt geliyorsa kesin hamilesiniz delirdiniz mi yoksa niye gelsin hamilesiniz diye süt hormonlarınız süt kanallarını aktif hale getirmiş :) aayy heyecanlandım koşun doğrruuuu hastaneye :)))

Canim benim cok iyi niyetli ve cok tatlisin ama bizim sut hep geliyo :) emzirmeyi biraktigimdan beri geliyo. 2 hafta once kesilmisti yine basladi

Inşallah birde benim geçen aydan göğsümde süt geliyordu neden acaba ama regli olmuştum bu ay hiç sıkmadım dün hafiften sıktım baktım yine geldi

Emzirmeyi birakali ne kadar oluyo? Ben 18-19 kasimda biraktim. Gecenlerde 2 hafta gelmedi onun dusi da hep geliyo

Canim benim cok iyi niyetli ve cok tatlisin ama bizim sut hep geliyo :) emzirmeyi biraktigimdan beri geliyo. 2 hafta once kesilmisti yine basladi
aa :) daha önceden çocuğunuz olduğunu kaçırmışım ben özür dilerim :)

Ben 2. Icin @ceyagem de 3. Icin cabaliyor
ben daha ilkini beceremedim gerçi ilk denememdi :) 9 aylık evliyiz.. geçen ay korunmadık ilk defa cuma günü adet oldum.. dün doktorum çatlamış yumurtan duruyo dedi :) denk gelmemiş cenazemiz vardı da inşallah bu aya kısmet artık yarın adetim bitcek ovulasyon testlerine başlıcam Allah izin verirse :)

Acele etme ben uzun sure bekledim bebis icin. Esimin hem sperm sayisi hem morfolojisi hem de ileri lineer hareketi dusuktu. Bende yapiss yapiss cikolata kistleri endometriyozisler ters dönup rahmin arka yuzune yapismis bir yumurtalik....Ama allah cok buyuk. Biz ne yaparsak yapalim o "ol" demeden olmuyor. Eskiden daha rasyonel dusunurdum. Ama bir mucizem yani oglum var. Inaniyorum yine olacak. Allah sana da evladini kucakladigin gunleri göstersin

Benim bat da 9 subat ama hicbir belirtim yok sadece gogusleri agriyo arada o kadar .bu ayda fos galiba

Kizlar bide hamilelikten suphelenler idrar renginiz koyu ve kokuluysa hamilelik yuzde 90 var demkmis bi kontrol edin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…