Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Gun icindede koyu ve kokulu rahatsiz edecek kadar kokulu olurmus kizlar ben iki defa dusuk yaptim ikisindede idrarim cok koyu ve kokuluydu

süt geliyorsa kesin hamilesiniz delirdiniz mi yoksa niye gelsin hamilesiniz diye süt hormonlarınız süt kanallarını aktif hale getirmiş :) aayy heyecanlandım koşun doğrruuuu hastaneye :)))
Yok canım benim hep geliyo hamilelikle alakalı değil malesef

Canim benim cok iyi niyetli ve cok tatlisin ama bizim sut hep geliyo :) emzirmeyi biraktigimdan beri geliyo. 2 hafta once kesilmisti yine basladi
Oğlumu 4 ay emzirdim.sütüm kesildi yani damla damla geliyodu oğlum emmek istemedi.çok ağladım üzüldüm.doktora gittim oda sütümün kesildiğini söyledi.aylarca ağladım yavruma yetemiyorum diye...oğlum şuan 3 yaşın da sütüm hala damla damla geliyo.

Tatlim bu soruyu bu konuda sorduguna gore gebelik suphen var. Uzerine gorme denilen yani implantasyon kanamasi olabilir. Tek ve kesin cevabi beta hcg testi ile alabilirsin
Poffi cim hamilelik değil eminim.. Lekelenme böyle değildir.. Çünkü ben baya bir oldum.. Benim merak ettiğim neden böyle olduğu başına gelen var mı ? Bir de erken olduğum ayından sonra hamilelik olasılığı daha artıyor diye duymuştum. Bunu yaşayan var mı merak ediyorum

Onu hic bilmiyorum canim. Allah kucagini bos birakmasin.

Canim hiç bebeğim yok göğsümde çok az süt geliyo 2 aydır ne zamandır sıkmiyordum dün sıktım yine geldi neden acaba bir bilgi verebilirmisin

Az once idrarimin uzerindeki baloncuk ve yag gibi sey nedir acaba enfeksiyon mu diye araddtirma yaparken cam kaba cis yaparak gebelik testi yapanlari okudum :) tamam ben de lavabo ac uzerine cisimi yapip bebegin cinsiyeti icin tahlil yapmistim yani bu durum bana cok cilginca gelmediidrari bi kac saat bekletin demisler.... valla bebisler icin her seyi yapiyoruzIcinizde deneyen oldu mu? Idrarin uzeri kaymak tutarsa gebelik var diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…