- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 44
yaaaaa üzülme canım birdaki ac cok calışın hayırlısı ne ise o olsun
Olsun canim hayirlisi bi daha ki aya insallah guzel haberler alirizKızlar sabah 09.00 da regl oldum maalesef uzgunum
Sabah koyu oluo ama muhtemelen bekledigi icin. Ben bazen koyu bazen acik gun icerisinde ama koku hep var kötu kokuosabahlar özellikle cok koyu tuhaf bir koku oluyor acaba hamilemiyim ki
Benim hiç bebeğim yokki emzirme yapmadım yani canım benimEmzirmeyi birakali ne kadar oluyo? Ben 18-19 kasimda biraktim. Gecenlerde 2 hafta gelmedi onun dusi da hep geliyo
olsun umudunu kaybetmek yok umutlarimiz subat icin benim de eli kulaginda bu aksam gelir artik ama uzulmek yok insallah bu ay olurKızlar sabah 09.00 da regl oldum maalesef uzgunum
yni koyu ama sabahlaı daha koyuBenim de
Sabah koyu oluo ama muhtemelen bekledigi icin. Ben bazen koyu bazen acik gun icerisinde ama koku hep var kötu kokuo
Her hareketimizi hamileligw yormaya basladik yahu :)yni koyu ama sabahlaı daha koyu
aynen Allah sonumuzu hayır etsinHer hareketimizi hamileligw yormaya basladik yahu :)AnaPatron sende durumlar nedir :)
Yok canım benim hep geliyosüt geliyorsa kesin hamilesiniz delirdiniz miyoksa niye gelsin hamilesiniz diye süt hormonlarınız süt kanallarını aktif hale getirmiş :) aayy heyecanlandım koşun doğrruuuu hastaneye :)))
Oğlumu 4 ay emzirdim.sütüm kesildi yani damla damla geliyodu oğlum emmek istemedi.çok ağladım üzüldüm.doktora gittim oda sütümün kesildiğini söyledi.aylarca ağladım yavruma yetemiyorum diye...oğlum şuan 3 yaşın da sütüm hala damla damla geliyo.Canim benim cok iyi niyetli ve cok tatlisin ama bizim sut hep geliyo :) emzirmeyi biraktigimdan beri geliyo. 2 hafta once kesilmisti yine basladi
Üzülme canım bizde oldu olcaz öbür batı bekleriz hep beraber..keyfimizi bozmayalım ki.piskolojimiz etkilenmesin.en önemli şey piskolojimizKızlar sabah 09.00 da regl oldum maalesef uzgunum
BeklemedeyimHer hareketimizi hamileligw yormaya basladik yahu :)AnaPatron sende durumlar nedir :)
Hepimizde ayni belirtiler var :)sol kasık agrısı beyaz akıntı ve miğde bulantısı acaba belirtimi pskolojik mi bata 4 gun var
Kokulu ama oyle cok koyu degilGun icindede koyu ve kokulu rahatsiz edecek kadar kokulu olurmus kizlar ben iki defa dusuk yaptim ikisindede idrarim cok koyu ve kokuluydu
Poffi cim hamilelik değil eminim.. Lekelenme böyle değildir.. Çünkü ben baya bir oldum.. Benim merak ettiğim neden böyle olduğu başına gelen var mı ? Bir de erken olduğum ayından sonra hamilelik olasılığı daha artıyor diye duymuştum. Bunu yaşayan var mı merak ediyorumTatlim bu soruyu bu konuda sorduguna gore gebelik suphen var. Uzerine gorme denilen yani implantasyon kanamasi olabilir. Tek ve kesin cevabi beta hcg testi ile alabilirsin
Poffi cim hamilelik değil eminim.. Lekelenme böyle değildir.. Çünkü ben baya bir oldum.. Benim merak ettiğim neden böyle olduğu başına gelen var mı ? Bir de erken olduğum ayından sonra hamilelik olasılığı daha artıyor diye duymuştum. Bunu yaşayan var mı merak ediyorum
Oğlumu 4 ay emzirdim.sütüm kesildi yani damla damla geliyodu oğlum emmek istemedi.çok ağladım üzüldüm.doktora gittim oda sütümün kesildiğini söyledi.aylarca ağladım yavruma yetemiyorum diye...oğlum şuan 3 yaşın da sütüm hala damla damla geliyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?