Canım hormon testi yaptırman gerek.prolaktinine baktır.eğer prolaktinin yüksekse gebe kalmayı zorlaştırır.ben baktırdım normal çıktı.sen de baktır için rahatlasın.Canim hiç bebeğim yok göğsümde çok az süt geliyo 2 aydır ne zamandır sıkmiyordum dün sıktım yine geldi neden acaba bir bilgi verebilirmisin
Daha önce denedim.dedikleri gibi oldu.şimdiye kadar doğurmam lazımdıAz once idrarimin uzerindeki baloncuk ve yag gibi sey nedir acaba enfeksiyon mu diye araddtirma yaparken cam kaba cis yaparak gebelik testi yapanlari okudum :) tamam ben de lavabo ac uzerine cisimi yapip bebegin cinsiyeti icin tahlil yapmistimyani bu durum bana cok cilginca gelmedi idrari bi kac saat bekletin demisler.... valla bebisler icin her seyi yapiyoruz Icinizde deneyen oldu mu? Idrarin uzeri kaymak tutarsa gebelik var diyorlar
Tamam canım benim bazıları diyo kısırlık belirtisi bazıları diyo hemen hamile kalabilirsin bende anlamadım moralim bozulduCan
Canım hormon testi yaptırman gerek.prolaktinine baktır.eğer prolaktinin yüksekse gebe kalmayı zorlaştırır.ben baktırdım normal çıktı.sen de baktır için rahatlasın.
Canim benim yumurtlama tarihim 18 ocak. 13. Günümdü. Normalde 16. Gün olmalıydı erken oldu. 31 ocakta testte çift çizgiyi gördüm. 5 şubatta adet olacaktımbrowniii canim testi yumurtlama gununden kac gun sonra yaptin?
Bu arada tebrik ederim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin :)
Seninle beklenen adet gunumuz ayni. Yumurtlamadan esit sure gectiyse ben de test yapiim yine
Yok canım benim hep geliyohamilelikle alakalı değil malesef
Tamam canım benim bazıları diyo kısırlık belirtisi bazıları diyo hemen hamile kalabilirsin bende anlamadım moralim bozuldu
Aynı ben benimde sadece sağ göğsüm çok hassas başka hiçbişeyim yokBenim bat da 9 subat ama hicbir belirtim yok sadece gogusleri agriyo arada o kadar .bu ayda fos galiba
Canim benim yumurtlama tarihim 18 ocak. 13. Günümdü.normalde 16. Gün olmalıydı erken oldu. 31 ocakta testte çift çizgiyi gördüm. 5 şubatta adet olacaktım
hamile olabilirsinCanim hiç bebeğim yok göğsümde çok az süt geliyo 2 aydır ne zamandır sıkmiyordum dün sıktım yine geldi neden acaba bir bilgi verebilirmisin
ıyyyyyyy inanmıyorum okuyunca yok artık dedimAz once idrarimin uzerindeki baloncuk ve yag gibi sey nedir acaba enfeksiyon mu diye araddtirma yaparken cam kaba cis yaparak gebelik testi yapanlari okudum :) tamam ben de lavabo ac uzerine cisimi yapip bebegin cinsiyeti icin tahlil yapmistimyani bu durum bana cok cilginca gelmedi idrari bi kac saat bekletin demisler.... valla bebisler icin her seyi yapiyoruz Icinizde deneyen oldu mu? Idrarin uzeri kaymak tutarsa gebelik var diyorlar
Hayır canım kısırlık belirtisi falan değil.öyle olsa benim iki oğlum nerden çıktıTamam canım benim bazıları diyo kısırlık belirtisi bazıları diyo hemen hamile kalabilirsin bende anlamadım moralim bozuldu
Canım benim yumurtlamanın üstünden 13 gün geçmiş. Bence bi bak derim. Silik bile olabilir erken olduğundan. Ay ne güzel aynı anda ikimize de nasip olur inşallah.Benim de bat 5 subat ama yumurtlama 21ninin gecesi. Ne zaman tekrar test yapsam diye hesaplamak icin sordum. Yumurtlamanin uzerinden en az 11 gun gecsin diyorum. Ama gece yapabilirim dayanamazsam
Hayır canım kısırlık belirtisi falan değil.öyle olsa benim iki oğlum nerden çıktıdiyelim ki prolaktinin yüksek çıktı.ilaçla düşürüöebiliyor.korkma ama ihmal etme bi baktır hormonlarına
Ama geçen ayda geldi adet oldum bu ay yine geldi offf moralim bozuldu bazıları diyo kısırlık belirtisi bazıları diyo hamile hemen kalabilirsin anlamadım ya nolacak pekihamile olabilirsin
hamilesin demek oluyooo doğru doktoraKizlar testi yaptım ben ikinci cizgim silik çıktı sizce noluyo?
bence doktora gitmelisinAma geçen ayda geldi adet oldum bu ay yine geldi offf moralim bozuldu bazıları diyo kısırlık belirtisi bazıları diyo hamile hemen kalabilirsin anlamadım ya nolacak peki
resmini atar mısın canım.inşallah bebiş vardırKizlar testi yaptım ben ikinci cizgim silik çıktı sizce noluyo?
Inşallah kuzum yok benim doktor hamile kalmaman için bi engel yok diyor o benden daha çok umutlu bakalım hayırlısı ben sanmıyorum hamile falan kalacağımı öylesine benimkisi geçen seferden sonra kestim umudumu hiç istek umut vs yok icimdeİnşallah canım kimse yaşaması tabi hepimiz sok olduk senin testinde ama hersey allahtan bana da doktor dogal yolla hamile kalamayabilirsin dedi ama ben bu ay yine deNedim inşallah hepimizin gobusu dolcak allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?