Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Can
Canim hiç bebeğim yok göğsümde çok az süt geliyo 2 aydır ne zamandır sıkmiyordum dün sıktım yine geldi neden acaba bir bilgi verebilirmisin
Canım hormon testi yaptırman gerek.prolaktinine baktır.eğer prolaktinin yüksekse gebe kalmayı zorlaştırır.ben baktırdım normal çıktı.sen de baktır için rahatlasın.

Daha önce denedim.dedikleri gibi oldu.şimdiye kadar doğurmam lazımdı bana göre doğruluk payı yok

Can

Canım hormon testi yaptırman gerek.prolaktinine baktır.eğer prolaktinin yüksekse gebe kalmayı zorlaştırır.ben baktırdım normal çıktı.sen de baktır için rahatlasın.
Tamam canım benim bazıları diyo kısırlık belirtisi bazıları diyo hemen hamile kalabilirsin bende anlamadım moralim bozuldu

browniii canim testi yumurtlama gununden kac gun sonra yaptin?
Bu arada tebrik ederim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin :)
Seninle beklenen adet gunumuz ayni. Yumurtlamadan esit sure gectiyse ben de test yapiim yine
Canim benim yumurtlama tarihim 18 ocak. 13. Günümdü. Normalde 16. Gün olmalıydı erken oldu. 31 ocakta testte çift çizgiyi gördüm. 5 şubatta adet olacaktım

Yok canım benim hep geliyo hamilelikle alakalı değil malesef

Tamam canım benim bazıları diyo kısırlık belirtisi bazıları diyo hemen hamile kalabilirsin bende anlamadım moralim bozuldu

prolaktinin yani süt hormonunun yüksek olması hamile kalmayı zorlaştırır.. benim geçen ay öyle oldu doktorum ilaç verdi.. adet olunca dun yine baktırayım dedim önlem alayım diye şimdi normal dedi.. bilginiz olsun

Canim benim yumurtlama tarihim 18 ocak. 13. Günümdü.normalde 16. Gün olmalıydı erken oldu. 31 ocakta testte çift çizgiyi gördüm. 5 şubatta adet olacaktım

Benim de bat 5 subat ama yumurtlama 21ninin gecesi. Ne zaman tekrar test yapsam diye hesaplamak icin sordum. Yumurtlamanin uzerinden en az 11 gun gecsin diyorum. Ama gece yapabilirim dayanamazsam

ıyyyyyyy inanmıyorum okuyunca yok artık dedim ama ıyyy demem denemıycez anlamına gelmiyor ki

Hayır canım kısırlık belirtisi falan değil.öyle olsa benim iki oğlum nerden çıktı diyelim ki prolaktinin yüksek çıktı.ilaçla düşürüöebiliyor.korkma ama ihmal etme bi baktır hormonlarına

Benim de bat 5 subat ama yumurtlama 21ninin gecesi. Ne zaman tekrar test yapsam diye hesaplamak icin sordum. Yumurtlamanin uzerinden en az 11 gun gecsin diyorum. Ama gece yapabilirim dayanamazsam
Canım benim yumurtlamanın üstünden 13 gün geçmiş. Bence bi bak derim. Silik bile olabilir erken olduğundan. Ay ne güzel aynı anda ikimize de nasip olur inşallah.

Çok saol canım benim moral verdin bana birsey daha sorsam sana ? Peki süt gibi sıvı gelmesi hamileliği kolaylastrrmi

İnşallah canım kimse yaşaması tabi hepimiz sok olduk senin testinde ama hersey allahtan bana da doktor dogal yolla hamile kalamayabilirsin dedi ama ben bu ay yine deNedim inşallah hepimizin gobusu dolcak allahın izniyle
Inşallah kuzum yok benim doktor hamile kalmaman için bi engel yok diyor o benden daha çok umutlu bakalım hayırlısı ben sanmıyorum hamile falan kalacağımı öylesine benimkisi geçen seferden sonra kestim umudumu hiç istek umut vs yok icimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…