- 18 Ocak 2016
- 11
- 2
- 1
- 29
Bende 30 ocak ta yaptım bundan biraz daha silik senin adet gunun bugun mu
bana bozuk gibi geldi ama yayılmış sanki renk :S
Yok canım aynı benim ya , karışık değilayyy inşallah hadi bakalım :) bu arada bi şey daha hatırladım erken belirtilerle alakalı benim ayaklarım çok üşüyodu bir de ara ara hafiften başım dönüyodu ama çok az bir de kirpikler çok karışık oluyor eskiden hep kadınlar kirpiklerinden anlarlarmış aynada dikkatlı baksana rimelsizken normalden daha karışık geliyo mu sana
Bencede yarın sabah ilk idrarınla tekrar dene sabah sıvı tuketmedenKizlar benim adetim 1 hafta gecikti günüm de il yani Bana da tuhaf geldi başka test yapsam yarın yine emin olamadım cunku
Hayır canım zorlaştırır.tedavi olmak gerek.Çok saol canım benim moral verdin bana birsey daha sorsam sana ? Peki süt gibi sıvı gelmesi hamileliği kolaylastrrmi
Canım benim yumurtlamanın üstünden 13 gün geçmiş. Bence bi bak derim. Silik bile olabilir erken olduğundan. Ay ne güzel aynı anda ikimize de nasip olur inşallah.
O kadar erken çıkması ne güzelmiş ya benim 23 ocak ovulasyonun çift çizgi çıktığı gün bat 6 Şubat sence ne gün yapayım 1 tane var gebelik testi boşuna gitsin istemiyorumCanim benim yumurtlama tarihim 18 ocak. 13. Günümdü. Normalde 16. Gün olmalıydı erken oldu. 31 ocakta testte çift çizgiyi gördüm. 5 şubatta adet olacaktım
Yok vallahi yok belirtide yokAnaPatron durumlar nasil. Duadan soruyorum boyle ama.merak ediyorum :) bende henuz yok bisey
Ben emin olamadım.sabah bir test daha yap bence
Sen de yarın ilk idrarla tekrar yap benceYa kafam karmakarış testi adetten 5 gun once testi boyle çıkıp ta hamile olan var mı Eki Görüntüle 1760570
Canım klomenden kaynaklı silik çıkma olasılığı var.Kızlar testlere aldanmayın fazla benim basima gelenleri biliyorsunuz birde ben klomen tedavisine başladım yarın catlatma iğnesi kullanabilirim yeterince yumurta var yada buyumuslerse ve az önce test yaptım basim çok dönüyor falan diye vee salak test silik olarak çıktı gelde gülme :)
Canım tekrar yaptır ve başka doktora git.normal değerin biraz üstünde.benim kendi sonucumu koyuyorum.orda normal değerleryazıyor.Benim prolaktinim 35 , şapşi doktor çok yüksek değil ilaç kullanmana gerek yok dedi bana inş öyledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?