Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canım klomenden kaynaklı silik çıkma olasılığı var.
Yok klomen falan hicbisey kulkanmazken bile hep silik çıkıyor birde doktora sordum geçen gittiğimde klomen yapmaz sanmıyorum dedi nys sonuçta klomen vb.kulkanmazkende aynı bende bi anormallik var sanırım; )

Canım tekrar yaptır ve başka doktora git.normal değerin biraz üstünde.benim kendi sonucumu koyuyorum.orda normal değerleryazıyor.

Eki Görüntüle 1760587
Bu ay farklı hastaneden başka doktora gitcem canım benim kağıdımda 27 ye kadar mış normal değerler öyle yazıyor ama bu adam ilaç vermedi bana çokta önemli değil bu değer engel değil dedi 16 senelik profesör bide kendisi

#11i
Sağol canım Tebrikler şu takvime çok özeniyorum bende ya:)
Bahsedermisin kendinden hamileliğini nasıl anladın belirtin anormal bişey oldu mu vücutta hamileyim kesin diyebileceğin.
Canım Allâh sana da verir inşallah , Allâh isteyen herkezjdpd nasip eylesin...ben de sadece adet gününden bir hafta önce çok aşırı adet sancim oldu , ki benim adet olmadan bir gün önce başlar yarına kalmadan adet olurdum ondan anladım bir de ağır birşey kaldırdım ve sol tarafında birşey hissettim ona çok ağırı girdi ordan şüphe duydum herkezed farklı oluyo belirtiler mesela bende yerleşme kanaması olmadı , göğüs uçları filan acımadı normal adet olacat gibi şişme oldu sadece ve adete 4gün kala hamile olduğumu öğrendim...

Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah canım, amin, çok sağol , bende bugün alışverişe gittik ağır kaldırmış bulundum kramp girdi kasık tarafıma şimdide ince ince tatlı ağrılar sızılar var çok yordum galiba kendimi ondan

Adet gününü geçtim mi peki tatlım , adet ağırıpg gibi mi ağırıjap

Adet gününü geçtim mi peki tatlım , adet ağırıpg gibi mi ağırıjap
Evet ona benziyor benim ağrım olmaz adet zamanı çok şükür maşallah diyim:) ama kendimi yorduğumda bacaklarımda ince sıvılar olur adet zamanı öyle bişeyler var Ayy gelsede adet zamanı kurtulsam ya beklemek zor oldu bu ay adet 6 şub

Ama canım kayinvalidem yok diyo normal işte gitme falan diyo ya gerçekten çok moralim bozuldu

Canlarim, esim fortune marka test almis. Uzerinde cin de uretildigi yaziyo. İcinde de fare IgG si icerdigi yaziyo. Kaşınti basti beni :'(
Sorum şu;
Hassasiyeti ile ilgili bir bilgi yok bu testte. Yani 20 birim hcg yi mi olcuyor 50 birim mi bilemedim. Regl olmadan once bu marka testle pozitif goren var mi? Ya da bu markayla ilgili bilgisi olan ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…