- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
Sağol canım Tebrikler şu takvime çok özeniyorum bende ya:)Kızlarr naber nasılsınız nasıl gidiyo...
Yok klomen falan hicbisey kulkanmazken bile hep silik çıkıyor birde doktora sordum geçen gittiğimde klomen yapmaz sanmıyorum dedi nys sonuçta klomen vb.kulkanmazkende aynı bende bi anormallik var sanırım; )Canım klomenden kaynaklı silik çıkma olasılığı var.
Bu ay farklı hastaneden başka doktora gitcem canım benim kağıdımda 27 ye kadar mış normal değerler öyle yazıyor ama bu adam ilaç vermedi bana çokta önemli değil bu değer engel değil dedi 16 senelik profesör bide kendisiCanım tekrar yaptır ve başka doktora git.normal değerin biraz üstünde.benim kendi sonucumu koyuyorum.orda normal değerleryazıyor.
Eki Görüntüle 1760587
Canım Allâh sana da verir inşallah , Allâh isteyen herkezjdpd nasip eylesin...ben de sadece adet gününden bir hafta önce çok aşırı adet sancim oldu , ki benim adet olmadan bir gün önce başlar yarına kalmadan adet olurdum ondan anladım bir de ağır birşey kaldırdım ve sol tarafında birşey hissettim ona çok ağırı girdi ordan şüphe duydum herkezed farklı oluyo belirtiler mesela bende yerleşme kanaması olmadı , göğüs uçları filan acımadı normal adet olacat gibi şişme oldu sadece ve adete 4gün kala hamile olduğumu öğrendim...Sağol canım Tebrikler şu takvime çok özeniyorum bende ya:)
Bahsedermisin kendinden hamileliğini nasıl anladın belirtin anormal bişey oldu mu vücutta hamileyim kesin diyebileceğin.
Canım senin neyin var doktor ne diyor sanaBu ay farklı hastaneden başka doktora gitcem canım benim kağıdımda 27 ye kadar mış normal değerler öyle yazıyor ama bu adam ilaç vermedi bana çokta önemli değil bu değer engel değil dedi 16 senelik profesör bide kendisi
Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah canım, amin, çok sağol , bende bugün alışverişe gittik ağır kaldırmış bulundum kramp girdi kasık tarafıma şimdide ince ince tatlı ağrılar sızılar var çok yordum galiba kendimi ondan#11i
Canım Allâh sana da verir inşallah , Allâh isteyen herkezjdpd nasip eylesin...ben de sadece adet gününden bir hafta önce çok aşırı adet sancim oldu , ki benim adet olmadan bir gün önce başlar yarına kalmadan adet olurdum ondan anladım bir de ağır birşey kaldırdım ve sol tarafında birşey hissettim ona çok ağırı girdi ordan şüphe duydum herkezed farklı oluyo belirtiler mesela bende yerleşme kanaması olmadı , göğüs uçları filan acımadı normal adet olacat gibi şişme oldu sadece ve adete 4gün kala hamile olduğumu öğrendim...
Adet gününü geçtim mi peki tatlım , adet ağırıpg gibi mi ağırıjapAllah kucağına almayı nasip etsin inşallah canım, amin, çok sağol , bende bugün alışverişe gittik ağır kaldırmış bulundum kramp girdi kasık tarafıma şimdide ince ince tatlı ağrılar sızılar var çok yordum galiba kendimi ondan
Bende pco var progesteron ölçüldü 5 çıktı yumurtlama olmuyormuş 2 aydır serophene kullanıyorum birde prolaktin 35 ama onu kafana takma dedi doktor çok yüksek değil dedi engel değil dedi öyle işteCanım senin neyin var doktor ne diyor sana
Hımmm canım Allâh tez zamanda çocuk nasip eylesin inşallah sana daBende pco var progesteron ölçüldü 5 çıktı yumurtlama olmuyormuş 2 aydır serophene kullanıyorum birde prolaktin 35 ama onu kafana takma dedi doktor çok yüksek değil dedi engel değil dedi öyle işte
Evet ona benziyor benim ağrım olmaz adet zamanı çok şükür maşallah diyim:) ama kendimi yorduğumda bacaklarımda ince sıvılar olur adet zamanı öyle bişeyler var Ayy gelsede adet zamanı kurtulsam ya beklemek zor oldu bu ay adet 6 şubAdet gününü geçtim mi peki tatlım , adet ağırıpg gibi mi ağırıjap
Amin burda bekleyen herkese versin inşallah tez vakitteHımmm canım Allâh tez zamanda çocuk nasip eylesin inşallah sana da
Ayni durum bende de var canim yaaa gelende yok belirtide yok ates basiyo :)Yok vallahi yok belirtide yok
Ateş basıyo valla acaip terliyorum.doğalgazı kapatmıştım.baktım çocukların eli ayağı buz gibi açtımolcaksak olalım artık.çok sıkıldım beklemekten
Kayinvalidem normal diyo gitme diyo ama .s.s.s.s.bence doktora gitmelisin
Hayır canım zorlaştırır.tedavi olmak gerek.
Benden süt geliyor ama hormonlarım normal.sen de hormonlara baktır.
Benim daha önce de göğsümden sarı renk süt geliyodu.meğersem iltihapmış o sarı renk süt...ve sol göğsüm de kitle çıktı.parça alındı çok şükür temiz çıktı.daha sonra kendi kendine kayboldu.
Şuan bildiğin beyaz süt geliyo.kitle falan da yok.hormonlarda normal..piskolojik sanırım çünkü bebek emzirmeyi çok istiyorum.oğlumu doya doya emzirememiştim.
Benim de bat 5 subat ama hiç cesaret bile edemiyorumCanim benim yumurtlama tarihim 18 ocak. 13. Günümdü. Normalde 16. Gün olmalıydı erken oldu. 31 ocakta testte çift çizgiyi gördüm. 5 şubatta adet olacaktım
Benim de bat 5 subat ama hiç cesaret bile edemiyorumCanim benim yumurtlama tarihim 18 ocak. 13. Günümdü. Normalde 16. Gün olmalıydı erken oldu. 31 ocakta testte çift çizgiyi gördüm. 5 şubatta adet olacaktım
normal mi canim oyle olsaydi hepimizde olurdu yani peki cocugun da yok galba neden olabilir bence doktora gitmelisinKayinvalidem normal diyo gitme diyo ama .s.s.s.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?