Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Sağlıkla kucağına al canım
Belirtin olucak sorum ? Zira anormal belirti olmadan hamile kalacağıma inanamıyorum da..Bu ay da anormallik yok göğüs şişmesi ayak üşümesi dışında bat 6 şub

Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin canım darısı başımıza artık ve belirtilerin nelerdi nasıl anladın hami oldugunu

sagilik la kucagina almayi asip etsi Rabbim insallah nezaman ogredi canim hamile oldugunu

Benim prolaktinim 35 , şapşi doktor çok yüksek değil ilaç kullanmana gerek yok dedi bana inş öyledir
canım benim de 35 çıkmıştı doktorum dostinex verdi ne olur ne olmaz dun gittiğimde tekrar tahlil yaptırdım bu sefer 12.5 çıktı doktor bu sefer yukselmemiş dedi.. onu mutlaka doktorunla konuş bu hamile kalmana engel olur çünkü

Evet ya hamile kaldın gittin.biz hala burdayız sağlıcakla büyüt bebişini

Zaten
Bütün sonuçlarımı götürcem canım doktora bakalım anormal büyüdüler ya şu ana kadar neden acaba böyle oldu

Zaten

Bütün sonuçlarımı götürcem canım doktora bakalım anormal büyüdüler ya şu ana kadar neden acaba böyle oldu
pko yapıyo canım benim benim de vardı ya gebelik istemi için doktora gittiğimde bütün testlerimi yapmıştı prolaktin yüksek çıkmıştı..cidden de o ay göğüslerim çok sızlamıştı korunmama rağmen..korunmayı bırakıp gebe kalabilmem için prolaktinin normal sınırlar içinde olması gerekiyormuş o yuzden ilaç verdi bunu düşürmemiz lazım dedi.. dun doktora gittiğimde kistlerin temizlenmiş dedi tekrar prolaktine baktı işte bu sefer yuksek değilmiş ilaca gerek kalmadı..

Sorular cok hangisini soralim :) belirtiler adet gunune 1 gun kala veya adet gununde belirtin varmiydi yoksa azalmismiydi agrilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…