Benim de bat 5 subat ama hiç cesaret bile edemiyorum
Kayınvaliden doktor mu canım..vereceğin bir tüp kan.hormon testi yaptırmalısın.sağlık ocağı bile yapıyor.Ama canım kayinvalidem yok diyo normal işte gitme falan diyo ya gerçekten çok moralim bozuldu
Sağlıkla kucağına al canımSlm kızlar bende bir zamanlar sürekli bu topikte takiliyordumcok şükür hamile kaldım ... Inş isteyen herkesssssss hamile kalır..sağlıklı hayirli evlatlariniz olur ... Sormak istediğiniz bise varsa seve seve cevaplarim
Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin canım darısı başımıza artık ve belirtilerin nelerdi nasıl anladın hami oldugunuSlm kızlar bende bir zamanlar sürekli bu topikte takiliyordumcok şükür hamile kaldım ... Inş isteyen herkesssssss hamile kalır..sağlıklı hayirli evlatlariniz olur ... Sormak istediğiniz bise varsa seve seve cevaplarim
sagilik la kucagina almayi asip etsi Rabbim insallah nezaman ogredi canim hamile oldugunuSlm kızlar bende bir zamanlar sürekli bu topikte takiliyordumcok şükür hamile kaldım ... Inş isteyen herkesssssss hamile kalır..sağlıklı hayirli evlatlariniz olur ... Sormak istediğiniz bise varsa seve seve cevaplarim
İnşallah bu ay hamilelik patlaması olsaSen de bizdensinbi gelse 5 subat off offf.... butun bekleyenler pozitif sonuc gorurler insallah
YokGelip giden var mı kizlar :)
canım benim de 35 çıkmıştı doktorum dostinex verdi ne olur ne olmaz dun gittiğimde tekrar tahlil yaptırdım bu sefer 12.5 çıktı doktor bu sefer yukselmemiş dedi.. onu mutlaka doktorunla konuş bu hamile kalmana engel olur çünküBenim prolaktinim 35 , şapşi doktor çok yüksek değil ilaç kullanmana gerek yok dedi bana inş öyledir
benimde hala yok ama sabaha karsi oluyor normalde bakalim hayirlisi :)Yokgelmezse sabah test yapıcam
Evet ya hamile kaldın gittin.biz hala burdayızSlm kızlar bende bir zamanlar sürekli bu topikte takiliyordumcok şükür hamile kaldım ... Inş isteyen herkesssssss hamile kalır..sağlıklı hayirli evlatlariniz olur ... Sormak istediğiniz bise varsa seve seve cevaplarim
Geçen ay öğlen 3-4 gibi başlamıştı.İnşallahhh sabah pozitiffi görürümm de sizde yapıp görürsünüzbenimde hala yok ama sabaha karsi oluyor normalde bakalim hayirlisi :)
Bende de yok ama gelmezse test yapimiycam 1 hafta geçsin öyle yapcam garantiye alayım teste negatif görmek pis koyuyor vallaYokgelmezse sabah test yapıcam
Bütün sonuçlarımı götürcem canım doktora bakalımcanım benim de 35 çıkmıştı doktorum dostinex verdi ne olur ne olmaz dun gittiğimde tekrar tahlil yaptırdım bu sefer 12.5 çıktı doktor bu sefer yukselmemiş dedi.. onu mutlaka doktorunla konuş bu hamile kalmana engel olur çünkü
insallah ama kasiklarima agri vurdukca beim umid gidiyor se isallah hamilesidir:) ama ben degilmGeçen ay öğlen 3-4 gibi başlamıştı.İnşallahhh sabah pozitiffi görürümm de sizde yapıp görürsünüz
canim seni cocugun varmiGeçen ay öğlen 3-4 gibi başlamıştı.İnşallahhh sabah pozitiffi görürümm de sizde yapıp görürsünüz
pko yapıyo canım benimZaten
Bütün sonuçlarımı götürcem canım doktora bakalımanormal büyüdüler ya şu ana kadar neden acaba böyle oldu
Evet canım iki oğlum varcanim seni cocugun varmi
Henuz yok yeni kontrol ettim :) sendeGelip giden var mı kizlar :)
Sorular cok hangisini soralim :) belirtiler adet gunune 1 gun kala veya adet gununde belirtin varmiydi yoksa azalmismiydi agrilarSlm kızlar bende bir zamanlar sürekli bu topikte takiliyordumcok şükür hamile kaldım ... Inş isteyen herkesssssss hamile kalır..sağlıklı hayirli evlatlariniz olur ... Sormak istediğiniz bise varsa seve seve cevaplarim
Bende gecen ay 1 gun gecince oglene dogru olmustum.Geçen ay öğlen 3-4 gibi başlamıştı.İnşallahhh sabah pozitiffi görürümm de sizde yapıp görürsünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?