- 18 Ocak 2016
- 644
- 562
- 23
- 30
Yok canım çok şükür ☺Henuz yok yeni kontrol ettim :) sende
Ya bende agrida kalmadi. Kasigimda sadece nokta gibi bi agri var cok azinsallah ama kasiklarima agri vurdukca beim umid gidiyor se isallah hamilesidir:) ama ben degilm
Agrilar ne alemde benim sol kasik nokta gibi bi yer cok az agrio onun disinda gogusler hala şiş. Bi de ates basmasiYok canım çok şükür ☺
Benim kasik ağrıları devam canım belim çok ağrıyor ayaklarım ısınmiyor bugün sabah ilk defa hafif bi bulantı olduAgrilar ne alemde benim sol kasik nokta gibi bi yer cok az agrio onun disinda gogusler hala şiş. Bi de ates basmasi
fortune testi de iyidirbhchrk fortune marka gebelik testini biliyor musun? Cok mu dandik? Cin maliymis
eYa bende a
Ya bende agrida kalmadi. Kasigimda sadece nokta gibi bi agri var cok az
Benim bu doktor niye vermedi acaba ilaç bu değer etkilemez dedi emin emin bide tamam dedim gerçi hoş be canım emziren arkadaşım hamile kaldı yeni onda süt hormonu tavandır Geleceği varmış yavrucağın Rabbim istesin yeterki olmadımı bir sürü sebep çıkıyor şu var bu var ama Allah isterse oluyorpko yapıyo canım benimbenim de vardı ya gebelik istemi için doktora gittiğimde bütün testlerimi yapmıştı prolaktin yüksek çıkmıştı..cidden de o ay göğüslerim çok sızlamıştı korunmama rağmen..korunmayı bırakıp gebe kalabilmem için prolaktinin normal sınırlar içinde olması gerekiyormuş o yuzden ilaç verdi bunu düşürmemiz lazım dedi.. dun doktora gittiğimde kistlerin temizlenmiş dedi tekrar prolaktine baktı işte bu sefer yuksek değilmiş ilaca gerek kalmadı..
doktorum böyle demişti canım benim haklısın dediğinde olacağı varsa herşey olur bu dünyada yeterki içimizi bozmayalım :)Benim bu doktor niye vermedi acaba ilaç bu değer etkilemez dedi emin emin bide tamam dedim gerçi hoş be canım emziren arkadaşım hamile kaldı yeni onda süt hormonu tavandır Geleceği varmış yavrucağın Rabbim istesin yeterki olmadımı bir sürü sebep çıkıyor şu var bu var ama Allah isterse oluyor
Bakalım yeni doktor ne dicek iyiki başka doktordan randevu aldım 60 yaşlarında bi kadın bu da, hem erkeğe muayenede çok zorlanıyordum iyi oldu böylesi.
Isin kötü tarafı zaten kayinvalidem çocuk yapmamizi istemiyor engel oluyo ama bende eşimi ikna ettim yapmaya karar verdik şimdide olur mu bilmiyorum. S.S. s.normal mi canim oyle olsaydi hepimizde olurdu yani peki cocugun da yok galba neden olabilir bence doktora gitmelisin
D Delikadinnn de agrilarim var demis. @ceyagem ve bende agrilar az kaldi amae
benim adet agrilarim basladi bile
Kayınvaliden doktor mu canım..vereceğin bir tüp kan.hormon testi yaptırmalısın.sağlık ocağı bile yapıyor.
ay benim babam da dede olacam fikrinden dolayı yapmayın 2023ü bekleyin türkiye değişcek diyo saçma sapan.. sen eşini ikna ettiysen kimseyi dinleme.. güzelce doktoruna git..Isin kötü tarafı zaten kayinvalidem çocuk yapmamizi istemiyor engel oluyo ama bende eşimi ikna ettim yapmaya karar verdik şimdide olur mu bilmiyorum. S.S. s.
ay benim babam da dede olacam fikrinden dolayı yapmayın 2023ü bekleyin türkiye değişcek diyo saçma sapan.. sen eşini ikna ettiysen kimseyi dinleme.. güzelce doktoruna git..
Allah izin verirse bebeğimiz olacağı zaman babama pat diye söylicem inşallah kalpten gitmez adam
Cnm benim akintim cogalmisti normalde hiç olmazdı...birde minik sivilcelenmelerim oldu...aynı zamanda cnm eksi ve tatlı aynı anda istiyordu...ateş ölçümü de yaptım hiç düşmediSağlıkla kucağına al canım
Belirtin olucak sorum ? Zira anormal belirti olmadan hamile kalacağıma inanamıyorum da..Bu ay da anormallik yok göğüs şişmesi ayak üşümesi dışında bat 6 şub
Cnm bende çok kasik agrisi falan olmadı ama ilişkiden sonra kasikta batma oldu ..bu arada akintim çoğaldı ve ben 4 ay korunmuyorum olmadı çörek otu bal tarçın kullandım hemen hamile kaldım fazla çalışma yapmamamiza rağmenAllah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin canım darısı başımıza artık ve belirtilerin nelerdi nasıl anladın hami oldugunu
15 aralık son regl...adetim gecikince anladimsagilik la kucagina almayi asip etsi Rabbim insallah nezaman ogredi canim hamile oldugunu
Anladım canım fazla bi belirtin olmamış göğüs ucu ağrısı, kasık ağrısı gibi kişiye göre değişiyor galibaCnm benim akintim cogalmisti normalde hiç olmazdı...birde minik sivilcelenmelerim oldu...aynı zamanda cnm eksi ve tatlı aynı anda istiyordu...ateş ölçümü de yaptım hiç düşmedi
Sağol cnm benim...aminn...darisi sizeEvet ya hamile kaldın gittin.biz hala burdayızsağlıcakla büyüt bebişini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?