Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Benim bu doktor niye vermedi acaba ilaç bu değer etkilemez dedi emin emin bide tamam dedim gerçi hoş be canım emziren arkadaşım hamile kaldı yeni onda süt hormonu tavandır Geleceği varmış yavrucağın Rabbim istesin yeterki olmadımı bir sürü sebep çıkıyor şu var bu var ama Allah isterse oluyor
Bakalım yeni doktor ne dicek iyiki başka doktordan randevu aldım 60 yaşlarında bi kadın bu da, hem erkeğe muayenede çok zorlanıyordum iyi oldu böylesi.

doktorum böyle demişti canım benim haklısın dediğinde olacağı varsa herşey olur bu dünyada yeterki içimizi bozmayalım :)
kadın doktor daha rahat oluyor ya benim de doktorum kadın istediğimi soruyorum vala :)

normal mi canim oyle olsaydi hepimizde olurdu yani peki cocugun da yok galba neden olabilir bence doktora gitmelisin
Isin kötü tarafı zaten kayinvalidem çocuk yapmamizi istemiyor engel oluyo ama bende eşimi ikna ettim yapmaya karar verdik şimdide olur mu bilmiyorum. S.S. s.

Kayınvaliden doktor mu canım..vereceğin bir tüp kan.hormon testi yaptırmalısın.sağlık ocağı bile yapıyor.

Bana kalsa uçarak giderim ama birlikte oturuyoruz herseyime karışıyor zaten çocuk yapmamizida istemiyor eşimi ısrarla uyarıyor dikkatli olun yapmayın falan ama eşim benim uzuldugumu ve cok istediğimi biliyor ve yapmaya karar verdik bilmiyorum olacakmış moralim gerçekten çok kötü bir durumda

Isin kötü tarafı zaten kayinvalidem çocuk yapmamizi istemiyor engel oluyo ama bende eşimi ikna ettim yapmaya karar verdik şimdide olur mu bilmiyorum. S.S. s.
ay benim babam da dede olacam fikrinden dolayı yapmayın 2023ü bekleyin türkiye değişcek diyo saçma sapan.. sen eşini ikna ettiysen kimseyi dinleme.. güzelce doktoruna git..
Allah izin verirse bebeğimiz olacağı zaman babama pat diye söylicem inşallah kalpten gitmez adam

Benim tek zoruma giden nokta herseyime karışıyor birlikte oturuyoruz zaten yok sakin yapmayın falan işimiz çok zorlaşır falan ya ne bileyim contains kötüyüm gerçekten .s.s.s.s

Sağlıkla kucağına al canım
Belirtin olucak sorum ? Zira anormal belirti olmadan hamile kalacağıma inanamıyorum da..Bu ay da anormallik yok göğüs şişmesi ayak üşümesi dışında bat 6 şub
Cnm benim akintim cogalmisti normalde hiç olmazdı...birde minik sivilcelenmelerim oldu...aynı zamanda cnm eksi ve tatlı aynı anda istiyordu...ateş ölçümü de yaptım hiç düşmedi

Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin canım darısı başımıza artık ve belirtilerin nelerdi nasıl anladın hami oldugunu
Cnm bende çok kasik agrisi falan olmadı ama ilişkiden sonra kasikta batma oldu ..bu arada akintim çoğaldı ve ben 4 ay korunmuyorum olmadı çörek otu bal tarçın kullandım hemen hamile kaldım fazla çalışma yapmamamiza rağmen

Cnm benim akintim cogalmisti normalde hiç olmazdı...birde minik sivilcelenmelerim oldu...aynı zamanda cnm eksi ve tatlı aynı anda istiyordu...ateş ölçümü de yaptım hiç düşmedi
Anladım canım fazla bi belirtin olmamış göğüs ucu ağrısı, kasık ağrısı gibi kişiye göre değişiyor galiba
Tekrardan hayırlı olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…