Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Be
Cnm yumurtlamadan sonra hafif bacaklarima vuran ağrım oldu...ve akıntı coktu..ama çok agri olmadı
Benim yumurtlamadan sonra cok siskinligim oldu gaz sancisi karnimin alt tarafinda sislik agri. Akinti coktu.ma bugun adet gunum henuz olmadim ama agri yok denicek kadar az.akinti yine de var cok olmasada

Canimm demek hamilesin senin adına çok ama çok sevindim hayirli olsun gözün aydın biz seninle aynı zaman bekliyorduk sen kaldin çok şükür darisi tüm isteyenlere

Başka bir bahaneyle sağlık ocağına gideceğini söyle.söylemek zorunda değilsin canım.

Bilgilerin için Sağol canım aynı benimde oldu iliskiden sonra kasik ta batma hadi hayırlısı bu ay regli olursam o kuru kesin deniycem ama inşallah vardi

Evde 2 test var kendimi zor tutuyorum bu ayki 3. Negatif sonucu gormek istemedigim icin :'( yapmiiicam...
Yarin sabah yapsam mi ki? 5 şubatçılardanım
Sen bilirsin ben olsam yapardım ben de bugün 1 test aldım.hala adet belirtim yok.olcak gibide hissetmiyorum..sabaha kadar olmazsam sabah yapıcam

CNm o bal tarcin corek otu karisimi kullndigin sure icerisinde kahverengi akinti yapti mi bende 3 4 kere kullndim oyle yapinca biraktimdevam etmedim

Merhaba
15 gün önce prezervatifle ilişkiye girdim 15 gündür de adetim gecikti belirti hissetmiyorum arada rahmimde ağrı hissediyorum onun dışında bişey yok ayrıca hava değişimi de yaşadım il değiştirdim yani ondan olabilir mi sizce yoksa hamile miyim
Teşekkürler

Adetin normalde gecikiyor mu duzenli midir .duzenliyse suphelenebilirsin o kadar gunluk gecikmeden dolayi bi test al bak var mi yok mu kesin emin olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…