Sağol cnm...göğüs ucumda yanma şeklinde agri oldu...ama kasik ağrım sonralardan basladiAnladım canım fazla bi belirtin olmamış göğüs ucu ağrısı, kasık ağrısı gibi kişiye göre değişiyor galiba
Tekrardan hayırlı olsun:)
Cnm yumurtlamadan sonra hafif bacaklarima vuran ağrım oldu...ve akıntı coktu..ama çok agri olmadıSorular cok hangisini soralim :) belirtiler adet gunune 1 gun kala veya adet gununde belirtin varmiydi yoksa azalmismiydi agrilar
Benim yumurtlamadan sonra cok siskinligim oldu gaz sancisi karnimin alt tarafinda sislik agri. Akinti coktu.ma bugun adet gunum henuz olmadim ama agri yok denicek kadar az.akinti yine de var cok olmasadaCnm yumurtlamadan sonra hafif bacaklarima vuran ağrım oldu...ve akıntı coktu..ama çok agri olmadı
Canimm demek hamilesin senin adına çok ama çok sevindim hayirli olsun gözün aydın biz seninle aynı zaman bekliyorduk sen kaldin çok şükür darisi tüm isteyenlereSlm kızlar bende bir zamanlar sürekli bu topikte takiliyordumcok şükür hamile kaldım ... Inş isteyen herkesssssss hamile kalır..sağlıklı hayirli evlatlariniz olur ... Sormak istediğiniz bise varsa seve seve cevaplarim
Başka bir bahaneyle sağlık ocağına gideceğini söyle.söylemek zorunda değilsin canım.Bana kalsa uçarak giderim ama birlikte oturuyoruz herseyime karışıyor zaten çocuk yapmamizida istemiyor eşimi ısrarla uyarıyor dikkatli olun yapmayın falan ama eşim benim uzuldugumu ve cok istediğimi biliyor ve yapmaya karar verdik bilmiyorum olacakmış moralim gerçekten çok kötü bir durumda
Başka bir bahaneyle sağlık ocağına gideceğini söyle.söylemek zorunda değilsin canım.
Bilgilerin için Sağol canım aynı benimde oldu iliskiden sonra kasik ta batma hadi hayırlısı bu ay regli olursam o kuru kesin deniycem ama inşallah vardiCnm bende çok kasik agrisi falan olmadı ama ilişkiden sonra kasikta batma oldu ..bu arada akintim çoğaldı ve ben 4 ay korunmuyorum olmadı çörek otu bal tarçın kullandım hemen hamile kaldım fazla çalışma yapmamamiza rağmen
Sen bilirsinEvde 2 test var kendimi zor tutuyorum bu ayki 3. Negatif sonucu gormek istemedigim icin :'( yapmiiicam...
Yarin sabah yapsam mi ki? 5 şubatçılardanım
Çok zor ama fayanmam lazım
CNm o bal tarcin corek otu karisimi kullndigin sure icerisinde kahverengi akinti yapti mi bende 3 4 kere kullndim oyle yapinca biraktimdevam etmedimCnm bende çok kasik agrisi falan olmadı ama ilişkiden sonra kasikta batma oldu ..bu arada akintim çoğaldı ve ben 4 ay korunmuyorum olmadı çörek otu bal tarçın kullandım hemen hamile kaldım fazla çalışma yapmamamiza rağmen
Dayan dayan.sabaha ne kaldi :) benim karnimin altinda yine Sislik gibi bise oldu sanirim benimki yolda gelioÇok zor ama fayanmam lazım
Adetin normalde gecikiyor mu duzenli midir .duzenliyse suphelenebilirsin o kadar gunluk gecikmeden dolayi bi test al bak var mi yok mu kesin emin olursunMerhaba
15 gün önce prezervatifle ilişkiye girdim 15 gündür de adetim gecikti belirti hissetmiyorum arada rahmimde ağrı hissediyorum onun dışında bişey yok ayrıca hava değişimi de yaşadım il değiştirdim yani ondan olabilir mi sizce yoksa hamile miyim
Teşekkürler
Hep düzenlidir 35 günde bir olurumAdetin normalde gecikiyor mu duzenli midir .duzenliyse suphelenebilirsin o kadar gunluk gecikmeden dolayi bi test al bak var mi yok mu kesin emin olursun
Benim ümidim su an da azalmaya basladi. Karnimin alt tarafinda yine bi sislik basladi. Agri da varCanım acılı şalgam suyu çekti dedim eşime koştu dışarı şimdi :)) daha hamile olmadan eziyete başladım
Hayırlısı canım , daha gelmeden ümidi kesme bakalım Allah tan ümit kesilmezBenim ümidim su an da azalmaya basladi. Karnimin alt tarafinda yine bi sislik basladi. Agri da var
Sanirim gelioo
Canım acılı şalgam suyu çekti dedim eşime koştu dışarı şimdi :)) daha hamile olmadan eziyete başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?