Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

O kadar erken çıkması ne güzelmiş ya benim 23 ocak ovulasyonun çift çizgi çıktığı gün bat 6 Şubat sence ne gün yapayım 1 tane var gebelik testi boşuna gitsin istemiyorum
Birkaç gün daha bekle istersen canım. Bir tane test varsa elinde silik falan çıkar hepten meraklanırsın canım.hayırlısı olsun

Benim de bat 5 subat ama yumurtlama 21ninin gecesi. Ne zaman tekrar test yapsam diye hesaplamak icin sordum. Yumurtlamanin uzerinden en az 11 gun gecsin diyorum. Ama gece yapabilirim dayanamazsam
Benim yumurtlamanın üstünden 7 gün geçmişken kan testinde negatif çıktı bence bayağı bekle hayal kırıklığına uğramak istemiyorsan

Benim yumurtlamanın üstünden 7 gün geçmişken kan testinde negatif çıktı bence bayağı bekle hayal kırıklığına uğramak istemiyorsan

Bu ayki 3. Negatif olacak olacak yine negatif cikarsa. esim 2 negatifi bilmiyo ilk kez test yapicam saniyo. O da yapmam icin biraz gaz verir gibi. Sabaha yaparim kesin (tabii bu gece yapmazsam)

Bu ayki 3. Negatif olacak olacak yine negatif cikarsa. esim 2 negatifi bilmiyo ilk kez test yapicam saniyo. O da yapmam icin biraz gaz verir gibi. Sabaha yaparim kesin (tabii bu gece yapmazsam)
Sen bilirsin canım ben adete bi iki güne kala yapacam ondan bile şüpheliyim çıkmaz varsa hadi bakalım sen bize iyi haberler ver

KİZLAR İYİ GECELER SABAH İDRAR TESTİ YAPMİSTİM İKİNCİ CİZGİ C CİZGİSİNE YAKİN BU TEST HATALİDİR DİMİ

Eklentiler

• image.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 48
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…