Birkaç gün daha bekle istersen canım. Bir tane test varsa elinde silik falan çıkar hepten meraklanırsın canım.hayırlısı olsunO kadar erken çıkması ne güzelmiş ya benim 23 ocak ovulasyonun çift çizgi çıktığı gün bat 6 Şubat sence ne gün yapayım 1 tane var gebelik testi boşuna gitsin istemiyorum
Dayanmaya mecburum canımDayan dayan.sabaha ne kaldi :) benim karnimin altinda yine Sislik gibi bise oldu sanirim benimki yolda gelio
Valla ben sabaha kadar duracagini sanmiorum. Gelmek uzere :) siskinlik basladi karnimin altindaDayanmaya mecburum canımbelki de sabah olurum
-Tak tak tak.....
Kimoooo
-Kırmızı
Sağol canım benimmAy cok harikasinve de cok sansli. Ben tek basima sabahin 6sinda pastaneleri gezdigimi bilirim ki hamileydim
Adet günü yapmayı planlıyorum o 1 taneyi canım ama hep negatif göre göre bakalım Allah tan ümit kesilmezBirkaç gün daha bekle istersen canım. Bir tane test varsa elinde silik falan çıkar hepten meraklanırsın canım.hayırlısı olsun
Benim yumurtlamanın üstünden 7 gün geçmişken kan testinde negatif çıktı bence bayağı bekle hayal kırıklığına uğramak istemiyorsanBenim de bat 5 subat ama yumurtlama 21ninin gecesi. Ne zaman tekrar test yapsam diye hesaplamak icin sordum. Yumurtlamanin uzerinden en az 11 gun gecsin diyorum. Ama gece yapabilirim dayanamazsam
Ben de akıntı ve göğüslerim de batmadan başka bişey yok.sağa yada sola yattığım da göğüslerim batıyo ve şiştiler.özellikle sol biraz büyüdüValla ben sabaha kadar duracagini sanmiorum. Gelmek uzere :) siskinlik basladi karnimin altinda
Sende boyle karninin altinda bi gerginlik var mi. Ben uzanirken cok gerilmeye basladi yaaaDayanmaya mecburum canımbelki de sabah olurum
-Tak tak tak.....
Kimoooo
-Kırmızı
Benimde buyudu gogusler ama bu gerginlik beni tedirgin ettiBen de akıntı ve göğüslerim de batmadan başka bişey yok.sağa yada sola yattığım da göğüslerim batıyo ve şiştiler.özellikle sol biraz büyüdü
Benim yumurtlamanın üstünden 7 gün geçmişken kan testinde negatif çıktı bence bayağı bekle hayal kırıklığına uğramak istemiyorsan
Sen bilirsin canım ben adete bi iki güne kala yapacam ondan bile şüpheliyim çıkmaz varsaBu ayki 3. Negatif olacak olacak yine negatif cikarsa. esim 2 negatifi bilmiyo ilk kez test yapicam saniyo. O da yapmam icin biraz gaz verir gibi. Sabaha yaparim kesin (tabii bu gece yapmazsam)
Orayı hissetmiyorum desem yeridir canım.ufacık bi tıkırtı bile yok...2 Şubat oldu hala adet olmadıkSende boyle karninin altinda bi gerginlik var mi. Ben uzanirken cok gerilmeye basladi yaaa
Orayı hissetmiyorum desem yeridir canım.ufacık bi tıkırtı bile yok...2 Şubat oldu hala adet olmadık
İnşallah pozitif uyanırızCok guzel ve her anlamda pozitif bir sabaha uyanalim:) guzel haberlere ihtiyacim var
Boyası akmış canım.hatalı değil ama pozitif de değil.KİZLAR İYİ GECELER SABAH İDRAR TESTİ YAPMİSTİM İKİNCİ CİZGİ C CİZGİSİNE YAKİN BU TEST HATALİDİR DİMİ
bence hatalı canım bu testKİZLAR İYİ GECELER SABAH İDRAR TESTİ YAPMİSTİM İKİNCİ CİZGİ C CİZGİSİNE YAKİN BU TEST HATALİDİR DİMİ
Sağol canim... göğüslerim inanılmaz hassas uclari buyudu koyulasti karnimin alt tarafi baya sert... duygusl olarak cok hassasim akintim cok fazlaOy allah tamamını erdirsin canım biraz belirtilerini anlatrmisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?