- 18 Ocak 2016
- 11
- 2
- 1
- 29
Gunaydin canim simdi gelmeye basladi kalkinca yataktan malesef adet oldum su andadisikartal87 canım ne yaptın.son durum ne
Gunaydin canim simdi gelmeye basladi kalkinca yataktan malesef adet oldum su andaD Delikadinnn ruzgargullu
AnaPatron tum belirtileri yasadim baksana sonuca. Kendimi dinlemekten vucudum bile oyun oynadi bana yaaa. Bi de boyle 1 gun gec gelmesi var ya tam bir bosa umit yani of yaa yine mi ayni seyler yine mi beklicez
1 şubatçılardan en azından bir hamile çıkan olur diye düşünmüştüm ama herkes adet oldubhchrk AnaPatron D Delikadinnn ruzgargullu yunus_ciklet 1 subatcilar dan 1 kisi daha gitti. Simdi 27 subati beklice.
ben olmadım kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii1 şubatçılardan en azından bir hamile çıkan olur diye düşünmüştüm ama herkes adet olduben hala olmadım test yaptım negatif.şuan karnım ağrıyo ben de olurucam kesin
Ama olsun bak ne yapalım.demek ki rabbim bu ay nasip etmedi.Hayırlı zaman da gelicektir bebişlerimiz.üzülmek, yılmak, umudu kaybetmek yok.Pozitif olmaya devam.
SAKIN ÜZÜLMEYİN ARKADAŞLAR İNANIN BEN ÜZÜLMEDİM.ÇÜNKÜ DAHA ÖNCE DENEYİMLEDİM.ÜZÜLMEYİ BIRAKTIĞIM,UMURSAMADIĞIM AY GELMİŞTİ MELEĞİM.NE KADAR ÜZÜLÜP KAFAYA TAKARSAK O KADAR OLMUYOR BU BEBİŞLER.BİZİM İSTEMEMİZLE OLMUYOR.
DÜŞÜNÜN NEDEN SADECE BİZİM İSTEMEMİZLE OLSUN Kİ.EVLATLARIMIZIN DA İSTEYİP GELMELERİ LAZIM.DEMEK Kİ HAZIR DEĞİLLER.ALLAH IN İZNİYLE GELİCEKLER.
İLERDE BAKIP BAKIP..YAHU O KADAR SPERMİN İÇİN DE BU KOŞUP GELMİŞ DİYEREK GÜLÜCEKSİNİZ.AMA İYİ Kİ DE GELMİŞ DİYECEKSİNİZ...
SAKINNNNNN ÜZÜLMEYİNNNNN
AnaPatron tum belirtileri yasadim baksana sonuca. Kendimi dinlemekten vucudum bile oyun oynadi bana yaaa. Bi de boyle 1 gun gec gelmesi var ya tam bir bosa umit yani of yaa yine mi ayni seyler yine mi beklicez
Ooo bu iyi haberben olmadım kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
üzülmek yok canım Rabbim neylerse güzel eyler bunada şukur sonucta kırmızılar geliyor bunada sukur :)Gunaydin canim simdi gelmeye basladi kalkinca yataktan malesef adet oldum su andaD Delikadinnn ruzgargullu
benimki cok sesiz sedasız gelir hep hiç agrı olmaz ama bu ay belim cok agrıyor ve kasıklarım agrıyor hadi hayırlısıOoo bu iyi haberben de olmadım ama karnım ağrıyo.bugün olurum kesin.sen de yok mu adet belirtisi
bhchrk AnaPatron D Delikadinnn ruzgargullu yunus_ciklet 1 subatcilar dan 1 kisi daha gitti. Simdi 27 subati beklice.
1 şubatçılardan en azından bir hamile çıkan olur diye düşünmüştüm ama herkes adet olduben hala olmadım test yaptım negatif.şuan karnım ağrıyo ben de olurucam kesin
Ama olsun bak ne yapalım.demek ki rabbim bu ay nasip etmedi.Hayırlı zaman da gelicektir bebişlerimiz.üzülmek, yılmak, umudu kaybetmek yok.Pozitif olmaya devam.
SAKIN ÜZÜLMEYİN ARKADAŞLAR İNANIN BEN ÜZÜLMEDİM.ÇÜNKÜ DAHA ÖNCE DENEYİMLEDİM.ÜZÜLMEYİ BIRAKTIĞIM,UMURSAMADIĞIM AY GELMİŞTİ MELEĞİM.NE KADAR ÜZÜLÜP KAFAYA TAKARSAK O KADAR OLMUYOR BU BEBİŞLER.BİZİM İSTEMEMİZLE OLMUYOR.
DÜŞÜNÜN NEDEN SADECE BİZİM İSTEMEMİZLE OLSUN Kİ.EVLATLARIMIZIN DA İSTEYİP GELMELERİ LAZIM.DEMEK Kİ HAZIR DEĞİLLER.ALLAH IN İZNİYLE GELİCEKLER.
İLERDE BAKIP BAKIP..YAHU O KADAR SPERMİN İÇİN DE BU KOŞUP GELMİŞ DİYEREK GÜLÜCEKSİNİZ.AMA İYİ Kİ DE GELMİŞ DİYECEKSİNİZ...
SAKINNNNNN ÜZÜLMEYİNNNNN
Hayırlısı.Benim de bekarlığımdan beri ilk defa adet öncesi karın ağrısı başladıbenimki cok sesiz sedasız gelir hep hiç agrı olmaz ama bu ay belim cok agrıyor ve kasıklarım agrıyor hadi hayırlısı
Aynen öyle canım.çalışmalara devam.bu ovü testleri tek tek satılıyomu.her eczanede varmıdır.ben az çok biliyorum yumurtlama gğnümü ama bu ay tutturamadım meselatabiki üzülmek yok :) ne olursa olsun halimize şükretmemiz gerekiyor ne insanlar var.. Allah'ım bir gün kararlaştırdı bizler için... sadece sabredip o günü beklicez :) bakın ben başladım ovulasyon testi yapmaya :)
Allah'ım izin verirse inşallah bir gün gebelik testinde de çift çizgiyi görücez
hadi bakalım bence seninde gelmiycek ama bilemiyorumHayırlısı.Benim de bekarlığımdan beri ilk defa adet öncesi karın ağrısı başladı10 yıldır olmuyo du
Evet cnm sagoll darisi senle beraber tüm isteyenlere e inssCanimm demek hamilesin senin adına çok ama çok sevindim hayirli olsun gözün aydın biz seninle aynı zaman bekliyorduk sen kaldin çok şükür darisi tüm isteyenlere
Cnm adetin 2.günü başladım resmen tüm içimi temizledi sanki...7 gün boyunca adet boyunca kanamam oldu hatta pıhtı şeklinde bile geldi herhalde eskileri de attım...sonra olmadı ama yumurtlama akintim 5 6 kere oldu..uzayan akıntı var ya yumurtlama ışte o bende 5 6 kere geldiCNm o bal tarcin corek otu karisimi kullndigin sure icerisinde kahverengi akinti yapti mi bende 3 4 kere kullndim oyle yapinca biraktimdevam etmedim
ben sente marka ovulasyon testi aldım içinde 5 tane var satış fiyatı 25 tl :) tanesi 5 tl ye geliyo diğerleri tekli oluyo daha pahalı :)Aynen öyle canım.çalışmalara devam.bu ovü testleri tek tek satılıyomu.her eczanede varmıdır.ben az çok biliyorum yumurtlama gğnümü ama bu ay tutturamadım meselaen ucuzu kaç tl
Oyle yapcaz demek ki baska caremiz mi var sanki :) ya zaten iki ayda da tam boyle yumurtalama donemlerinde hep yatak dosek hasta oldum sansima. Ilk ay griplere yakalandim basimi kaldiramadim bu ay da mide rahatsizligi ishal yasadim yine basimi kaldiramadim hepte tam verimli zamanlarimi yedi bu hastaliklar bakalim insallah bu ay bi rahatsizlik cikmazda dogru duzgun calisabiliriz.1 şubatçılardan en azından bir hamile çıkan olur diye düşünmüştüm ama herkes adet olduben hala olmadım test yaptım negatif.şuan karnım ağrıyo ben de olurucam kesin
SAKINNNNNN ÜZÜLMEYİNNNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?