Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Aynı şeyleri yaşıyoruz resmen bugünkü testim pozitif yarın eminolmk ikinciyi yapcam rabbim insAllah verir :) senin adina da inanılmaz sevindim

Gunaydin canim simdi gelmeye basladi kalkinca yataktan malesef adet oldum su anda D Delikadinnn ruzgargullu

AnaPatron tum belirtileri yasadim baksana sonuca. Kendimi dinlemekten vucudum bile oyun oynadi bana yaaa. Bi de boyle 1 gun gec gelmesi var ya tam bir bosa umit yani of yaa yine mi ayni seyler yine mi beklicez

bhchrk AnaPatron D Delikadinnn ruzgargullu yunus_ciklet 1 subatcilar dan 1 kisi daha gitti. Simdi 27 subati beklice.
1 şubatçılardan en azından bir hamile çıkan olur diye düşünmüştüm ama herkes adet oldu ben hala olmadım test yaptım negatif.şuan karnım ağrıyo ben de olurucam kesin
Ama olsun bak ne yapalım.demek ki rabbim bu ay nasip etmedi.Hayırlı zaman da gelicektir bebişlerimiz.üzülmek, yılmak, umudu kaybetmek yok.Pozitif olmaya devam.
SAKIN ÜZÜLMEYİN ARKADAŞLAR İNANIN BEN ÜZÜLMEDİM.ÇÜNKÜ DAHA ÖNCE DENEYİMLEDİM.ÜZÜLMEYİ BIRAKTIĞIM,UMURSAMADIĞIM AY GELMİŞTİ MELEĞİM.NE KADAR ÜZÜLÜP KAFAYA TAKARSAK O KADAR OLMUYOR BU BEBİŞLER.BİZİM İSTEMEMİZLE OLMUYOR.
DÜŞÜNÜN NEDEN SADECE BİZİM İSTEMEMİZLE OLSUN Kİ.EVLATLARIMIZIN DA İSTEYİP GELMELERİ LAZIM.DEMEK Kİ HAZIR DEĞİLLER.ALLAH IN İZNİYLE GELİCEKLER.
İLERDE BAKIP BAKIP..YAHU O KADAR SPERMİN İÇİN DE BU KOŞUP GELMİŞ DİYEREK GÜLÜCEKSİNİZ.AMA İYİ Kİ DE GELMİŞ DİYECEKSİNİZ...
SAKINNNNNN ÜZÜLMEYİNNNNN

ben olmadım kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

AnaPatron tum belirtileri yasadim baksana sonuca. Kendimi dinlemekten vucudum bile oyun oynadi bana yaaa. Bi de boyle 1 gun gec gelmesi var ya tam bir bosa umit yani of yaa yine mi ayni seyler yine mi beklicez

uzulme canim, denemeye devam et, Allah insallah umitlerini bosa cikarmaz bir dahaki sefere.

bhchrk AnaPatron D Delikadinnn ruzgargullu yunus_ciklet 1 subatcilar dan 1 kisi daha gitti. Simdi 27 subati beklice.

tabiki üzülmek yok :) ne olursa olsun halimize şükretmemiz gerekiyor ne insanlar var.. Allah'ım bir gün kararlaştırdı bizler için... sadece sabredip o günü beklicez :) bakın ben başladım ovulasyon testi yapmaya :)
Allah'ım izin verirse inşallah bir gün gebelik testinde de çift çizgiyi görücez

Eklentiler

• 20160202_080244.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 49
Aynen öyle canım.çalışmalara devam.bu ovü testleri tek tek satılıyomu.her eczanede varmıdır.ben az çok biliyorum yumurtlama gğnümü ama bu ay tutturamadım mesela en ucuzu kaç tl

Kızlar bende de acayip şişkinlik var çok rahatsız ediyor. Bir de bu ay hiç sivilcelenmediğim kadar sivilcelerim çıktı sizce bunlar da belirti mi? Adetime 2-3 gün kaldı

CNm o bal tarcin corek otu karisimi kullndigin sure icerisinde kahverengi akinti yapti mi bende 3 4 kere kullndim oyle yapinca biraktimdevam etmedim
Cnm adetin 2.günü başladım resmen tüm içimi temizledi sanki...7 gün boyunca adet boyunca kanamam oldu hatta pıhtı şeklinde bile geldi herhalde eskileri de attım...sonra olmadı ama yumurtlama akintim 5 6 kere oldu..uzayan akıntı var ya yumurtlama ışte o bende 5 6 kere geldi

Aynen öyle canım.çalışmalara devam.bu ovü testleri tek tek satılıyomu.her eczanede varmıdır.ben az çok biliyorum yumurtlama gğnümü ama bu ay tutturamadım mesela en ucuzu kaç tl
ben sente marka ovulasyon testi aldım içinde 5 tane var satış fiyatı 25 tl :) tanesi 5 tl ye geliyo diğerleri tekli oluyo daha pahalı :)

Oyle yapcaz demek ki baska caremiz mi var sanki :) ya zaten iki ayda da tam boyle yumurtalama donemlerinde hep yatak dosek hasta oldum sansima. Ilk ay griplere yakalandim basimi kaldiramadim bu ay da mide rahatsizligi ishal yasadim yine basimi kaldiramadim hepte tam verimli zamanlarimi yedi bu hastaliklar bakalim insallah bu ay bi rahatsizlik cikmazda dogru duzgun calisabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…