Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ben de adet olduğum gün sinüzit oldum antibiyotiğe başladım hemen adetliyken iyileşeyim bi daha ilaç içemem diye :) sen de bol bol vitamin alabilirsin meyve çok tüket :)

Anlatim
anlatin su tarifi yahu nasil yapcaz benim adetin 1.gunu bugun deniyim bende :)

Ay be
ben de adet olduğum gün sinüzit oldum antibiyotiğe başladım hemen adetliyken iyileşeyim bi daha ilaç içemem diye :) sen de bol bol vitamin alabilirsin meyve çok tüket :)
Ay benim inadina tam yumurtlamadan 1-2 gun once bitio 1 hafta yatiorum hastaliktan :)

Su ates olcme muhabbrtinde de interde yazdigi aynen su sekilde "*Ateş ölçme yöntemi yumurtladıktan ancak 3 gün sonra size yumurtanın gününü verir. Ateş ölçme yönteminin tek dez avantajı da yumurtlama gününün önceden bilinememesidir. " yazmis. Yani is işten gecmis oluo sen atesten yumurtladigini anlayana kadar :) demek ki sadece adete yakin dusmezse hamilelik var mi yok mu anlayabilmek icin kullanabiliriz :)

O testi nasil yapiyorz peki bak onun hakkinda bilgim yok bilgilendirin beni. :) benim 25-26 gunde bir adet olurum. 3-4 gun surer en fazla. Nasil yapcaz ovulasyon testine kac kere yapcaz :)
şimdi netten baktım o kur için cekilmiş cörek oyu bal vae tarcınmış ve hepsi aynı oranda konuluyormuş adetin 2. günü başlayıp 10 gün devam ediliyor muş bir kasık sabah bir kaşık akşam mış :)

Ay be

Ay benim inadina tam yumurtlamadan 1-2 gun once bitio 1 hafta yatiorum hastaliktan :)
meyve ye meyve bol bol :)

O testi nasil yapiyorz peki bak onun hakkinda bilgim yok bilgilendirin beni. :) benim 25-26 gunde bir adet olurum. 3-4 gun surer en fazla. Nasil yapcaz ovulasyon testine kac kere yapcaz :)

yumurtlama olmadan 24-36 saat önce idrarda lh hormonu en üst seviyeye çıkar.. o zaman da bu ovulasyon testlerinde çift çizgiyi görüyorsun.. çift çizgiyi en net gördüğün günün akşamını ve ertesi akşamı değerlendirmen gerekiyor :) çift çizgiden 24-36 saat sonra yumurtluyorsun ve yumurtan çatlıyor.. zaten o anda sperm varsa döllenme oluyor.. olmazsa da olmuyor benim ki gibi öylece bekler durur orda çatlak çatlak döllenme olursa 5 gün sonra rahme düşermiş doktor öyle dedi.. şüpheli ilişkiden 5 gün sonra lekelenme olursa işte o yerleşme kanaması kimisinde de olmazmış gerçi de..
ben başladım bu sabahtan itibaren ovulasyon testlerine :)
hayırlısıyla inşallah bu ay bu anlattıklarımın hepsini yaşayalım hepimiz hamile olalım

Yani 1 kasik corek otu tozu 1 kasik tarcin 1 kasik bal karistirip sabah aksam yicez. Ay ama ben baldan hic hoslanmam tarcinda oyle. Ben en iyisi yapmiyim daha da midemi bozmiyim sonra ya vazgectim :)

Yani en net cizgiyi gorene kadar test yapcaz hep. Yahu bence adet bitiminde sonra hemen gun asiri calisma yapmali yav :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…