Test yaptım ama negatifhadi bakalım bence seninde gelmiycek ama bilemiyorum
Hadi insallahhhhh olmazsin. Adet yuzu goreme insallah 9 ay boyunca :)ben olmadım kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ben de adet olduğum gün sinüzit oldum antibiyotiğe başladım hemen adetliyken iyileşeyim bi daha ilaç içemem diye :) sen de bol bol vitamin alabilirsin meyve çok tüket :)Oyle yapcaz demek ki baska caremiz mi var sanki :) ya zaten iki ayda da tam boyle yumurtalama donemlerinde hep yatak dosek hasta oldum sansima. Ilk ay griplere yakalandim basimi kaldiramadim bu ay da mide rahatsizligi ishal yasadim yine basimi kaldiramadim hepte tam verimli zamanlarimi yedi bu hastaliklar bakalim insallah bu ay bi rahatsizlik cikmazda dogru duzgun calisabiliriz.
bende yaptım benimde negatif ama umut dunyasıTest yaptım ama negatif
Ben ama aksam dedim karnimin alti birden gerildi agri basladi die bak sabahina adet old ve yine sabaha kadar ates basti zor uyudumOoo bu iyi haberben de olmadım ama karnım ağrıyo.bugün olurum kesin.sen de yok mu adet belirtisi
Tamam canım sağolben sente marka ovulasyon testi aldım içinde 5 tane var satış fiyatı 25 tl :) tanesi 5 tl ye geliyo diğerleri tekli oluyo daha pahalı :)
aminnnnnnnnnnnnnnnn hepimiz oyle oluruz inşallahHadi insallahhhhh olmazsin. Adet yuzu goreme insallah 9 ay boyunca :)
takibimizi tam yapıyoruz bu ayTamam canım sağolbu ay deniyeyim
anlatin su tarifi yahu nasil yapcaz benim adetin 1.gunu bugun deniyim bende :)Cnm adetin 2.günü başladım resmen tüm içimi temizledi sanki...7 gün boyunca adet boyunca kanamam oldu hatta pıhtı şeklinde bile geldi herhalde eskileri de attım...sonra olmadı ama yumurtlama akintim 5 6 kere oldu..uzayan akıntı var ya yumurtlama ışte o bende 5 6 kere geldi
Tarlusal adet sokturucu bebegin varsa dusurur biraz bekle bencetarlusalı bıraksam içmeyi. bisey olurmu canım
bende merak ediyorum cörek otu toz mu olması lazım belki gelirse yaparım her ihtimali dunmek lazımAnlatim
anlatin su tarifi yahu nasil yapcaz benim adetin 1.gunu bugun deniyim bende :)
Ay benim inadina tam yumurtlamadan 1-2 gun once bitio 1 hafta yatiorum hastaliktan :)ben de adet olduğum gün sinüzit oldum antibiyotiğe başladım hemen adetliyken iyileşeyim bi daha ilaç içemem diye :) sen de bol bol vitamin alabilirsin meyve çok tüket :)
Aynen tam olarak nedir ne ise yarar nasil kullanilir yapayim ben :)bende merak ediyorum cörek otu toz mu olması lazım belki gelirse yaparım her ihtimali dunmek lazım
O testi nasil yapiyorz peki bak onun hakkinda bilgim yok bilgilendirin beni. :) benim 25-26 gunde bir adet olurum. 3-4 gun surer en fazla. Nasil yapcaz ovulasyon testine kac kere yapcaz :)takibimizi tam yapıyoruz bu ay
Su ates olcme muhabbrtinde de interde yazdigi aynen su sekilde "*Ateş ölçme yöntemi yumurtladıktan ancak 3 gün sonra size yumurtanın gününü verir. Ateş ölçme yönteminin tek dez avantajı da yumurtlama gününün önceden bilinememesidir. " yazmis. Yani is işten gecmis oluo sen atesten yumurtladigini anlayana kadar :) demek ki sadece adete yakin dusmezse hamilelik var mi yok mu anlayabilmek icin kullanabiliriz :)ben de adet olduğum gün sinüzit oldum antibiyotiğe başladım hemen adetliyken iyileşeyim bi daha ilaç içemem diye :) sen de bol bol vitamin alabilirsin meyve çok tüket :)
şimdi netten baktım o kur için cekilmiş cörek oyu bal vae tarcınmış ve hepsi aynı oranda konuluyormuş adetin 2. günü başlayıp 10 gün devam ediliyor muş bir kasık sabah bir kaşık akşam mış :)O testi nasil yapiyorz peki bak onun hakkinda bilgim yok bilgilendirin beni. :) benim 25-26 gunde bir adet olurum. 3-4 gun surer en fazla. Nasil yapcaz ovulasyon testine kac kere yapcaz :)
meyve ye meyve bol bol :)Ay be
Ay benim inadina tam yumurtlamadan 1-2 gun once bitio 1 hafta yatiorum hastaliktan :)
O testi nasil yapiyorz peki bak onun hakkinda bilgim yok bilgilendirin beni. :) benim 25-26 gunde bir adet olurum. 3-4 gun surer en fazla. Nasil yapcaz ovulasyon testine kac kere yapcaz :)
Yani 1 kasik corek otu tozu 1 kasik tarcin 1 kasik bal karistirip sabah aksam yicez. Ay ama ben baldan hic hoslanmam tarcinda oyle. Ben en iyisi yapmiyim daha da midemi bozmiyim sonra ya vazgectim :)şimdi netten baktım o kur için cekilmiş cörek oyu bal vae tarcınmış ve hepsi aynı oranda konuluyormuş adetin 2. günü başlayıp 10 gün devam ediliyor muş bir kasık sabah bir kaşık akşam mış :)
Yani en net cizgiyi gorene kadar test yapcaz hep. Yahu bence adet bitiminde sonra hemen gun asiri calisma yapmali yav :)meyve ye meyve bol bol :)
yumurtlama olmadan 24-36 saat önce idrarda lh hormonu en üst seviyeye çıkar.. o zaman da bu ovulasyon testlerinde çift çizgiyi görüyorsun.. çift çizgiyi en net gördüğün günün akşamını ve ertesi akşamı değerlendirmen gerekiyor :) çift çizgiden 24-36 saat sonra yumurtluyorsun ve yumurtan çatlıyor.. zaten o anda sperm varsa döllenme oluyor.. olmazsa da olmuyor benim ki gibi öylece bekler durur orda çatlak çatlakdöllenme olursa 5 gün sonra rahme düşermiş doktor öyle dedi.. şüpheli ilişkiden 5 gün sonra lekelenme olursa işte o yerleşme kanaması kimisinde de olmazmış gerçi de..
ben başladım bu sabahtan itibaren ovulasyon testlerine :)
hayırlısıyla inşallah bu ay bu anlattıklarımın hepsini yaşayalım hepimiz hamile olalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?